Programi za čiščenje iPhonea: pregled najboljših

Platforma iOS je zelo zahtevna za vse vrste potez in programe za čiščenje iPhonea iz smeti. Blagovna znamka je izjemno negativna, vsaj nekakšna intervencija uporabnika, kot tudi programska oprema tretjih oseb v sistemskih datotekah pripomočka. Kljub tako strogi politiki še vedno lahko najdete aplikacije za čiščenje telefona (iphone). Pripomočki te vrste uporabnikom odvzamejo rutinsko odstranjevanje predpomnilnika, dvojnikov, starih fotografij, aplikacij in drugih nezaželenih datotek. Primeri takšne programske opreme so obravnavani v našem članku.

Najboljša pripomoček za čiščenje pametnega telefona

Tako vam predstavljamo najboljše programe za čiščenje iPhonea, ki jih lahko najdete na internetu. Razmislite o ključnih značilnostih uporabe, kot tudi prednosti in slabosti. Vso to programsko opremo lahko prenesete iz Apple Store in tudi na uradnih spletnih mestih razvijalcev.


CCleaner

To je najbolj resnična pošast med drugimi konkurenčnimi izdelki. Orodje je splošno znano po vsem svetu in je nameščeno na večini računalnikov in mobilnih pripomočkov. Ta program za čiščenje iphone je preprost, ima intuitiven vmesnik. Ampak glavna stvar - je učinkovit.
Program ponuja bogato izbiro orodij za odpravo smeti: brisanje začasnih datotek, predpomnilnika, nepotrebnih podatkov brskalnika, podvajanje stikov in delo z diski za optimizacijo prostora.
Brezplačna različica programa za čiščenje iphone je brez oglaševanja in nič manj učinkovita kot Pro-modifikacija, vsaj zapovprečni uporabnik Od slabosti lahko opazite napačno delo z mapami. Aplikacija odstrani vsebino slednje (če je potrebno). Vendar pa morate ročno odstraniti mape.


iMyFone Umate

Še en zelo učinkovit program za čiščenje iPhonea, ki je zelo priljubljen pri lastnikih mobilnih pripomočkov na platformi iOS. Pripomoček pregleda napravo in odstrani začasne in druge nezaželene datoteke ter očisti pametni telefon pred nepotrebnimi aplikacijami.
Poleg tega program za čiščenje iphone odstrani dnevnike za nujne primere, predpomnilnik, datoteke za prenos in drugo smeti. Prav tako je treba omeniti, da iMyFone stisne izbrane fotografije in videoposnetke, da bi prihranil prostor na notranjem pomnilniku. Poleg tega učinkovitost tega postopka včasih doseže 75% donosa (1 GB videoposnetka -> 250 MB). Do plačane različice uporabnikov ni nobenih zahtevkov, razen za zelo obsežno ceno. Ampak tukaj je sprememba z prosto porazdeljeno licenco, obremenjeno z oglaševanjem in opazno okrnjeno po funkcionalnosti.

PhoneClean

Ta program vam omogoča tudi čiščenje mobilnega pripomočka iz zbranih umazanije. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, komunalna storitev odlično deluje z napravami iPhone, iPad in iPod, tako samostojnimi kot na osebnem računalniku. Mimogrede, bo programska oprema za tiste, ki imajo zelo omejen prosti prostor na notranji pogon, kjer je celo za namestitev takšnih aplikacij je treba odstraniti druge aplikacije.
Pripomoček ne zavzema prostora na telefonu in potrebuje najmanj RAM in druge vire za pravilno delovanje.Program bo pomagal očistiti iPhone od skritih in začasnih datotek, skriptov, predpomnilnika, piškotkov, fotografije za ogled in druge smeti.
Vmesnik pripomočka je zelo prilagodljiv in ga je mogoče konfigurirati za kompleksno vzdrževanje in izvajanje določenih nalog. Veliko število orodij je plus in minus program. Novinci v tem primeru morajo preučiti referenčne materiale, ki, mimogrede, v angleščini. Plus za vse - morate skrbno spremljati, kaj natančno program očisti, da ne bi odstranili ničesar odveč. Zato je to programsko opremo mogoče priporočiti le naprednim uporabnikom. No, ali za tiste, ki so pripravljeni porabiti veliko časa za preučevanje priročnikov in navodil za program. V nasprotnem primeru tvegate "obešanje" celo zanesljive platforme, kot je iOS.

Battery Doctor

Kljub temu imenu, ta aplikacija ne more samo skrbeti za baterijo in prilagoditi porabo energije pametnega telefona, temveč jo tudi očistiti vseh vrst odpadkov. V ta namen je v meniju Junk poseben razdelek.
Program bo pomagal očistiti mobilne pripomočke iz začasnih datotek in neželenih programov, predpomnilnika, predogleda fotografij in podatkov brskalnika. Lokalni vmesnik je preprost in intuitiven. Ker takšne nastavitve niso tukaj, in pripomoček izbriše vse zaporedje. Toda v nasprotju s prejšnjo programsko opremo ne bo nič drugega. Torej z njim ne morete skrbeti za integriteto platforme. Sodeč po povratnih informacijah, se je koristnost pokazala le na pozitivni strani, zlasti čeGovorimo o pripomočkih z majhno količino notranjega pomnilnika. Po čiščenju veliko uporabnikov opazi pridobitev prostega prostora za 20-30% skupne količine diska. Poleg tega program prevzame nadzor nad RAM-om. Ta funkcionalnost bo koristna tudi za lastnike prejšnjih generacij iPhonov, saj so današnji programi za RAM zelo zahtevni.

Sorodne publikacije