Kako odstraniti Windows Defender 10: korak za korakom navodila, praktični nasveti

Morda je veliko uporabnikov operacijskega sistema Windows, deseta sprememba, opozorilo, da ima svojo protivirusno storitev Windows Defender ali Windows Defender. Deluje po načelu običajnega protivirusnega programa, vendar včasih pride do dejstva, da Windows Defender 10 odstrani datoteke, ki jih je mogoče prenesti na trdi disk, čeprav je uporabnik popolnoma prepričan o njihovem varnem izvoru. Tukaj je vprašanje odstranitve te komponente.


Kako odstraniti Windows Defender 10 »in lahko to naredim?

Začnimo z dejstvom, da je ta storitev sama sistemska komponenta, ki jo v samem OS imenujemo "sešiti". Na podlagi tega je takoj mogoče opozoriti, da je vprašanje, kako popolnoma odstraniti Windows Defender 10, v nekem smislu povsem napačno.
Komponente "Native" Windows ni mogoče odstraniti iz kakršnega koli razloga. Toda kdo je rekel, da jih ne moremo izključiti zaradi neuporabnosti? V našem primeru je to popolnoma enaka rešitev, ki vam omogoča, da se znebite manifestacij dejavnosti te nadležne službe.

Kako lahko odstranim Windows Defender 10 "na najlažji način?

Obstaja več osnovnih metod za deaktiviranje programa Windows Defender. Ne pozabite, da dokončanje dela v upravitelju opravil ne bo pripeljalo do ničesar, ker se bo samodejno aktiviral ob koncu petnajstih minut ali se bo začel s sistemom pri ponovnem nalaganju.


Vendar ni vse tako slabo. Izkazalo se je, da je vprašanje, kakoOdstranite Windows Defender 10 "ali ga vsaj onemogočite, preprosto ga rešite z namestitvijo kakršnega koli protivirusnega paketa razvijalca tretje osebe v sistem. V zvezi s tem se deseta sprememba sistema Windows ponaša čudežno pravilno, kar daje pravico do sledenja potencialnim grožnjam za osebje skenerja drugega razvijalca. Če po namestitvi za prijavo v nastavitve programa Windows Defender, bodo vse možnosti neaktivne. Vendar ne pozabite, da se bo po odstranitvi protivirusnega programa Windows Defender samodejno ponovno aktiviral. Ampak izklopite bo imel bolj zapletene metode. Za začetek upoštevajte najpreprostejšo možnost.

Onemogočanje zaščite

Predpostavimo, da uporabnik še nima programske opreme za zaščito drugih proizvajalcev, Windows Defender pa se, rahlo rečeno, preveč dejavno obnaša. Kaj storiti v tem primeru?
V tem primeru lahko v vprašanju, kako odstraniti Windows Defender 10, uporabite lastne parametre, do katerih dostopamo prek nastavitve parametrov in razdelka za posodobitev in varnost, v katerem parametri Defender preprosto onemogočijo zaščito v realnem času. nastavite drsnik v položaj za izklop. Tudi tu ni nobenega jamstva, da storitev ne bo ponovno aktivirana.

Uporaba nastavitev pravilnika skupine

Zdaj pa poglejmo, kako odstraniti Windows Defender 10, "ga popolnoma izklopite popolnoma popolnoma). To storite tako, da spremenite nekatere nastavitve pravilnika skupine in delate s ključi sistemskega registra.
Najprej uporabimo konzolo"Run", ki določa ekipo gpedit.msc. oddelek urednik skozi upravne delitve predloge in sistemskih komponent, ki so potrebni, da bi našli storitve Endpoint Protection, in na desni strani - odpis. Nato dvokliknite okno spremembe v vrednotah, kjer stoji vrstico "On" povzročajo.
Včasih lahko namesto zgornjih parametrov se uporablja del Windows Defender in onemogočiti možnost Izklopi Windows Defender. Vse je odvisno od spremembe sistema (Home, Pro, in tako naprej. D.).

registra

Toda to še ni vse, saj se po izklopu storitev v omenjenih politik v skupini pogosto videli nastanek sporočil o napakah. Zato je reševanje problema, kako odstraniti Windows Defender 10 "je treba dodatno urejevalnika registra, ki ga izvaja od administrator konzole za" Run linije regedit ". Register ima višjo prednost pred urejevalnik pravilnika skupine, tako da določene ključne vrednote ne le onemogočiti vse, vendar se znebite bugs.
Podružnica HKLM skozi odseke SOFTWARE in politiko treba najti katalog Windows Defender, desno v urejevalniku preko PTP odločijo, da ustvarite nov parameter DWORD (32-bitni) za dodelitev imena DisableAntiSpyware (seveda, če je ne), nato pa skozi dvokliknite za vstop v uredi način in nastavljen na "1", nato pa shranite spremembe. Z uporabo te metode je včasih dovolj, da izklopiti branilec, tudi brezpravilniki skupine. Za zvestobo pa je bolje uporabiti obe metodi dosledno. V prvem primeru, v drugem (kar pomeni urednike politike in registra), je nujno opraviti popoln ponovni zagon sistema.

Namesto rezultata

Kot že razumete, tehnika preprostega onemogočanja brez namestitve protivirusne programske opreme ne daje ustreznega učinka. Antivirusna namestitev delno rešuje težavo. Ampak, če želite popolnoma deaktivirati storitev, brez urejanja skupine politik in ustvarjanje posebne nastavitve za zaustavitev Windows Defender v tej zadevi ne more storiti.

Sorodne publikacije