Kako odstraniti senco "GTA 5" za povečanje produktivnosti?

"GTA 5" je v zadnjih letih pridobila neverjetno popularnost. Ta igra je izšla pred samo tremi leti, v tem času pa je postala ena najbolj iskanih na svetu. To je peti del legendarne serije, ki jo je pripeljala na povsem novo raven. Vendar pa obstaja majhen problem: ta igra je zelo zahtevna za računalnik. Zato potrebujete zelo zmogljiv računalnik, razen če seveda želite uživati ​​v igralnem procesu. Še posebej, če nameravate igrati GTA Online, kjer se morate povezati s strežnikom in komunicirati z drugimi igralci prek interneta. Medtem ko morate razumeti, da vam lahko nekatere preproste manipulacije omogočajo igranje v GTA 5, čeprav vaš računalnik ni najmočnejši. Glavna stvar je, da ugotovimo stvari. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako odstraniti sence GTA 5. Zdi se, da je to malenkost, ki si ne zasluži posebne pozornosti. Vendar se izkaže, da lahko ta majhna stvar zelo vpliva na uspešnost igre. V skladu s tem boste zagotovo morali ugotoviti, kako odstraniti sence GTA 5, če imate težave pri zagonu igre na računalniku. Torej, v redu.


Sence v igri

V tej računalniški igri je grafična komponenta zelo svetla, volumetrična in maksimalno blizu realnosti. In v mnogih pogledih svojo vlogo tukaj igrajo dinamične sence, ki padejo v pravo smer, kompetentno izkrivljajo in v celoti ustrezajo resničnosti. Toda tisto, kar se v resnici zdi nepomembno, zahteva precej velik znesekvirov. Dejstvo je, da so sence v igri prisotne v absolutno vsakem predmetu, igra pa mora nenehno obdelovati informacije o senci in njihovih spremembah. Zato je ustvarjena popolnoma nepotrebna obremenitev, ki igri ne dodaja nič drugega kot bonus realizem in lepoto. In če ste pripravljeni žrtvovati to lepoto zaradi produktivnosti, potem bi morali izvedeti malo. Namreč, kako odstraniti senco "GTA 5". Konec koncev, brez njih se bo obremenitev računalnika znatno zmanjšala. Obstaja velika verjetnost, da bo igra začela delovati bolj gladko in gladko.


Kako odstraniti senco "GTA 5"?

Preučimo to vprašanje podrobno. Če želite vedeti, kako odstraniti sence GTA 5, boste morali delati v mapi z igro. Preživite nekaj časa. Na žalost niti ukaz za branje niti ukaz konzole za onemogočanje senc ne obstaja. Razvijalci še niso poskrbeli, da bi dodali takšno funkcijo v meniju nastavitev. V skladu s tem boste morali neposredno spremeniti datoteke iger. V tem primeru potrebujete datoteko Settings.xml. Lahko ga odprete z običajnim "Beležnico", po kateri morate najti eno vrstico kode. To je ShadowQuality, ki v angleščini pomeni "kakovost sence". Privzeto je ta parameter nastavljen na "1", kar pomeni, da je vklopljen. Zato morate to vrednost spremeniti v "0", shraniti datoteko in vklopiti igro. To je vse, zdaj veste, kako odstraniti sence GTA 5 na vašem računalniku. Čas je, da vidimo, kaj vam bo dala.

Učinki

Če vaš računalnik "ne vleče" senc v igri, lahko izgubijo svojeprivlačen videz. In skupaj s to igro se začne upočasniti. Zdaj veste, kako odstraniti zamegljene odtenke GTA 5. Ko boste naredili spremembe, boste presenečeni. Igra bo potekala veliko hitreje in učinkoviteje.
Skratka, odstranite sence in uživajte v prijetnem času. Boste zadovoljni. Dober počitek in uspešna igra!

Sorodne publikacije