ZTE Blade L110: Lastnosti in opis

Za tiste, ki potrebujejo preprost in poceni mobilni telefon z zaslonom na dotik, je priporočljivo, da bodite pozorni na pametni telefon ZTE Blade L110. V članku bodo predstavljene značilnosti in fotografije tega modela. Naprava je bila objavljena lansko poletje. Je predstavnik vstopne ravni proračuna. Stroški za pripomoček se začne pri oznaki 2850 rubljev. Seveda mora kupec razumeti, da za tak denar ni mogoče kupiti naprave z vodilnimi značilnostmi. Seveda moraš nekaj žrtvovati. In tukaj je, da razumemo.
Videz

Pred opisom značilnosti ZTE Blade L110 (črna, rdeča in druge barvne možnosti) se priporoča, da se seznanite s posebnostmi videza. Glede na to, da se naprava prodaja po kritično nizki ceni, ne smete pričakovati nobenih novosti. Za primer razvijalci so izbrali proračun plastike. Robovi zadnjega pokrova in vogali so zaobljeni, zaradi česar je pripomoček v roki udoben. Velikost naprave je 125 x 64,6 x 10,4 mm, kar je povsem standardno za naprave s 4-palčnim zaslonom. Edina stvar, na katero se želim osredotočiti, je debelina. Ta kazalnik je po sodobnih standardih zelo visok. Mimogrede, upoštevajte, da so tudi pametni telefoni s kapacitivnimi baterijami precej tanjši. Čeprav se najnovejši modeli tega proizvajalca razlikujejo v lepi elegantni obliki, Blade L110 očitno ni vključena v to kategorijo. Vse je zelo preprosto in nezanimivo.

Možnosti zaslona

Kot je navedeno zgoraj, je izbira pocenimodel telefona, morate žrtvovati nekaj. Da bi razumeli, kaj točno je, ni treba testirati pametnega telefona nekaj ur - samo poglejte zaslon in preglejte njegove značilnosti. V ZTE Blade L110 je proizvajalec namestil 4-palčni zaslon. Ljubitelji majhnih pripomočkov pa so lahko zadovoljni, dokler ne vidijo dovoljenja. Največja velikost zaslona je 800 x 480 slikovnih pik. Toda indikator gostote je povsem sprejemljiv, kot za takšne velikosti, 233 ppi, tako da bo slika prikazana integralno, vendar s slabo podrobnostjo.


Da bi znatno znižali stroške telefona, je proizvajalec namestil matrico TFT. Ni posebnih prednosti. Z vidnega kota to ni najboljši način, enako lahko rečemo o barvah. V sončnem vremenu se bo interakcija s pripomočkom spremenila v mučenje, saj je informacije skoraj nemogoče razstaviti, da se pokrije zaslon z roko ali da se skrije v senco.

ZTE Blade L110: Značilnosti platforme

Kateri rezultati kažejo ta model na merilo učinkovitosti? Definitivno šibka in je povsem naravna. Jasno je, da telefon za 3 tisoč rubljev ne bo "letenje" na enak način kot vodilni za 30 tisoč rubljev. Glede na proračun so razvijalci uporabljali 4-jedrni procesor Spreadtrum SC7731G. Največja sila je frekvenca 1200 MHz. Video kartica Mali-400 MP2 vam omogoča delo z grafiko. Obseg RAM-a v enem gigabajtu je postal lep bonus, čeprav se splošne značilnosti ZTE Blade L110 niso bistveno izboljšale. Vendar pa lahko lastniki naprave igrajo nezahtevne igre in delajo z njimiaplikacij. Multitask v napravi se ne izvaja na najboljši način, zato je priporočljivo, da ne posebej obremenitev, sicer bo povzročilo kratkoročne nevarnosti sistema. Na splošno Android 5.1 OS (Lollipop) ni slab.
Kar zadeva integrirani spomin, tudi tu ne boste preveč zaposleni. Vse o uporabniku dobi le 8 GB, od katerih so nekatere že zasedene. Seveda lahko uporabite bliskovni pogon za povečanje do 32 GB prostora za shranjevanje, vendar ne morete shraniti glasbe, videoposnetkov, fotografij in drugih podobnih datotek. Vendar so aplikacije nameščene samo v pomnilniku telefona, kar lahko povzroči nekaj neprijetnosti.

Nekaj ​​besed o kamerah

Ko smo preučili značilnosti kamer v ZTE Blade L110, lahko varno rečemo, da ta naprava ni primerna za fotografe. Dovoljenje glavnega in sprednjega dela je kritično majhno. Težko si je predstavljati, kaj bo potreboval modul z 0,3 milijona slikovnih pik. Ampak navsezadnje, to je samo tista, ki je določena za kamero mobilnega telefona. Nič ni treba govoriti o tem, saj bo tudi med video klicem kakovost slike strašna. Osnovni modul je nekoliko boljši. Fotoaparat z 2 milijoni slikovnih pik vam omogoča, da dobite povprečne fotografije. Razmere ne bodo niti shranile bliskavice.

Baterija pametnega telefona ZTE Blade L110: značilnosti in odzivi

Najšibkejši del tega modela je po mnenju uporabnikov baterija. Napajanje na podlagi kemijske sestave - litijev polimer. Kapaciteta (pozornost!) - samo 1400 mAh. Kaj je vodil proizvajalec ni jasno, se odloči za namestitev tako šibke baterije. V pripombah lastnikov je veliko besnih izjavAvtonomni naslov. Če uporabljate telefon v varčevalnem načinu, potem bo "živel" do večera, vendar je samo, da vklopite internet, kako napolniti baterijo po 1-15 urah. In kar je najbolj moteče je, da za izterjavo 100% stroškov, je potrebno porabiti približno 3 ure.

Sorodne publikacije