Pošta WMmail: pregledi, registracija, zaslužek

Kaj ponuja samostojne na spletni strani WMmail? Zaslužek za opravljanje preprostih nalog, kot tudi ogled oglasov od tistih, ki vsak dan preverijo svoj poštni predal, je prisiljen brati brezplačno. Govorimo o neskladnih ponudbah, ki so obogatene z mapo "Spam". WMmail daje uporabnikom možnost ogleda neželene pošte za denar.

WMmail stran: zaslužek na internetu

Na WMmailu lahko zaslužite na več načinov:
 • pregledovanje e-poštnih sporočil oglaševalcev;
 • pregled referenc pri samodejnem deskanju;
 • izpolnjevanje plačanih nalog;
 • objavljanje svojih edinstvenih besedil na borzi;
 • da bi pritegnili napotitve.
 • Zastopniki, registrirani pri WMmailu, katerih pregledi so bili najdeni na internetu, so poimenovali spletno stran, ki je predmet razprave, med najboljše projekte za dodatne zaslužke: stran je dobesedno označena z video vadnicami, skupina za tehnično podporo pa se razlikuje po stopnji reakcije.

  Plače na plačanih oglaševalskih črkah

  Ogled plačanih e-poštnih sporočil oglaševalcev je najlažji (vendar tudi najnižje plačan) način zaslužka na WMmail.ru. Če želite začeti zaslužiti, morate odpreti razdelek »Pisma« in odpreti katerokoli priljubljeno črko na seznamu s klikom na levi gumb miške (za desničarje). Ko preberete vsebino pisma in kliknete na povezavo »Ogled strani« (ki se nahaja na koncu pisma), svobodni delavec, če želi prejeti plačilo, odpre stran oglaševanega spletnega mesta. V zgornjem deluNa odprti strani je časovnik, ki šteje čas obiska. Včasih oglaševalci predlagajo izbiro kontrolne številke med več možnimi različicami, ki se prikažejo na vrhu strani po ponastavitvi časovnika.


  Plačevanje samodejnega brskanja

  Ob obisku oddelka "Surfanje" lahko imetniki WMmail računa zaslužijo s klikom na gumb "Začni brskanje". Ta vrsta zaslužka vključuje blokiranje spletnih mest, ki jih uporabnik iz neznanega razloga ne želi ponovno pregledati. Da neželena povezava ne bo več na seznamu za samodejno brskanje, je dovolj le en klik na gumb "Zakleni trenutno spletno mesto". Naslednji korak je, da odprete stran s časovnikom, ki bo odprla oglaševana spletna mesta. Za plačilo za brskanje po spletnih mestih bo izvajalec pozvan, da s seznama številk izbere sliko, prikazano na sliki.

  Po vsakem potrjenem obisku se naslednja stran samodejno odpre na spletno stran oglaševalca, časovnik, ki se je izklopil po predogledu, se posodobi in znova začne šteti sekunde.

  Plače na plačanih delovnih mestih

  Ta vrsta zaslužka postane mogoča po prehodu na oddelek WMmail "Opravila". Po izbiri ene od nalog, izvajalec, ki je skrbno preučil navodila oglaševalca in prebral njegove zahteve, začne delovati. Opomba: Če opravilo ni zaključeno ali dokončano, ima oglaševalec pravico zavrniti plačilo. Naloga se šteje za opravljeno po delusamostojni je kliknil na gumb "Začni nalogo". Po izpolnitvi vseh pogojev oglaševalca se izvajalec vrne v projekt WMmail in klikne gumb "Preveri opravilo" na drugem pogoju naloge v telesu. V oknu uporabnik, ki je delal za nalogo, poda podatke, ki po mnenju stranke lahko služijo kot potrditev opravljenega dela.
  Plačilo za izvedbo nalog vstopi v interni račun prostovoljca, potem ko je avtor naloge preveril in odobril njegova prizadevanja. Razpoložljivost plačanih nalog na različnih stopnjah kompleksnosti, s katerimi WMmail obiluje (pričevanja izvajalcev), privlači uporabnike, ki iščejo dodatne prihodke za to stran. Izpolnjevanje plačanih nalog je ena najbolj zahtevnih in visoko plačanih vrst plač na spletu, dohodek izvajalca pa je odvisen od njegove erudicije, sposobnosti hitrega in kakovostnega opravljanja nalog. Treba je opozoriti, da je zajetje samostojnih, ki delajo na WMmail strani (odgovori teh uporabnikov so objavljeni na internetu prosto dostopni), včasih zasenčena s krivdo oglaševalcev, ki poskušajo iztisniti največje število nalog na najnižje plačanih delovnih mestih. V nekaterih primerih so negativne povratne informacije izvajalcev povezane s predolgim ​​pričakovanjem izplačila. Vendar, sodeč po komentarjih, nezadovoljni zaposleni na spletu ne zapustijo projekta, ker, prvič, plačila so v dolarjih, in drugič - zaslužek na spletni strani v razpravi - eden od najbolj dokazanih načinovpridobitev dodatnega dobička.

  Da bi kar najbolj povečal prihodek od opravljanja nalog na projektu WMmail, mora umetnik najprej razviti oceno.

  Kako ugotoviti svojo oceno na WMmailu?

  Številka, ki predstavlja število ocen, se nahaja na vrhu strani (skupaj s sliko zvezde). Če kliknete nanj, lahko uporabnik ugotovi, kje je njegov račun na vrhu uporabnika z isto oceno. Na kaj vpliva ocena? Če si želite ogledati podrobnosti o tej temi, si oglejte tabelo, poiščite povezavo "Več" (poleg slike, ki simbolizira stanje) in se pomaknite do nje.

  Ocena zgoraj - več priložnosti

  Spodaj so primeri, kako ocena, ki jo je ustvaril projekt WMmail, vpliva na raven prihodkov samostojnega delavca. Deset bonitetnih enot daje uporabniku poštnega poštnika WMmail pravico ustvarjati ankete in sodelovati v razpravah. Poleg tega lahko svobodni delavec, katerega ocena je dosegla 10, pusti komentarje v oddelku "Zamisli", vodi osebni dnevnik in postane aktivni obiskovalec "Paviljonov" - posebno mesto, kjer lahko napoteni novinci dobijo dragocene informacije od izkušenih internetnih podjetnikov.
  20 bonitetnih enot vam omogoča, da ustvarite PIN kodo za prenos "posojil" (enega od projektnih čipov) drugim uporabnikom. Prenos "kredita" je najboljši način za spodbujanje aktivne napotitve ali zahvalo bolj izkušenemu kolegu, ki je delil neprecenljive izkušnje.
  Pridobijo lahko ugodnosti samostojni podjetniki, ki so zbrali določeno količino "posojil"Prodajte jih tako, da izpolnite eno od plačanih nalog (nekateri oglaševalci ponujajo to priložnost uporabnikom, ki so zbrali več "posojil"). Prav tako lahko uporabniki spletne strani WMmail.ru, katerih ocena je 20, lahko proda "posojila" na izmenjavi projektov (pod pogojem, da imajo vsaj 50 "posojil" na računu). 50 enot za ocenjevanje prinaša nove privilegije uporabnikom, ki zaslužijo napotitveni program. Za njih postane ena od storitev, ki jih zagotavlja uprava mesta, dostopna, in sicer avtomatska registracija napotitev. Ob registraciji novega uporabnika njegov napotitelj prejme sporočilo o interni pošti. Več kot 100 bonitetnih enot zagotavlja dodaten dohodek: 20% prihodkov od napotitev, ki igrajo igro "Saper" in "Duel". 255 bonitetnih enot odpre nova obzorja uporabnikom spletnega mesta, specializirano za opravljanje plačanih nalog. Za njih postanejo absolutno vse naloge na voljo. Tudi tiste, za katere veljajo omejitve glede ocenjevanja. In to še ni vse. Samostojni dohodek, ki je dosegel 255 ocen, bo zdaj prikazan samodejno - uporabnik bo samo kliknil na povezavo "dvigni denar". Uporabniki spletne strani WMmail, katerih pregledi so objavljeni na spletnih straneh z vsebinami, priporočajo začetnike, ki želijo hitro dvigniti oceno, se aktivno vključiti v interno pošto in se vključiti v razprave.

  Kako registrirati

  Kako postati svobodni WMmail? Registracija na spletni strani je brezplačna in ne traja veliko časa - največ 10 minut. Če želite začeti zaslužiti, morate kliknitigumb "Registracija" in po izpolnjevanju standardnega obrazca kliknite gumb "Začni registracijo". Ne glede na to, kako se izvajalec odloči za prejem plačila, registracija za projekt zahteva potrditev prek e-pošte: uporabniku bo poslano elektronsko sporočilo. Ob prehodu na povezavo, določeno v pismu, ki ga je poslala uprava mesta WMmail, se registracija šteje za popolno.

  Pooblastilo preko Webmoneya

  Če želite prejemati plačilo za denarno kartico Webmoney, jo morate povezati z WMmailovo spletno stranjo: določite vrsto uporabljenega spletnega mesta in pooblastite. Če pride do težav pri registraciji uporabnika, lahko vedno stopijo v stik s servisno službo ali rešijo problem sami, če pogledajo enega od poučnih videov, na katerih je projekt WMmail veliko.
  V ustrezni obliki morate navesti prijavo (številko mobilnega telefona ali WMID), pod katero je samostojni delavec registriran v sistemu Webmoney, nato pa v ta plačilni sistem vnesti geslo iz njegovega osebnega kabineta in rešiti captcha. Po vseh potrebnih podatkih, preden uporabnik ponovno odpre registracijski obrazec za WMmail, ki je že vnesen WMID Webmoney. Zdaj mora prihodnji freelancer najti edinstveno prijavo (pod katero bo zaslužil na pošti) in kompleksno geslo. Poleg denarnice Webmoney lahko samostojni, registrirani pri projektu WMmail, prejemajo plačila prek Payeer plačilnih sistemov, Yandex.Money, QIWI na računu mobilnega telefona (za prebivalce Rusije).

  Kako pripraviti zapletenogeslo?

  Zapleteno geslo, po mnenju izkušenih svobodnjakov, mora biti vsaj 8 do 10 znakov in mora biti sestavljeno iz velikih in malih črk ter številk in ločil. Najbolj neopisljivo se šteje za tako imenovano bootfors - besedilo v ruskem jeziku, natipkano z latinično pisavo. Na primer: irochkaivanova.

  Bot za WMmail

  Tako prostovoljci kličejo program WMmail Helper - nepogrešljiv pomočnik, izvršitelj plačanih nalog. Uporaba programske opreme WMmail Helper močno olajša izvedbo dodeljevanja klikov, ki jih opravijo oglaševalci. Ko je izvajalec opravil naslednjo nalogo, je izvajalec oproščen potrebe po kopiranju in prenosu vsake povezave za predogled v obrazec za poročilo. Po aktiviranju programske opreme pred njo se odpre možnost kopiranja povezave v odložišče, tako da jih po zaključku dela premaknete v obrazec za poročilo, pravijo, z enim samim padcem.
  Z zagonom programa in s klikom na gumb "Začni" v pogovornem oknu, svobodni delavec preprosto kopira povezavo na straneh brskanja, ne da bi jih povsod vstavil. Za dostop do vseh kopiranih povezav kliknite na gumb "Dokončaj delo". Uporaba WMmail Helperja je uradno odobrila WMmailova administracija mesta.

  Sorodne publikacije