Raid WoW - opis, prehod in značilnosti

Classic MMO World of Warcraft je bil izdan za zelo dolgo časa. V času svojega obstoja je igra doživela številne spremembe. Vsak adon je prinesel nekaj novega. Igralci so se uspešno spopadli s kraljem Lichom, premagali Deathwolfa, razpršili Pandarijeve tumorje in naredili veliko več. In zdaj čakajo na legije demonov v istem dodatku "Legija". Seveda so bili novi običajni in herojski napadi dodani. Novi napadi hitenja strmih šefov in bogat plen. Vendar pa pridobivanje najnovejših ni tako enostavno. Moral bom pospraviti. Na eni strani je igra postajala vse bolj priložnostna poenostavljena (v smislu razvoja znakov). Ampak na drugi - bolj zapletena in bogata (v smislu ječe in racije). Torej skupne ocene "Legije" ni mogoče dati.


Malo o zgodbi o Legiji

Po dogodkih v Drenorju so odkrili grobnico Sagrase. Vse bi bilo nič, toda ta grobnica je bila vrata, za katera je cela legija demonov čakala na svoj čas. Ta bitja so vdrla v svobodo in zdaj ogrožajo ves svet Warcrafta. Grožnja je tako resna, da so se celo nezdružljivi sovražniki (Horde in zavezništvo) združili, da bi se soočili z novim nasprotnikom. Vendar pa na bojišču potekajo boji med starimi sovražniki. Brez nje nikjer. To je glavna zgodba o WoW Legiji. Napadi so postali težji. Če samo zato, ker zdaj morate natančno preučiti taktike, preden greste k temu ali onemu šefu. Dobro je, da je Addon "Legion" že zdavnaj izšel in "pionirji" so že vsi povedali in celo pokazali video vadnice. Vendar pa je naša naloga -Ne govorimo o taktiki, in seznam nove napade v "Legion" in jih na kratko opisati. Začnimo.


Hale junaštva (Dijaški hrabrost)

To je klasična WoW-napad "Legija." Namenjene so za izravnavo. Dvorane hrabrost - niša za prebivanje in vraykulov. Torej je Valhalla bič. Tukaj je nekaj kul šefi, ki jih je treba uporabiti posebne taktike. Hymmdall - prvi napad šef. To je dokaj preprost. To ne bi smele biti samo pod velikim napadom. So izbrali največjo količino HP. Naslednja - Hyrya. To nišo, zato bo letenje in boj. Še posebej dobro so proti giblje DD (Hunt, čarovniki in druge varloky). Vendar pa je rezervoar (čeprav - DC), ki je redno potekala. Ni posebne težave. Naslednja - Fenrir. Ta izdelek je odločilo vraykulamy in jih trenira. Sam Feryr - vorh z vsemi njegovimi posledicami. Njena značilnost - hiter napad. Teči stran od njih nemogoče. V bitki z Fenrir morali vsi aktivno deluje peto. Njegova naloga - hitro zdraviti udeležence RAID. Če se peta ne bo upočasnilo, potem ubiti vorha ne bo vsako delo. Naslednja - Skovald, kralj-bog. Zelo kul šef. pregrado ne bo enostavno, saj je Polubog. Izogibati se je treba, da (če je možno), njegovi napadi. Tank je ne posebno stavke, ampak da DD ni tako dobra. Boljša uporaba zoper njega oddaljena bitka. Končno šef je ena. Bil je avtor in vratar vojske vraykulov Titans. Prav tako bo moral boriti dolgo in težko. Ampak, če uspešnih Raidersčaka na zelo bogato in zanimivo plen.

Hold Violet

Ne zamenjajte z isto ječo za igralce stopnje 75. \ t Dungeons in WoW racije so včasih podobne kot bratje. In ta primer ni izjema. Ta racija se razlikuje od ječe na ravni 75 samo s številom in nivojem šefov. Prvi šef je Kaarzh. Nič posebej zapletenega. Če je mogoče, se morate izogibati frontalnim napadom. Sledi Milifisent Manashtorm, briljanten inženir. Obožuje vse vrste bomb, granat in tako naprej. Torej, imajo veliko za tek in skok. Tukhlomord je verjetno mlajši brat Gnoyolmorda. Ta družabnik ima rad, da okuži vso kugo nejasnega izvora. Ledena luknja je ledeni zmaj naravnost iz ledene krone. Leteče bitje, ki spi in vidi, kot da bi pojedel nekaj plenilcev. Gospodar borcev Bertrus je končni šef. To je brezobzirni vojskovodja Legije, ki vedno poskuša pobegniti iz pasti in uničiti Kirin Torja od znotraj. Boj z njim je zelo težak. Potrebno se je naučiti taktike.

Azharsko oko

WoW racije kot Oka Azshara so med najpreprostejšimi v "Legiji". Ne vzamejo veliko časa, šefi pa so precej preprosti. Prvi je Zmeiks. Pripada razredu Nag in ima vse ustrezne lastnosti. Ta tovariš je strupen in dovolj hiter. Če je mogoče, se je treba izogibati njegovim napadom. Poveljnik Parzheysh je vojaški poveljnik gol. Dovolj zdrav je, vendar njegovi napadi ne vzamejo preveč CP. Ne bo imel težav.
Prstan Lady Sovraštva jemorski čarovnik, ki aktivno uporablja magijo. Boj z njo je preprost: preprosto ne spada pod njeno uroko. Njeno zdravje ni veliko, oklep pa sploh ne obstaja. Oblečena je v krpe. Kralj valovitega sveta je ogromen (samo velikanski) lik, ki ima rad, da se povzpne na površje in razbije ladje, kot so škatle za ujemanje. Zelo nevarno. Preden se ukvarjamo z njo, je treba preučiti taktiko. Wrath of Azshara je končni šef. Kljub dejstvu, da je ta šef samo služkinja Azshare, ima ogromno moč. Večina napadalcev ne more prvič skozi to. Preučujemo taktiko in jih natančno spremljamo.

Mesto Suramar City

Pojem "rati plazov" se nanaša prav na to institucijo. Ima veliko ozemlje in minimalno število šefov. Toda ti šefi so zelo nevarni in imajo veliko zdravja. Prvi je Nazak Oderishimy. To je ogromna pošast, ki se skriva v globinah predorov. Energijo jih kamni in se lahko z njegovo pomočjo ozdravi. Težko je premagati. Raiderji nimajo časa, da bi sovražniku odstranili dostojno količino CP, saj takoj napolni bistveni vir. Še posebej nevarno za njegove ogromne napade. Izogibaj se jim. Drugi šef je Ana Muz. Ima vse demone. V njenem arzenalu je veliko število napadov različnih vrst. Ima tudi zdravje in odličen oklep. Pred bojem s to gospo bo dobro naučiti taktiko in gledati video. Brez nje vam ni treba razmišljati o zmagi. Toda od teh dveh prijateljev pade dober plen.

Smaragdna nočna noč

WoW racije tega načrta so zelo kompleksne tudi v običajnem načinu. Emerald Comshar je eden od nelinearnih. Da bi šel na naslednji portal, mora ubiti vsaj enega šefa. Med sovražniki so znaki, kot so Urzok, Nisendra, Dragons Koshmar, Xavier, Ilginot, Elleret Dick Lan. Vsi so dobro znani tistim, ki so igrali za druida. To so bogovi, ki so razvili veščine druida in ko so bili na drugi strani barikade. Toda s prihodom Legije so bili zasužnjeni in se zdaj bori proti Azerothu. Premagati jih brez študija taktike ne bo delovalo. Končni šef je Cenarium. On je najvišja božanskost druidov. Nekoč je podpiral Druide Azerotha, zdaj pa je postal žrtev Legije. In to mora biti uničeno. Precej trden šef. Bitka je sestavljena iz več faz. Več podrobnosti najdete v taktikah.

Palača Suramar

Tukaj se mora igralec upreti desetim šefom. Tamnice te ravni so zelo zapletene. Kako priti do palače? S tipko za standardno iskanje za iskanje v orodni vrstici. Lokacija ponuja igralcem neverjetno lepoto v pokrajinah. Raiderji pridejo v mesto kraljevskih vilinov. Vsak od desetih šefov je utelešenje groze in moči. Za zmago potrebujete omejevalno koncentracijo, taktično znanje in odlično reakcijo. Končni šef - dobro znan vsem Guldanom. To je orc, ki je absorbiral čarovnijo Fierceja in postal praktično nesmrten. Zdaj pa so njegove sile izčrpane in se skriva v globinah mest kraljevskih vilinov. Tokrat mu ni treba iti živ. VrednoOpozoriti je treba, da je Gouldan praktično edini lik "VV", ki je preživel od izdaje klasične različice igre do izdaje "Legije". Lepo je, da se včasih fantje iz Blizzarda spominjajo klasike.

Trezorski sef

Tu se začne njihova igra Lovci na demone. WoD racije te ravni so na voljo le na ravni 110. Tu se boste morali boriti z desetimi šefi. Končni - Illidan. Isti prijatelj, ki je odprl vrata Legije in spustil vse te demonske hoje okoli Azerotha. Nekateri igralci menijo, da je Klep Warta končni dodatek "Legion". Pravzaprav je umor Illidana ravno to, kar iščejo prebivalci Azerotha. Vendar v resnici ni vse tako. Raid ostaja veliko. Samo niso vse zgodbe. Da bi ubil Illydana, potrebuješ 25 raiderjev. Poleg tega je ta tip prebrisan. Da ne omenjam ogromne količine spektakla in najbolj naprednega oklepa. Zato brez branja taktike in proučevanja videa ne bo delovalo. Toda plen, ki je padel iz Illidana, je zelo kul. Ne gre samo za epske stvari, ampak za legendarne. Z njimi lahko postaneš nepremagljiv bojevnik Azerotha.

Dodatki za racije

WoW dodatki za racije - to so potrebni "razbijanja", brez katerih ni mogoče prenesti racije. Predstavljajo razširitve iger, ki lahko igralcu zagotovijo izčrpne informacije o različnih stvareh. Na primer, Skada zagotavlja točne informacije o škodi, ki jo je povzročil eden ali drug član racije. MTLove je odličen dodatek za rezervoarje, ki kažejo, da je nekaj napadalcev v trenutku, ko sovražnik napada. Obstajajo tudi nenadomestljivi dodatki zaRL jim pomagajo razdeliti plen od sovražnikov na podlagi prednosti vsakega raiderja. O dodatkih je treba brati na fan straneh, posvečenih "Varkraftu". Najprej morate pridobiti dodatke in šele nato začeti iskanje WoW napadov. Pogosto v njih gulili. Potem je denarni tok večji in plen je bogatejši.

Sklepna ugotovitev

Zato so racije WoW v Legiji zapletene, na več ravneh tamnice, ki niso v skladu s filozofijo Leroy Jenkinsa. Pri tem je potrebno natančno poznati taktiko šefov in slediti navodilom RL. Samo takrat lahko uspe. Treba je opozoriti, da bo za prehod racije v "Legiji" potrebovali posebne dodatke, ker standardni vmesnik "VVV" ni zelo informativen. Ne pozabite na govorno komunikacijo. Malo verjetno je, da bi šli na racije, ne da bi se ukvarjali z diskurzivno ali RaidCool. Temeljito je treba dati ekipam in se nanje hitro odzvati. In v drugi "Legiji" ponuja zelo zanimivo vsebino. Zakaj ga ne premagate?

Sorodne publikacije