Kako "COP: GO" poveča čas kroga ali ga naredi neskončno?

"COP: GO" je danes najbolj priljubljena strelska ekipa na svetu, ki igralcem ponuja odlične taktične zmožnosti zaradi različnih kart, velikega števila orožja in različnih kombinacij. Vendar pa se mnogi igralci računalniških iger pritožujejo, da nimajo standardnega časovnega kroga, ki ga igra podeli privzeto. Nastavitev časa ni mogoče spremeniti, zato so utemeljene pritožbe. Na srečo je v igri konzola, in če vas zanima, kako povečati čas kroga v "COP: GO", morate preučiti ta članek. Tukaj boste našli odgovor na vaše vprašanje. Poleg tega se boste naučili ne samo, kako "COP: GO" za povečanje časa kroga, temveč tudi več drugih ekip za manipulacijo skozi čas.


Povečajte trajanje kroga

Če vas zanima, kako povečati čas zaokroževanja v "COP: GO", morate poklicati konzolo. Če se ne zavedate, to storite s pritiskom na tipko "~", nato pa se na zaslonu prikaže ustrezno okno. Tam lahko že vnesete ekipe, ki vas zanimajo. Torej, ko nameravate obravnavati, kako "COP: GO" poveča čas kroga, si morate zapomniti en poseben ukaz - mp_roundtime. Ko ga vnesete, boste morali določiti čas, ki vas zanima skozi prostor. Če želite spremeniti želeni čas, preprosto vnesite rezultat. Če želite, da je čas neskončen, morate vnesti osem "devetih", saj ukazna miza v primeru tega ukaza prepozna samoosem številk.


Čas za spremembo zemljevida

Torej zdaj veste, kako povečati čas kroga v "COP: GO" in lahko mirno uporabite ta ukaz. Vendar pa obstaja več ekip, ki vam bodo omogočile manipulacijo časa, kar bo naredilo igro še bolj razburljivo. Drugi najbolj priljubljen je ukaz mp_timelimit, ki vam omogoča, da spremenite časovni interval, ki gre v krog, na eno kartico, potem pa se spremeni v drugo kartico.

Drugi ukazi

Poleg tega lahko spremenite čas, potreben za namestitev bombe, preden eksplodira z ukazom mp_c4time. Če želite na začetku kroga imeti več časa za nakupe, boste lahko uporabili ukaz mp_buytime, ker vam omogoča povečanje števila sekund za nakup orožja, oklepov, granatnih jabolk in kartuš. No, zadnji ukaz je mp_freezetime, določa število sekund, ki jih igralci ne morejo premakniti od začetka vsakega kroga. Lahko se uporablja za boljše načrtovanje vaših dejanj in razpravljanje o taktikah s partnerji.

Sorodne publikacije