Operater "MTS": tarifni "preprost MTS". Značilnosti in pogoji vozovnice

Za ukrajinske uporabnike operater MTS ponuja različne tarifne načrte. Eden od njih je TP "Simple MTS". Ta vrsta storitve za mobilno napravo je kot nalašč za tiste stranke, ki ne želijo skrbeti in se spomniti stroškov minut za klice v vsaki smeri. Vse tukaj je zelo preprosto in jasno. V tem članku podajamo podroben opis te tarife in povemo tudi o eni privlačni možnosti od rdeče-belega telekomunikacijskega operaterja.

Operater MTS: preprosta tarifa MTS in njene značilnosti

Tarifni načrt, ki bo obravnavan v tem članku, spada v skupino tarif brez naročnine. Tako lahko sklepamo, da bodo vsi odpisi, ki se bodo zgodili s sedem karticami stranke, izvedli le na podlagi dejstva, da ste izvedli plačano dejanje. Na primer, besedilno sporočilo, povezava z omrežjem, klic itd. Podobna stopnja bo koristna za tiste stranke, ki uporabljajo mobilni pripomoček za kratkoročna pogajanja, komuniciranje z naročniki različnih mobilnih podjetij.

Pogoji uporabe tarifnega načrta in njegov prehod

Naročniki klicev v svojem omrežju, pa tudi osebe, ki uporabljajo storitve drugih telekomunikacijskih operaterjev, so lahko samo za 065 UAH (na minuto komunikacije). Ta cena je določena tudi za klice v katerokoli regijo države, na številko podjetja celice. Tako, na tarifni načrtstalni stroški odhodnih klicev. Opozarjamo, da je aktualna tudi pri komuniciranju z naročniki stacionarne linije. To pomeni edini strošek od prve minute do konca pogovora s kartico SIM "MTS". Tarifa "Simple MTS" vključuje tudi stroške pošiljanja sporočil - 007 UAH. Uporablja se pri pošiljanju številk prevoznikov, ki zagotavljajo mobilne storitve v državi. V tem primeru bo multimedijsko sporočilo stalo 120 UAH. Če želite preklopiti na preprosto tarifo "MTS", boste morali račun vnaprej nadgraditi, ker je strošek prenosa 9 UAH. Pri nakupu novega kompleta (v primeru nakupa SIM kartic v salonih "MTS") bo strošek 10 UAH. (na bilanci bo 1 UAH - začetno stanje).

Uporaba interneta na številki MTS

Tarifa »Simple MTS, v primeru uporabe interneta, zagotavlja promet 200 MB za 5 UAH. Ampak preživeti povezan paket je potrebno do konca tekočega dne. V nasprotnem primeru, če je na računu na koncu dneva določen znesek megabajta, bodo preklicani. Če je določena omejitev že izčrpana in boste še vedno dostopali do interneta, se bo aktiviral še en paket, obseg ne več kot dvakratni dnevni promet - 500 MB - za 15 UAH. V enem dnevu je mogoče povezati največ deset takšnih paketov - v prihodnje bo omejitev hitrosti nastavljena na 32 Kb /s. Zagotavljanje novega obsega prometa - 200 megabajtov za 5 grivna na številko MTS (tarifa"Simple MTS") poteka od 23 h 59 min. Mimogrede, v tem trenutku je priporočljivo izklopiti mobilni prenos podatkov, da se promet ustrezno posodobi.

Uporabniški pregledi

Tarifa »Enostavne povratne informacije MTS so precej različne. Nekateri naročniki jo uporabljajo z veseljem, pri čemer upoštevajo prijetno ceno in pomanjkanje dodatnih stroškov. Nekateri, ki jih že nekaj časa uporabljajo, preidejo na drug tarifni načrt, ki vključuje količino storitev, ki se zagotavljajo pod določenimi pogoji, zlasti - naročnine. Za nove stranke mobilnega podjetja, ki je pravkar kupilo sedem kartic s TP podatki, postane paket prijetnih presenečenj tristo SMS sporočil, s katerimi lahko obvestite svoje prijatelje, sorodnike in kolege o novi izdaji.

Tarifa je "Samo super"

Še ena zanimiva ponudba je tarifa MTS "Samo super". Ta tarifni načrt ima naročnino in število paketov, vključenih v mesečno plačilo, kar je - 70 grivna. Za nove naročnike se je mogoče povezati pod ugodnimi pogoji. To pomeni, da se bo v prvih treh mesecih naročnina zaračunala v višini 35 UAH. Kaj prejme stranka:
 • trideset neplačanih minut za klice v vse številke svoje države: mesto, število operaterjev.
 • Po prekoračitvi omejitve bo ena minuta priključka stala 150 UAH.
 • Pri pošiljanju prvega sporočila (besedilo /večpredstavnost) je paket 100 SMS /MMS povezan le za 1 UAH.
 • Do konca dnevaV okviru določene omejitve bodo vsa sporočila brezplačna.
 • Z začetkom novega dne se uporablja podoben sistem - pri pošiljanju prvega sporočila se odpisa 1 grivna in paket je povezan - 100 sporočil.
 • Uporaba interneta

  Uporaba mobilnega interneta je predvidena v okviru tarifnega načrta. Naročnina vključuje en gigabajt prometa. Če bo ta paket porabljen in omrežna povezava ne bo prekinjena, bodo priključene dodatne možnosti - 500 MB za 15 UAH. Če je omejitev presežena, se aktivira isti paket - kot v prvem primeru je aktiviranje 10 takšnih paketov dovoljeno v enem mesecu.

  Sklep

  V tem članku smo upoštevali tarifo "Simple MTS". Opis v članku upamo, da vam bo pomagal pri izbiri tarifnega načrta. Njegova glavna prednost je fiksni strošek klicev v vseh smereh, ugodne cene in ugodne ponudbe za uporabo komunikacijskih storitev.

  Sorodne publikacije