Kaj je "Yandex Zen" in kako ga odstraniti?

Sodobni internet je zelo velik in spodbuja oglaševalce, da se vanje še globlje vpeljejo, kar ima za posledico tako veliko raznolikost oglaševanja, tudi za otroke v obliki predmetov z igro, ki jih porabijo za šolski denar, več odraslih pa oglaševanje. različna oprema, telefoni, celo mesta. Obstaja tudi koncept, kot je "Yellow Press", ki je poln celotnega interneta, vsakega transparenta. V tem članku bomo rešili vse te težave na flopu in povedali tudi o "Yandex Zen", kaj je, kaj je bilo ustvarjeno in kaj je najpomembnejše - kako ga odstraniti. Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kaj je to?

Vsakič, ko vstopite v internet, katero koli spletno stran, blog, socialno mrežo, morate vedno pustiti svojo oznako v obliki IP, kliknite, koliko ste porabili na spletnem mestu, itd. Zbrane informacije se prodajajo oglaševalcem, ki vam bodo z veseljem poskušali večkrat ponuditi enake oglase na transparentih. Morda ste opazili, da po ogledu, na primer, ribolovnega orodja, se takoj pojavijo v pasici "Skype", kot tudi drugi, ki se nahajajo po vsem internetu.
Yandex Zen je storitev osebnih priporočil Yandexa, katere glavni namen je spremljati uporabnika, glede na njegove želje, in nato zagotoviti različne vrste informacij neposredno na dnu novega zavihka brskalnika. Očitno ni vsakdo všeč, zato v tem članku bomo opisali, kako odstraniti zen«Yandex. Brskalnik ".


Treba je tudi opozoriti, da je ta postopek popolnoma brezplačen. Če vam bodo ponudili plačilo za to, potem so to pravi prevaranti, ki jih stranki zaobidejo. Tudi ta vrsta manipulacije bo znatno zmanjšala obremenitev na internetu, kar je zelo pomembno za ljudi, ki uporabljajo omejeno internetno povezavo.

Kako odstraniti Zen iz Yandex

Po odstranitvi te programske opreme, se stabilnost brskalnika ne bo spremenila, zato se ne bojte ničesar, poleg tega se bo hitrost internetne povezave povečala, kot je bilo obravnavano zgoraj. Vendar je treba omeniti, da bo to onemogočilo vse oglase v brskalniku, ker obstaja možnost, da je vaš brskalnik okužen z zlonamernimi dovoljenji. Z lahkoto jih očistite:
 • Pojdite na Razširitev.
 • Glej vsako točko, pozorno preberite.
 • Brisanje nepotrebnih podaljšanj ali premor.
 • Mimogrede, priporočljivo je, da ustavite razširitve, ki že dolgo niso bile uporabljene, saj v RAM-u zavzamejo majhno, a dragoceno mesto, kar ni zelo dobro. V odstavku o "Yandex Zen" - to je tisto, kar je bilo o razmerju te storitve za zbiranje informacij ne le do brskalnika, temveč tudi do samega podjetja, tako da če niste zadovoljni z našimi storitvami, potem v spodnjem odstavku vam bomo povedali, kako ponovno namestiti brskalnika v drugega. Verjemite mi, ne bo vam vzelo preveč časa. V tem času je potrebno le začasno ustaviti "Yandex Zen", in sicer tako:
 • Kliknite na ikono s tremi vodoravnimi črtami,se nahaja v zgornjem desnem kotu brskalnika.
 • Sedaj morate med številnimi nastavitvami izbrati "Nastavitve videza".
 • Na samem koncu strani bo napis: "Pokaži na zavihku Zen - trak osebnih priporočil", poleg kljukice pa ga odstranite in znova zaženite brskalnik.
 • Čestitamo, zdaj, ko zaženete novo stran, ne boste na dnu zena
 • . Opozarjamo vas, da je ta članek priporočljiv za uporabnike operacijskega sistema Windows.

  Kako odstraniti Zen iz Yandexa, če prejšnja metoda ni pomagala

  Ali se lahko nekdo preseneča, vendar je to preprosto brisanje. Vse je posledica dejstva, da je v operacijskem sistemu Windows lažje namestiti analogni vmesnik, kot da se ukvarjate z določeno aplikacijo. Poleg tega ima vsak brskalnik možnost kopičenja predpomnilnika, in če nimate denarja za njegovo čiščenje, se bo vaš brskalnik kmalu zamašil, tako da bo težko odpreti izvirno stran. Zato priporočamo, da namestite programe čiščenja.
  Mimogrede, v temi, da je "Yandex Zen", je šlo za različne vrste sledenja, to je njihova razlaga, pravijo, da imamo veliko višjo raven zaščite, zato so takšni ukrepi obvezni, vendar ne vsi uporabniki všeč, kaj se selijo v druge brskalnike, kot je fantastična Opera Neon. Priporočamo, da ga prenesete z uradne spletne strani. Ko boste namestili, boste vprašani: "Ali želite, da bi bil ta brskalnik glavni?". Če odgovorite "Da",potem skupaj s tem in vse vaše prijavo z gesli bo gladko prečkali v Opera.

  Programi za onemogočanje oglaševanja

  Če želite sebi in svoji družini odvzeti obsesivno oglaševanje, vam bo s tem pomagala aplikacija AdBlock. Inteligentni algoritmi za ta program razširitev pomagajo blokirati oglase katere koli ravni do videoposnetka. Lahko ga prenesete na uradni spletni strani ali v spletni trgovini vašega brskalnika.

  V zaključku

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, da je to Yandex Zen, kako ga popraviti, in spoznati tudi alternativne brskalnike. Mimogrede, če pravočasno očistite programsko opremo svojega brskalnika, bo vse delovalo kot nova ura, zato vam priporočamo, da izvedete rutinsko čiščenje in nadgradnjo na najnovejšo različico.

  Sorodne publikacije