Kako narediti klet v Sims 4 in jo urediti?

Če želite zgraditi nenavadno hišo na več ravneh v "Sims 4", potem je v ta namen v igri funkcija gradnje kleti. Z njegovo pomočjo lahko ustvarite tako redne sobe kot skrivne vrtove, labirinte, bunkerje ali druge prostore.

Gradnja kleti

Preden začnete ustvarjati idealno podzemno sobo, morate razumeti, kako narediti klet v Simčkih 4. Če želite to narediti, morate najprej izbrati način gradnje s klikom na ikono v zgornjem desnem kotu v obliki kladiva s ključem ali s pritiskom tipke F2 v življenjskem načinu. Po tem je treba izbrati orodje za gradnjo kleti, da postavite kazalec na parceli in začnete vleči. Klet bo zgrajena v spodnjem nadstropju. Če si želite ogledati rezultat, morate klikniti Page Down na tipkovnici ali puščico "Jump to the bottom" v zgornjem desnem kotu.


V notranjosti sta lahko zgrajena samo dva nadstropja, vendar sta spremenjena in uglašena na enak način kot prizemni prostori. To pomeni, da je mogoče spremeniti višino sten ali porušiti tla med etažami. Poleg tega v "Sims 4" po izgradnji kleti lahko postavite temelje na vrhu in prilagodite višino stopnic.

Odprta klet

Zmožnost preproste izgradnje odprte kleti je edinstvena značilnost igre Sims 4, ki jo ločuje od prejšnjih delov, tako da se klet odpre v "Sims 4": 9]
 • Nato pojdite na spodnje nadstropje in izberitezgrajena soba.
 • Ko se vrnete na vrh tal, boste videli rumeno črto, ki jo morate označiti, tako da se prikaže gumb "Odstrani strop".
 • Ko kliknete na ta gumb, bo zgornja meja izginila in pojavila se bo odprta klet.
 • Opozoriti je treba, da gumb "Odstrani strop" ne bo deloval za drugo raven kleti. Da bi naredili jamo 2 nadstropja, morate uporabiti orodje Sledgehammer in odstraniti tla na zgornjem nivoju kleti. Če želite odstraniti le del tal, ga ločite s steno ali ograjo in nanesite kladivo na območje, ki ga želite odstraniti.


  Zamisli za oblikovanje kleti

  Zdaj, ko je postalo jasno, kako narediti klet v Sims 4 brez moda, jo lahko poskusite lepo okrasiti. In obstaja veliko načinov:
 • igrišče za opazovanje;
 • skrivni vrt;
 • podzemna hiša;
 • Odpiranje rudnika;
 • podzemna trgovina.
 • Kako narediti klet v Sims 4 z opazovalnim krovom? Za začetek, morate dati bazen, in že ob njej za izgradnjo kleti. Nato namestite velika okna na steno, ki povezuje klet z kletjo, območje pa bo pripravljeno. Podobno lahko naredite velik akvarij, toda tukaj bo uporabna koda bb.moveobjects, da se postavi v bazen interesnih objektov.
  Kako narediti klet v "Sims 4" s skrivnim vrtom? Najprej morate odpreti klet in zgraditi lestev, ki vodi navzdol. Nato dodajte cvetlične grede, drevesa, klopi, mizo za piknik, žar ali majhen vodnjak. Z vrha je lahko okrašena z zeleno ograjo. Todani nujno omejeno na eno nadstropje kleti - pod vrtom lahko zgradite dodatno sobo.
  Klet se lahko uporablja tudi za gradnjo hiše v globino, ne navzgor. Če želite to narediti, morate del kleti odpreti, ustvariti teraso pred hišo in postaviti stopnice, drugi del kleti pa bo hiša sama. Kako narediti klet v Simsu 4 z lansirnikom? Vse je preprosto: potrebno je zgraditi dvonadstropno klet in odstraniti strop. V prejeto jamo postavite vesoljsko plovilo in rudnik je pripravljen.

  Sorodne publikacije