Xiaomi Redmi 4A 16GB pametni telefon: funkcije, primerjave z analogi in pregledi

Po napovedi Xiaomi Redmi 4 in njenih "PRO" preusmeritev so vsi kupci pozabili na Redmi 4A. Neuporabna je. Naprava ima nizko ceno, vendar dobro deluje. Odlična montaža, odličen prikaz, zmogljivost je tudi na ravni. Preden preberete pregled, morate takoj povedati o glavni značilnosti Xiaomi Redmi 4A 16Gb. Opis bo opisan spodaj. Gre za stroške. Na Kitajskem ne presega 75 evrov. Če govorimo o Ruski federaciji, potem se ne dvigne nad oznako 5 tisoč rubljev.
Razpakiranje

Proračunski telefoni, tako kot njihovi dragi, že dolgo časa nimajo zanimive nastavitve. Opisani model je dobavljen v škatli z ozko kartonsko škatlo. Ima zelo majhne dimenzije. Malo se postavi, vendar je vse popolnoma opremljeno v posodi. Tehta celoten sklop ne več kot 325 gramov. To je značilno za Xiaomi Redmi 4A 16Gb. V notranjosti lahko najdete kabel za polnjenje in priključitev na računalnik, napajalnik. Funkcija hitrega polnjenja ni vgrajena. Če kupite v tujih trgovinah na internetu, potem lahko adapter dobite tudi v vtičnico.

Značilnosti

Veliko kitajskih podjetij izdeluje proračunske telefone s kovinskim ohišjem in v svoje modele nujno vgrajujejo svoje skenerje prstnih odtisov. Vse to je seveda prijetno, vendar kakovost izvajanja pušča veliko možnosti. So primeri s predstavljenim modelom? Proizvajalec Xiaomi je storil drugače. On jeje ustvaril plastiko, zavrnil skener prstnih odtisov. Zahvaljujoč temu gospodarstvu je bil nameščen bolj ali manj močan čipov. Prav tako je nameščen visoko kakovosten zaslon, zbirka pa zadovolji tudi najbolj kritičnega uporabnika.


Xiaomi Redmi 4A 16Gb (Rose Gold in dve barvni različici) sta odlični. S tem je izdal rožnati in zlati telefon s sprednjim delom belega odtenka. Barva se spremeni le na zadnjo ploščo. Razumite, da je telefon narejen iz plastike, možen je le, ko se ga dotaknete. Prav tako izdaja težo pametnega telefona. Vendar to ni zastrašujoče, saj je telefon ustvarjen za vest. Proizvajalec očitno ne bo uporabljal stekla tipa 2.5 D. Opisana naprava je dobila navadno ploščo. Njena blagovna znamka in proizvajalec nista oglaševana. Pokritost oleofobnega tipa je kvalitativna. Na zaslonu lahko vidite prisotnost senzorjev za svetlobo, razdalje, obstaja tudi zvočnik in kamera. Na žalost obstajajo težave z senzorji naprave. Hkrati se lahko odklopijo vsi senzorji. Na primer, mnogi kupci se pritožujejo, da med klicem na uho ne izklopijo zaslona, ​​možnost samodejne osvetlitve ni aktivirana in merilnik pospeška ne razkrije slike v vodoravnem položaju. Kupci poročajo, da je v 90% primerov to odpravljeno s povrnitvijo na tovarniške nastavitve. Ampak hkrati, čeprav je osvetlitev zaslona in deluje, je še vedno slabo, pogosto pozno in nepravilno prilagodi svetlost. V tej značilni Xiaomi Redmi 4A 16Gb kupci niso zadovoljni.

Oblikovanje

Na dnuDeli prednje plošče se nahajajo na dotikih. Nimajo osvetlitve ozadja, zato se bodo morali v temnem času zanašati na njihovo intuicijo. Če želite, lahko nastavitve spremenijo dodelitev tipk.
Nameščen je običajni mikro USB. Na žalost je proizvajalec zavrnil uporabo priključka USB tipa C. V nasprotnem primeru bi morala uporabiti druge komponente in s tem tudi stroške naprave. Način OTG deluje. Tudi telefon ima naslednje značilnosti: Xiaomi Redmi 4A 16Gb Gold ima IR priključek in priključek za slušalke. V tej številki producent ne izdaja svojih tradicij. Na zadnjem pokrovu je zanimiva risba. Zrcali so tudi logotip proizvajalca. To je storjeno, da bo naprava videti dolgočasno. Ideja je bila 100-odstotna. Zvočnik lahko najdete blizu dna naprave. Je zunanja, služi za prostoročno komunikacijo in poslušanje glasbe. Kupci ugotavljajo, da je zelo impresivno - pričakovanja so bila veliko slabša. Glasnost je povprečna, zvočnik ima dostojno kakovost. Zaradi dejstva, da je zvočnik na zadnji strani, ko je telefon na njem, zvok postane pridušen. To je minus, za nekatere zelo kritičen. Lastniki pravijo, da ima model najbolj prijetno lastnost razmerje velikosti naprave, zaslona in njegove debeline. Telefon je primeren za uporabo.

Zaslon

Za telefone Xiaomi Redmi 4A 16Gb Grey in zaslon ni nobenih zahtev. Vgrajen je visokokakovostni matriks tipa IPS, prisoten je oleofobni premaz. Svetlost ima dobro oskrbo. Poglejmo ga podrobnoznačilnosti. Diagonalni zaslon - 5 palcev. Njegova ločljivost je 1280 x 720 slikovnih pik. Kontrast na dobri ravni.

Značilnosti zaslona

Kar se tiče kotov gledanja, je vse odvisno od stopnje odstopanja. Pri opazovanju ravnih črt, še posebej ne pomanjkljivosti in izkrivljanja niso opazne, če pa obrnete napravo vzdolž osi, se bo pojavila majhna "megla". To velja za normo za večino matrik tipa IPS.
Meni ima barvno nastavitev, svetlobni način, ki vam omogoča, da pazite. Nastavitev bujenja zaslona lahko nastavite tudi tako, da dvokliknete zaslon. Ta funkcija je uporabna in številnim kupcem je všeč.

Specifikacije Xiaomi Redmi 4A

Naprava deluje na 64-bitnem procesorju - Qualcomm Snapdragon. Osnovna frekvenca je 14 GHz. RAM je do 2 GB, vendar je na voljo za uporabo po celotnem prenosu telefona približno 870 MB. Notranji pomnilnik je volumetričen, kot za državno - 16 GB. Namestite lahko 128 GB ali manj pomnilniških kartic. Kaj je prednja kamera Xiaomi Redmi 4A 16Gb? Njegova ločljivost je 5 Mp, glavna - 13 Mp. Slednji lahko snema tudi video kot 1080. Baterija ima moč 3120 čarovnikov. Deluje na šesti različici Androida. Zgoraj je lupina podjetja MIUI. Iz senzorjev je potrebno opozoriti na prisotnost senzorjev, merilnika pospeška, infrardečega vmesnika in žiroskopa. Tehta 132 funtov, lahko delate z omrežji 2G, 3G, 4G. Nameščena sta dva radijska modula, ki podpira funkcionalnost z dvema SIM karticama tipa "micro" in "nano". Eden od spojnikovKombinirana in primerna za pomnilniško kartico. Obstajajo moduli Bluetooth in brezžična dostopna točka. Lastniki upoštevajo stalno delo z navigacijo. Kupci so tudi poudarili, da pri delu mreže četrte generacije ni težav. Pri povezavi ni težav. Vgrajen pomnilnik je 16 GB, kupcu pa je na voljo le 8 GB. Te lastnosti Xiaomi Redmi 4A 16Gb niso zelo impresivne. Na žalost je proizvajalec namestil veliko število nepotrebnih kitajskih aplikacij. Edini užitek je, da jih lahko polovico odstranite v posebnem meniju. To bo izdalo približno 1 dodatni GB. Za naprave, ki se izvajajo v Androidu, je to šibek indikator. Razlaga takšne izjave je, da običajno s tako veliko količino pomnilnika telefoni delujejo z 11-12 prostimi GB. Navigacija deluje odlično. Zagon sistemov traja največ 10 sekund. Potem se sateliti dvignejo in signal se ne izgubi.

Sorodne publikacije