Zvočni opis Morel Tempo Coax 6

Blagovna znamka Morel je trenutno zelo priljubljena. Med vozniki je zelo znana, saj proizvaja akustične sisteme. V tem članku bomo razpravljali o napravi Morel Tempo Coax 6. Oglejmo si, kaj naprava opisuje in katere so njene prednosti in slabosti.

Opis

Ta sistem se šteje za dobro kombinacijo cen in kakovosti. Treba je opozoriti, da je opisana naprava zelo priljubljena. Načeloma je vsaka akustika Morel trenutno ena izmed najboljših v obstoječem razredu sistemov.


Premer tweeter je okoli 28 mm, izdelan je iz mehke kupole. Ko je bila ustvarjena, je bila uporabljena tehnologija EVC. Zaradi tega lahko opazite, da ima akustika nov standard dela. Ta rešitev zagotavlja lastniku dobro kakovost zvoka, dolgo življenjsko dobo in svetle odtenke med predvajanjem. Novi visokotonski zvočnik je mogoče namestiti na več načinov. Treba je omeniti, da ima midbass opisanega sistema Morel Tempo Coax 6, ki ga pregledujemo v tem članku, posebne magnete. So feritnega tipa. To je omogočilo, da je bila dinamika zelo učinkovita. Treba je opozoriti, da je bila velikost magnetov v primerjavi z napravami tega razreda nekoliko manjša. Zaradi tega je globina izdelka postala minimalna, zato je napravo lažje namestiti. Difuzor je narejen tako, da je reprodukcija čim bolj gladka in čista, še posebej pri frekvencah srednje frekvence. Basi so občutljivi in ​​dinamični. Prav tako morate biti pozorni na oblikovanjeMorel Tempo Coax 6. Izdelan je iz kakovostnih materialov, zato bodo odpravljene vse ovire na poti signala. Da bi zagotovil dober zvok, je proizvajalec zagotovil velik frekvenčni odziv. Električni sistem je 200 W.


Značilnosti

Ta akustični Morel ima koaksialno strukturo. Velikost je 6 palcev. Vgrajena dva pasova. Kar zadeva moč, največja - 200 W, in ocenjeno - 110 W. Občutljivost je 90 decibelov. Razpon ponovljivih frekvenc je predstavljen z intervalom od 40 do 22 tisoč Hz. Impedanca je 4 ohmov. Pogostost križanja - 4 tisoč Hz. Zvočnik ima rotacijsko obliko. Magnetni feritni tip, njegova globina doseže 64 mm. Dimenzije zvočnika 165 mm

Koristi

Med prednostmi Morel Tempo Coax 6 mora biti uravnotežen zvok. Poleg tega uporabniki opazijo, da je naprava zelo občutljiva, ima dobro podrobnost. Vokal je odlično prikazan. Zgradite in kakovost na popolni ravni. Nekateri nimajo dovolj nizkih tonov, vse pa je odvisno od uporabniških nastavitev. Napravo lahko uporabljate ne samo v avtomobilu, temveč tudi za domače akustiko. Opozoriti je treba, da v zadnji različici razkriva vse svoje zmožnosti. Prednosti je treba pripisati neposredno proizvajalcu, saj je njegov ugled na dobri ravni. Pri vgradnji ga lahko namestite tako, da zvočniki ne bodo vidni. Majhne velikosti, kot tudi majhna cena, bodo uporabniku omogočile, da čim bolj uživa v njihovih nakupih. Večlastniki opozarjajo, da pri uporabi naprave pri visoki glasnosti ni hrupa in izkrivljanja. Cena Morel Tempo Coax 6 je približno 6 - 7 tisoč rubljev.

Slabosti

O pomanjkljivostih naprave je treba povedati tudi. Prvič, nekateri menijo, da je cena previsoka. In drugič, pišejo o težavah z basom. Vendar pa je to osebna preferenca: kaj je treba upoštevati ta dva vidika se lahko odloči zase samo kupca. Montaža kablov je preveč tanka. Spajkani so na crossover. Žal ni mogoče zamenjati žic z garancijo. Visoke frekvence včasih ne zvenijo dobro. Pišejo, da se naprava boji vlage. Vendar je treba opozoriti, da proizvajalec ni navedel informacij o zaščiti pred prahom ali tekočinami. Če pa je avto preveč vlažen, lahko vlaga vpliva na delovanje naprave. Obstaja problem z eno shemo v crossoverju. Zato je potrebno samostojno zapisati skladbo. To bo napravi omogočilo boljše delovanje. Zaželeno je, da po nakupu takoj pomete vse žice. Razumeti je treba, da je to treba storiti le ob prisotnosti določenih znanj in spretnosti.

Izhodi

Skratka, naprava je v povpraševanju. Tudi po tem, ko so našli nekaj majhnih pomanjkljivosti, mnogi kupci mu svetujejo za nakup. Treba je opozoriti, da je ta naprava dobro reproducirana v večini žanrov, njene frekvenčne značilnosti so lepe. V cenovnem razredu bo iskanje naj- boljše opreme zelo težko. Zato morate pri nakupu avtomobilskih zvočnikov paziti na Morel Tempo Coax 6. Dodati je treba še toTa model lahko kupite v specializiranih trgovinah in na internetu. Treba je skrbno izbrati prodajalca, da ne bi padel v ponaredek. Samo v tem primeru bo uporaba naprave prinesla užitek.

Sorodne publikacije