Astro - Upravitelj datotek za Android: Pregled programa

Upravitelj datotek je priročen in zelo uporaben pripomoček za vsak pametni telefon ali tablični računalnik. In če lastniki pripomočkov na platformi Windows že imajo podobno funkcionalnost v založniški programski opremi, potem so uporabniki operacijskega sistema Android prisiljeni iskati alternativo na strani tretjih oseb.

Na mastifu "Google Play" lahko najdete veliko aplikacij, ki imajo tak načrt: močan, funkcionalen, obrezan. Za upravljanje vašega pripomočka obstajajo celote. Potovanje po tej raznolikosti je zelo enostavno, še posebej za neizkušenega uporabnika.


Med drugimi podobnimi pripomočki lahko opazimo izjemen upravljalnik datotek za Android Astro, ki ga je zaznamovalo veliko pozitivnih ocen in njegova priljubljenost. To aplikacijo bomo skušali razmisliti bližje in pretehtati vse prednosti in slabosti namestitve. Poleg tega ima programska oprema z najnovejšo posodobitvijo privlačen videz in dodatne funkcionalnosti. Torej je predmet današnjega pregleda Astro upravitelj datotek za Android. Poglejmo si najbolj opazne lastnosti in primernost namestitve na vašo napravo. Samo upoštevajte, da je Astro File Manager večnamenski pripomoček za upravljanje podatkov za vašo napravo Android. Omogoča vam ne le izvajanje operacij z datotekami, temveč tudi vplivanje na procese v sistemu.

Videz

Na vrhu Astro Managerja je kombinirana plošča, ki vam omogoča, da se pomikate skozi glavne kontrole. Skupno lahko preštejete približno 15 osnovnih ikon.Vsak od njih se lahko doda in očisti na zahtevo uporabnika. Zato ne bi smelo biti težav z nabiranjem nepotrebnih predmetov za vas.


V plošči Android Astro File Manager si lahko ogledate znane gumbe: Home, Search, Back, Forward, New Folder, Sorting, Network in drugo. Konfigurirate lahko ne le število prikazanih ikon, temveč tudi njihov vrstni red.

Posebnosti nastavitev

Prikaz podatkov lahko izberete po analogiji z mapami Windows. Predstavitev lahko omogočite s ploščicami, seznami, majhnimi ikonami, itd. Na voljo imate tudi možnost nastavitve nadzorne plošče, torej informacij, ki bodo prikazane poleg datotek ali map (predogled). Po želji lahko spremenite barvo aplikacije, velikost glavnih pisav, animacijo plošč in njihovo lokacijo. Torej videza ni mogoče kritično ovrednotiti, ker ima uporabnik možnost, da vse prilagodi sebi in svojim koristim.

Upravitelj datotek

Astro za Android je zelo priročno navodilo za vaš pripomoček. Za razliko od dobre polovice konkurenčnih aplikacij, Astro pravilno "prebavi" vse zunanje SD nosilce, tako da bodo spominske kartice v Raziskovalcu vedno vidne.
Poleg običajnih operacij z datotekami upravljavec preprosto obvladuje arhive: pakete, razpakira in analizira vsebino. Edina stvar je, da pojasnimo, da se je pripomoček dobro prikazal v formatu ZIP, vendar so v arhivih RAR včasih nastale težave.

Dodatne značilnosti

Kot je bilo že omenjeno zgoraj, lahko Astro poleg običajnega upravljanja datotekDelujte kot upravitelj aplikacij. To pomeni, da imamo analogno običajno orodje za Android. Samo on je bolj funkcionalen in udoben. Astro uporabniku ponuja podrobne informacije o določeni aplikaciji, v zviti ali razširjeni obliki. Na voljo je veliko nastavitev, vključno z zmožnostjo popolnega odstranjevanja nameščenih programov. Poleg tega funkcija Astro zagotavlja varnostne kopije podatkov. Vse pomembne informacije lahko shranite na napravi in ​​na pomnilniških karticah. Zelo je priročno, če ste ljubitelj nameščanja vprašljivih aplikacij in eksperimentalne programske opreme. Skratka, upravljalnik datotek Astro velja za najboljšega v svojem segmentu. Obstoječa funkcionalnost je dovolj za vse posebne potrebe.

Sorodne publikacije