Zakaj je Utube izgubil? Rešitev problema

Vsak uporabnik storitve "Yutub" se vsaj enkrat sooči s problemom pomanjkanja zvoka na tem viru. Mimogrede, vprašanje, kako narediti zvok na "Uttube", če je izginil, uporabnik ni vedno sposoben najti odgovora. Zato naš članek navaja glavne razloge za problem. Hkrati se je štelo, zakaj je zvok "Utube" v telefonu izginil.

Kaj je razlog?

Praviloma je vzrok za izginotje zvoka v nepazljivosti uporabnika. Yutub Service je eno najbolj znanih in dostopnih mest za postavitev video datotek na internet. In tako si je težko predstavljati, da bo takšna storitev omogočila, da bo nerešene dolgoročne težave prepustila prenosu zvoka. Podobno ne bomo obravnavali primera, če ste pomotoma izklopili zvok v predvajalniku.


Ugotovite, zakaj je zvok Utube izgubljen najpogosteje, ko uporabnik sam pozabi na svoj računalnik namestiti nekaj. Problem na strani virov je lahko le, če imate zvok na drugih straneh, in na "Utube" - št. V tem primeru se obrnite na službo za podporo gostovanju videoposnetkov.

Preverjanje kontrolnika Realtek

Prva stvar, ki jo je treba narediti, da odpravite pomanjkanje zvoka, je, da greste v nastavitve upravitelja Realtek in nastavite nastavitve glasnosti. Ne skušajte preveriti Realtek, ker ko vklopite računalnik, se lahko vaše pretekle nastavitve izgubijo in pobegnejo.
Potisnite drsnike za glasnost v mešalniku in če je zvokv nepremičnini ne deluje, pojdite na naslednji razlog.

Preverjanje Adobe Flash Playerja

Nepravilno in napačno delo tega vtičnika lahko vpliva ne samo na sliko, temveč tudi na zvok. Najpogosteje ste namestili nov brskalnik in Adobe Flash Player tam ni integriran. Zato ni zvoka. Morate posodobiti vtičnik in znova zagnati računalnik.


Na uradni strani dodatka lahko preverite tudi stanje predvajalnika Flash Player.

Konflikt z HTML5 predvajalnikom

HTML5 je igralec, ki proizvaja vse videe, ki jih vidite na Uttube. Problem, zakaj je izginil zvok "Utube", se lahko v sporu vašega računalnika skrije z algoritmom igralca.
Rešite ga lahko na več načinov:
 • Prijavite se iz brskalnika inkognito (Ctrl + Shift + N). Če predvajalnik v načinu brez beleženja zgodovine deluje pravilno, gre za razširitve, nameščene v brskalniku. Poiščite razširitve, ki vplivajo na pravilno delovanje HTML5 in jih izklopite. Trenutno uradne razširitve, ki jih izdajo avtoritativni razvijalci, niso v nasprotju z algoritmi igralcev in mest, vendar so nekatere od njih še vedno nezdružljive.
 • Znova namestite brskalnik. Ta postopek lahko prispeva tudi k pravilnemu delovanju igralca. Izberite nov brskalnik ali znova namestite brskalnik, nato pa preverite zvok v predvajalniku.
 • Popravek registra

  Ta možnost je primerna za naprednejše uporabnike. To je v veliko pomoč tistim, ki jih zanima, zakaj "Utube" občasno izgine. To je, včasih je, in včasih ni.
  TaMetoda vključuje spremembe v registru, zato vam priporočamo, da se najprej seznanite z načeli registra. In da bi popravili zvok v njem, nadaljujte po korakih:
 • Zaženite urejevalnik registra s kombinacijo tipk Win + R.
 • Vnesite ukaz Regedit.
 • Pojdite na HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARMicrosoftwindows NTCurrentVersionDrivers32.
 • Preverite vrednost parametra - valovnika. Tako bi moralo biti: msacm32.drv.
 • Ko zaprete register, znova zaženite računalnik, se prijavite v YouTube in preverite zvok. Po analizi problema, zakaj je zvok utube izgubljen na računalniku, ga je treba upoštevati tudi na drugih napravah.

  Na prenosnem računalniku ni zvoka

  In kaj, če na prenosnem računalniku ni zvoka? Zakaj je Utube izgubil? Če zgoraj predlagane rešitve ne pomagajo, je najverjetneje v prenosnem računalniku. Najverjetneje ste bili ponovno izpostavljeni nepazljivosti. Dejstvo je, da so na tem prenosnem računalniku najpogosteje uporabljene bližnjice na tipkovnici za nadzor številnih parametrov. Vključno z zvokom. Parameter Mute lahko pomotoma nastavite na tipkovnici. Torej, ostaja, da ugotovite, kateri ključ je odgovoren za zvok na prenosnem računalniku, in ga pritisnite, da vse spremeni v prvotno obliko.
  Običajno se to dejanje izvede s kombinacijo tipke Fn z zahtevano tipko F (x), pri čemer je x številka ključa v redu.

  Na telefonu ni zvoka

  Da vidimo, zakaj je zvok "Utube" na telefonu izginil.
  Najprej je treba paziti na odsotnost zvoka "Utube" - ali vaša naprava zveni ves čas? Mogoče gnezdoso slušalke pokvarjene ali jezik ne deluje. V tem primeru morate telefon pripeljati v servisni center.
  Če pa se na primer predvaja glasba in ni videa, potem je problem najverjetneje nastavitev programske opreme. V tem primeru boste potrebovali:
 • Znova zaženite telefon. To je prva stvar, ki vam lahko pomaga.
 • Zaprite sistemski postopek. V ta namen bo treba v nastavitvah telefona zaustaviti aplikacijo, iz katere gledate videoposnetek. Za telefone z operacijskim sistemom Android si oglejte zavihek Nastavitve in nato - & gt; Upravljalnik aplikacij "- & gt; Yutub & gt; - & gt; Stop." Po postopku se vrnite na YouTube in vklopite videoposnetek.
 • Ponastavi podatke v tovarno. izvedite, če ste prepričani, da problem izgube zvoka na Utube ni posledica zgoraj opisanih razlogov. Ohranjanje osebnih podatkov bo imelo tudi za posledico formatiranje vseh vaših nastavitev, ki ste jih prej namestili. Na voljo je samo servisni center

  Zaključek

  Zdaj veste, kako narediti zvok na Uttube, če izgine, in upamo, da vam je ta članek pomagal rešiti problem pomanjkanja zvoka.
 • Sorodne publikacije