Statusi potovanj za vse

Vsi ljudje so polno radi potujejo, vsi se veselijo svojih počitnic in potujejo daleč stran od doma. Svetle, zanimive in izredne besede bodo pomagale izraziti veselje in navdih. Potovalne statistike, ki so se prikazovale v družabnih omrežjih, vam pomagajo povedati svoje izkušnje. Izberi najboljše, da dokažeš svojo osebnost pod pravim kotom.

Status potovanj za ženske

Ehh, kako želite iti v trgovino, kupiti kopalke, brisačo in trenirke, pakirati vse v vrečko in leteti na topla območja. Ampak moraš nositi jakno, škornje, klobuk in pojdi na delo.


*** Končno je čas, da predstavim rezultate svojega usposabljanja širokemu občinstvu. *** Končno je bil čas brezskrbnega, blizu morja, ki je padlo pod valove očarljivega poklica. Hočem biti tam hitreje in plavati brez turretov v turkiznih vodah. *** Samo ženske bodo razumele, zakaj tri dni počitka vzamejo deset nizov oblačil. Seveda, za slike! *** Težko je - ko greš v prenatrpanem transportu. In ko zaprete prenatrpan kovček, je enostavno - pravzaprav je pred nami velik dopust. *** Nekateri pišejo status potovanja v verzih, pišejo spomine. In samo bom rekel: "URAAAA! Končno !!!!!" *** Oblačila so veliko bolj prijetna, če so sestavljena v kovčku in potujete. *** Samo ženske razumejo, da morajo čevlji na petah z morjem nujno vzeti. Ni grozno, da jih ne boš nikoli nosil, da bo bolj strašno,če jih ne vzamete in jih želite dati.

Status za moške

Kljub svoji moči, pogumu in skritim čustvom so moški zadovoljni, da se ne sprostijo manj kot ženske. Ampak samo statusi o potovanjih: smešni, smešni ali resni - uporabljajo močno polovico človeštva, odvisno od tega, ali dovolite osebi, da izrazi svoja čustva ali ne.


*** Sedim in jokam: gremo v morje, moja žena je naredila toliko stvari v kovčku, ki ga moram obleči. *** Obožujem Travel All Inclusive. Vključeno je vse: hrana, voda, alkohol, svetloba. Vsi razen možganov. *** Ne iščite me, šla sem na morje. *** Predstavljajte si, da sem v gostovanju in ne kličem, ko sem na počitnicah. *** Samo na izletih imam počitek, brez vikendov, ki jih preživim doma, ne nadomeščam čudovitega izleta na oddaljene razdalje. *** Tip je rekel, da je čas za sprostitev, tako da se bo spočil, tudi če bi ženska šla z njim skupaj.
*** Zelo sem vesel, da se bom kmalu lahko naučil nekaj novega. *** Zanachka je preživel, plačal dopust, oči so se mi iskale, delovno razpoloženje se je izgubilo. Ti različni statusi potovanj so na voljo na straneh za socialno mreženje moških.

Pesmi o potovanju v počitek

Obstajajo zanimivi statusi o potovanju z avtomobilom, potovanjem v druga mesta z vlakom ali letenjem z letalom v druge države, vendar mnogi raje polno izražajo čustva pesmi, ker so v njih lahko v celoti izrazite kuhana čustva. *** Kmalu se bom potopil v morje, Naj se znebim težav, bom šel v drug svet, kje jepočitek in mir. Kmalu bom vstal na smuči, spustil bom žalost v snegu. Z vetrom se vozim in sanjam o svoji kaprici. *** Zbrane že kovčke, in kavči kavč, ker gremo danes v svet nirvane. *** Kupil sem kovček, imel sem veliko oblačil, ker bom šel na daljne robove. *** Vse smo že polnili, v denarnici, denar. Zaslužimo si naše počitnice, In zdaj gremo na prijateljsko potovanje. Naj se potovalni statusi izlijejo iz čistega srca, polnega svežih čustev in svetlih vtisov!

Sorodne publikacije