Mobilna komunikacija v Abhaziji: Pregled lokalnih operaterjev

Da bi ostali v stiku v drugi državi, morajo naročniki ruskih operaterjev povezati storitev "mednarodno gostovanje". Na vsaki sedem kartici je in je ena izmed osnovnih kartic. Če jo onemogočite, storitve v drugih državah ne boste mogli uporabljati. V tem članku bomo opisali več o tem, kaj se uporablja mobilna komunikacija v Abhaziji, dajemo opis nekaterih operaterjev. Koristno bo vedeti ne samo ljudi, ki nameravajo kupiti lokalno SIM kartico, ampak tudi tiste, ki gredo na počitnice ali poslovno potovanje z obstoječimi ruskimi operaterji s sedmimi kartami.


Splošni opis

Ljudje, ki dolgo potujejo v drugo državo, se spodbujajo k nakupu lokalnih sim kartic. To je posledica dejstva, da so stroški komunikacijskih storitev v gostovanju precej visoki. Poleg tega bodo morali plačati tudi dohodni klici. Natančne stroške in možnosti optimizacije lahko ugotovite na uradnem viru ponudnika storitev, katerega storitve uporablja stranka. Mobilno komunikacijo v Abhaziji zagotavlja več operaterjev. Največji so "Aquafone" in "A-Mobile". Nekateri operaterji imajo lahko sklenjen dogovor z vsako od podjetij, drugi pa z določenim. Prav tako je treba pred potovanjem ugotoviti, kaj komunikacija deluje v Abhaziji, natančneje, kateri operater zagotavlja.

Operater "Akavfon"

Ta organizacija je nesporno vodilna v državi za zagotavljanje mobilnih komunikacijskih storitev.Biti na trgu za štirinajst let, "Aquafon" je uspelo popolnoma dokazati, da služi veliko število naročnikov. Celotna povezava v Abhaziji s strani določenega operaterja je zagotovljena v standardnih načinih 2G /3G in LTE (4G). Poleg tradicionalnih govornih storitev ponuja "Akavfon" številne zanimive možnosti in storitve (vključno s video klicem, internetom itd.). Ugodne razmere za goste v državi so na voljo v tarifnem načrtu "Morje".


Upravljavec "A-Mobile"

Drug velik in dokazan operater je A-Mobile. Ima naziv vodje mobilnega interneta. Že v letu 2014 je pobuda "A-Mobile" uspešno lansirala mrežo nove generacije - LTE. Cellular komunikacije v Abkhazia iz te družbe - to je donosno klicev v Rusijo z možnostjo uporabe specializiranih možnosti in visoke hitrosti interneta. Za turiste je priporočen tarifni načrt "Resort". Pridobitev SIM kartice se lahko opravi v katerem koli prodajnem in servisnem salonu, ki ga je mogoče prevzeti, ko postane jasno, katera mobilna povezava v Abhaziji bo uporabljena.

Kako se lahko povežemo z enim od teh omrežij?

Ko gre za nakup nove SIM kartice, je dovolj, da obiščete servisno in prodajno mesto, vzamete s seboj osebno izkaznico in zahtevate ugodno tarifo za komuniciranje z Rusijo. Za vzpostavitev lokalne telefonije pod pogojem, da uporabljate storitve ruskih operaterjev, morate iti v omrežne nastavitve (najdete jih v glavnem meniju z nastavitvami).gadget) in ročno nastavite vrsto izbire omrežja. Nato v seznamu razpoložljivih operaterjev izberite "Akavfon" (289-67) ali "A-Mobile". Podatke o tem, katero podjetje sodeluje s ponudnikom storitev za stranke, je treba navesti na spletnem mestu ali v kontaktnem centru.

Mobilna komunikacija v Abhaziji: pregledi

Pregledi vezi v Abhaziji so različni:
  • Ruski turisti so še posebej ogorčeni zaradi visokih stroškov storitev gostovanja. Na primer, stroški minut odhodnih in dohodnih klicev za naročnike MTS je 155 rubljev. Toda turisti pozabljajo, da operater ponuja niz paketov in storitev za nižje cene.
  • Druga težava, s katero se srečujejo turisti, ki potujejo v tujino, je nezmožnost samodejne povezave z omrežjem. V tem primeru ni obvezna možnost, da mobilna naprava neodvisno najde omrežje - včasih je potrebna intervencija uporabnika.
  • Hkrati se redko pojavljajo pritožbe glede kakovosti ponujenih storitev.
  • Katera mobilna komunikacija deluje v Abhaziji? Nekaterim operaterjem je bolje povezati se, da bi zagotovili dobro in stabilno komunikacijo? Na ta vprašanja odgovarjamo v obravnavanem gradivu.

    Sorodne publikacije