Chit World of Tanks: Vrste in opisi

World of Tanks, kot v mnogih spletnih igrah, je postal sestavni del prostora za igre. Po eni strani je njihova uporaba utemeljena z željo igralcev, da so prvi. Nepoštena igra enega vodi v goljufanje drugih po načelu "zakaj se lahko, drugi pa ne". In ta igralec snežne kepe odrašča in želi biti prvi v vseh.

Prepovedani goljufa za World of Tanks in ne samo

Najbolj priljubljen chiterskoy program je avtopedski. Cheat vam omogoča, da takoj postavite top na nedostopno, a enostavno prodorno cono sovražnega tanka (podobno strelu v glavi v Warfaceu). Tako je zagotovljen sto odstotni kritični udarec, ki, če ne povzroči takojšnjega razpada sovražne tehnologije, povzroči veliko kritično škodo.
Svetovi cistern se redko uporabljajo sami, pogosto z drugimi. Navedeni goljufija se na primer pogosto uporablja v povezavi z niansiranjem območij za prebadanje in osvetljevanjem okvirjev rezervoarjev. Slednji se uporablja za videnje nasprotnika s oviro. Pošten igralec skorajda nima možnosti za zmago: to je samo, da se potegne iz skrivališča, ko oklepni avto pride tja na poveljniškem stolpu. In z 90-odstotno verjetnostjo udarca. Torej z vsakim od njih pridejo do točke lupine in utapljajo upanje za pošteno igro. Kot rezultat, udeleženec bodisi zapusti igro, ali se tudi zateče k goljufanju.

World of Tanks: goljufija za izkušnje in ne samo

Program se široko uporablja za ljubitelje blitzkrinterjev. Lahko pozabite na desetine urneprekinjene bitke za odpiranje želene veje in unovčenje priljubljenega rezervoarja. V bistvu goljufija deluje kot multiplikator pridobljenih izkušenj. Torej, tudi če bi se igralec boril v grmovju in ne bi poškodoval sovražnika, bi bilo veliko izkušenj.

Umetniki in njihovi nasprotniki

Chita World of Tanks je praktično izpopolnjena pri vsaki posodobitvi same igre. Razvijalci se s kršitvami pravil spopadajo z vsemi možnimi sredstvi, podzemni oblikovalci goljufov pa si prizadevajo za lažjo igro.
Na primer, goljufija za arti omogoča povečanje hitrosti informacij, videnje sovražnih tankov, tudi v zavetišču, in samodejno usmerjanje sovražnika na oklepno območje sovražne enote. Še en goljufija za World of Tanks prikazuje čas ponovnega nalaganja sovražnikovih umetnosti, poudari njegovo lokacijo in označuje rdeče lise mesta, kjer je tarča sovražnega topništva.

Sklepna ugotovitev

Obstajajo tudi številni goljufa, ki nadomeščajo uporabo stvari, kot so gasilni aparat, sredstva za popravilo gosenic, zdravnika za posadko in stalno mrežo za maskiranje. Skupno je prepovedanih goljufij za World of Tanks. Slaba stran je, da mnogi od njih vsebujejo virusno vohunsko programsko opremo. Namestitev je lahko prvi korak pri kraji računa igre. Nihče se še ni odpovedal. Zato namestitev bralca temelji izključno na tveganju in strahu igralca. Kljub temu se nekaj ustavi. Uporaba goljufivih programov je vidna s prostim očesom v igri: ko se tank skriva za skalo, in nenadoma topniška lupinaNa nek način čudežno najde najboljšo vrzel v kamnu in s svojo natančnostjo nakita prehaja skozi njo, spada v najbolj ranljivo točko, ki vodi do takojšnjega dviga rezervoarja, skoraj ni mogoče misliti, da umetnost vodi visoko usposobljen strokovnjak na področju balistike.
Dejansko nasprotovanje goljufanju izgleda preprosto: igralci naredijo video posnetke bitk in, če sumijo, da kršijo, pošljejo tehnično podporo, označeno z "World of Tanks". Po potrditvi kršitve se kaznovani banhamer ne bo prisilil čakati dolgo časa. Vendar to ni vse 100%. Pravzaprav, da bi izpostavili igralca v chiteri, ga je potrebno ujeti za roko. V svetu zabojnikov je veliko dejavnikov, ki jih lahko štejemo le za srečo. Drug primer je Warface. Če je goljufija s samodejnim klicem na ostrostrelcu, nihče ne bo presenečen nad visoko točnostjo zadetkov igralca. Toda, ko na videz kritja v glavi igralca pade žogica, ki je preletela celotno kartico in medtem ko jo je izdal zdravnik iz puške, dvomi o uporabi goljufa ne ostanejo. Zdravnik ima najnižjo natančnost. V tem primeru gre za eno samo prepoved.
V svetu tenkov je situacija bolj zapletena: drugo načelo igre, druga tehnika, drugi načini interakcije. Posledično je težje slediti goljufom, če se sami ne izpljunejo: ne dajo video posnetkov igre na splet in se ne pohvali z zaslonskimi posnetki.

Sorodne publikacije