Huawei P10 Plus pametni telefon: pregledi, pregledi, funkcije in funkcije

Huawei je pred kratkim vstopil na novo raven. Izdane naprave postanejo veliko boljše in močnejše. Zaradi tega je podjetje začelo pridobivati ​​popularnost. Leta 2017 je Huawei izdal svoj vodilni pametni telefon P10 Plus, ki ga bomo obravnavali v tem članku. Zakaj ste prejeli toliko pozitivnih mnenj o Huawei P10 Plus? Torej dober pametni telefon?

Ta model je "starejši brat" Huawei P10. V glavnem se pametni telefoni razlikujejo le po velikosti, diagonali zaslona in kamerah. Razlike lahko pripišemo tudi različnim kapacitetam baterij.


Oblikovanje

Pametni telefon Huawei P10 Plus (cena je trenutno okoli 40 tisoč rubljev) izgleda precej elegantno. Na hrbtni strani je podoben iPhone 7. Toda vsi obrazi so zaobljeni, ker je pametni telefon v roki zelo priročen. V sprednjem delu ni značilnih lastnosti. Poleg zaslona je na sprednji strani kamera, zvočnik, različni senzorji in svetlobni indikator. Na dnu je ovalni gumb, ki je tudi skener za prstne odtise. Na zadnji strani pametnega telefona so samo 2 fotoaparata in bliskavica. Center je upodobljen z logotipom podjetja, od spodaj pa različnimi informacijami. To je zelo spominja na iPhone 7, ki je včasih plus, sodeč po navdušeni povratne informacije uporabnikov. Huawei P10 Plus pa ima za razliko od njega kamero, ki ne deluje, zaradi česar je naprava bolj udobna. Na stranskih straneh pametnega telefona se nahajajo različni gumbi. Na desni strani je gumbvklop /izklop in krmilnik za glasnost. Levo je pladenj za kartico SIM. Na dnu je standardni priključek za slušalke.


Vsi elementi naprave so idealno sestavljeni. Vendar pa je Huawei P10 Plus telefon ena slabost, povratne informacije lastnika pa jasno kažejo, da to ni kritično - to je nihajni volumen. Ni mu mar, če se ne dotakneš ključa.

Velikosti

Veliko dobrih pregledov Huawei P10 Plus je dobilo zaradi svoje velikosti. Pametni telefon ima 55-palčni zaslon. Izgleda odlično, in ne bodo vsi uživali v njem. Vendar pa je zaradi tega na zaslonu prikazanih več informacij, ikone in črke pa so povečane. Na trgu pametnih telefonov lahko pogosto najdete naprave z velikostjo zaslona 55 palcev - to je precej običajen format, kot pri večopravilnem načinu, so zelo priročni za uporabo. Nekateri prejšnji modeli pametnih telefonov tega podjetja niso imeli okvirja okoli zaslona. Vendar pa se je Huawei P10 Plus odločil, da se bo odpovedal tej rešitvi, zato je naprava narejena v značilnem slogu modernega pametnega telefona, zato je uporabnik ljubil in prejel veliko navdušenih mnenj. Pametni telefon Huawei P10 Plus se ne more pohvaliti z majhnimi velikostmi, vendar je med konkurenti najbolj kompakten in lahek. Kljub 55-palčnemu zaslonu je naprava udobno ležala v vaši roki. Vsi gumbi na strani pametnega telefona so razporejeni tako, da jih lahko dosežete brez težav.

Zaslon

Zaslon pametnega telefona daje kakovostno sliko. Izvaja se na tehnologiji IPS-NEO. Ločljivost zaslona je 2560 x 1440gostota slikovnih pik istočasno - 540 slikovnih pik na palec. Vse informacije z zaslona pametnega telefona lahko brez težav vidite v vseh pogojih, ki preprečujejo sončno svetlobo, svetlobo ali nezadostno osvetlitev. Slika iz zaslona je vidna tudi pri gledanju skozi sončna očala.
Svetlost lahko nastavite v zelo širokem razponu. Prav tako je treba omeniti, da ima zaslon širok kot gledanja. Pri pregledovanju slik, zagonu iger ali preprostejšemu pomikanju po menijih lahko vidite, da se slika prenaša kot barvita in kakovostna. Najprej pa bodo odtenki zaslona hladni. Ta nastavitev se lahko spremeni v nastavitvah, zaslon bo svetlejši kot na mnogih drugih napravah. Tudi za uporabnike, katerih vid je bil bistveno slabši od uporabe pametnih telefonov, so razvijalci uvedli funkcijo zaščite vida. Lahko se aktivira samodejno ali ob predvidenem času. Bolje je uporabljati z nezadostno razsvetljavo.

Produktivnost

Notranje polnjenje P10 in P10 Plus je enako. Tukaj je 8-jedrni HiSilicon Kirin 960 procesor s 4x24 GHz in 4x18 GHz. Vse to deluje v parih s pospeševalnikom Mali-G71. Vendar pa zaradi razlik v velikosti zaslonov Huawei P10 Plus deluje nekoliko drugače kot njegov "mlajši brat". Razlika je še posebej opazna pri zagonu iger in aplikacij, ki zahtevajo veliko sredstev. Pri uporabi pametnega telefona v pisarniški program to ni opazno. Še posebej za preglede na Huawei P10 Plus (128GB Ram 6GB). Ta razlika ne pomeni, da se P10 Plus "zavira". To samo pomeni, da P10 deluje malohitreje. Vendar, če se ne držite tega, potem ne morete občutiti razlike.

Polnjenje baterije

Zmogljivost baterije pametnega telefona je 3750 MAG. Tudi v skladu s sodobnimi standardi je to spodoben kazalnik. Številni pametni telefoni imajo zdaj baterije z manjšo zmogljivostjo, zato večina uporabnikov pričakuje več P10 Plus. Vendar pa se to ne bo zgodilo, kljub tej zmogljivosti baterije, njeno polnjenje traja približno 14 ur, medtem ko ga uporabljate približno 6 ur v tem času. V neprekinjenem načinu pametni telefon ne bo deloval več kot 8 ur.
Vendar pa je to mogoče sprejeti, ker ima naprava funkcijo hitrega polnjenja baterije. Kljub ogromni zmogljivosti baterije, je popolnoma obnovljena v eni uri. V tem primeru pametnega telefona ni treba namestiti za polnjenje ponoči, saj skrajša življenjsko dobo baterije. Najbolje je, da napravo napolnite pred spanjem ali zjutraj. P10 Plus ima tudi način varčevanja z energijo. Prihrani energijo z zmanjšanjem ločljivosti zaslona. Razlika pa praktično ni vidna. Ta režim nima posebne koristi, saj prihrani več kot 15 odstotkov pristojbine, kar je praktično neopazno. Verjetno, razvijalci niso želeli poslabšati delovanje pametni telefon v tem načinu, in zato uvedla le manjše spremembe v njem, vendar, kot se je izkazalo, koristi od tega niso.

Kamera

Razvijanje kamer za to napravo je Huawei sodeloval z Leico. Zahvaljujoč temu smo uspeli doseči kakovostne slike, primerljive z modelipametne telefone Apple in Samsung.
Na zadnji strani pametnega telefona sta dva modula kamere. Glavni je posnet v črno-beli barvi. Zahvaljujoč temu modulu so vsi elementi v fotografiji in videu opisani in podrobno opisani. Drugi modul je odgovoren za prenos barv. Uporabite lahko samo glavno, nato pa bodo slike črno-bele. Obe kameri imata različno ločljivost: glavni je 20 MP in drugi 12 MP. Poleg tega so fotografije in videoposnetki zaradi izboljšane zaslonke zabrisani v slabih svetlobnih pogojih. Sprednja kamera pametnega telefona - le 8 MP, vendar je to dovolj za kakovostne sephi. Fotografije na sprednji kameri so pobarvane.

Zvok

Zvočnik na pametnem telefonu je zelo kakovosten. Sogovornik je dobro slišati, medtem ko govornik ne dela tako glasno, da se ljudje slišijo zraven njih. Prav tako je treba omeniti, da ima naprava funkcijo "Stereo". To lahko omogočite v nastavitvah pametnega telefona. Zahvaljujoč temu bo zvok pri predvajanju glasbe, gledanju filmov in drugih podobnih procesih obsežen. To dosežemo z vključitvijo dveh govornikov hkrati: osnovnega in govornega. Vendar pa ta funkcija deluje samo, če pametni telefon spremenite v ležečo usmerjenost. Jasno je, da je moč dveh zvočnikov drugačna, vendar je samodejno usklajena in ta učinek se dejansko pojavi.
Zvok slušalk je prav tako zelo dober. Vendar pa je to v veliki meri odvisno od same slušalke. Ne pričakujte dobrega zvoka v najcenejših modelih. Če so slušalke robustne in kakovostne, bo zvok ustrezen.

SkenerPrstni odtisi

Huawei P10 Plus ima bralnik prstnih odtisov. Družba je namestila ta element in njegove prejšnje pametne telefone. Skener zelo hitro prebere informacije. To je mogoče razumeti z branjem lastnikov pametnih telefonov Huawei P10 Plus. Prav tako je treba omeniti, da je skener zelo težko prevarati, v 999 odstotkih primerov je pravilno prepoznal prstni odtis svojega gospodarja. Ima tudi funkcijo - lahko uporabite navigacijske tipke. Aktivirate jih lahko v nastavitvah naprave. Dejanja gumbov so privzeta: kratki pritisk - "nazaj", držite - preklopite na glavni zaslon in premaknite prst na stran - meni za večopravilnost. Ko se navadite na to funkcijo, postane zelo priročno.

Pokrivalo v kompletu

Vključuje knjižico s primerki za pametni telefon. Čeprav takih pripomočkov praktično nikogar ne uporablja, je še vedno prijeten dodatek. Kakovost tega pokrova je dobra. Narejena je iz gumirane plastike in navzven oblečena s krpo. Del, ki meji na zaslon, je skoraj polovično izdelan iz prosojnega materiala. Ta rešitev je zelo priročna, saj si lahko ogledate čas, sporočilo ali preklopite skladbo po potrebi. Čeprav je lepo, da je družba poskrbela za zaščito svojih naprav z dostavo kritne knjige v kompletu, trenutno pa taka oprema ni priljubljena. Lastniki pametnih telefonov najpogosteje namestijo ohišje odbijača, ki ga ni treba trajno odpreti in zapreti, in za zaščito zaslona pogostejeuporabimo zaščitno folijo ali steklo.

Povzetek

Sodeč po povratnih informacijah kupcev, se je Huawei P10 Plus izkazal za precej zanimivo in odlično napravo. Lahko opravlja različne naloge. Razvijalci plačati ustrezno pozornost na vse - polnilo, fotoaparat in, seveda, videz. Zaradi zasnove se je izkazalo, da je pametni telefon zelo privlačen. Vendar pa zgolj otežuje dejstvo, da naprava porabi veliko energije, vendar morate plačati za vse “, saj vsi pametni telefoni pametnih telefonov porabijo veliko sredstev. Obstajajo pametni telefoni z dvema vrstama vgrajenega pomnilnika Huawei P10 Plus 128 GB (po mnenju kupcev, bolj priljubljenih) in 64 GB. To je vse informacije o pametnem telefonu Huawei P10 Plus. Upamo, da vam je bil članek koristen in našli boste vse potrebne informacije.

Sorodne publikacije