Zlata ruda v "Skyrim": opis, lokacija. Quest "Draguljar"

Dovakin se med potovanjem pogosto sreča z različnimi rudnimi žilami. Če je v inventarju skorja, ne bo mogel dobiti le rude, temveč bo dobil tudi nakit. Danes predlagamo, da govorimo o takem viru v igri "Skyrim" kot zlato rudo. Povedali vam bomo, zakaj ga lahko uporabite in kje ga najdete. Spregovorimo o prehodu "draguljarskega" iskanja, ki je povezano z pridobivanjem zlata.

Uporaba

Brez zlata rude ne more storiti, če se je igralec odločil, da je dala zlato plemenitih kovin. To lahko počneš v taljenju smitha. Za izdelavo enega zlata ingota bodo potrebna dva kosa rude. Pridobljeni artikel se lahko uporablja za izdelavo dragocenega nakita, ki ga je mogoče prodajati trgovcem ali uporabiti za čarobnost.


Kje najti zlato rudo v Skyrim?

Tako kot drugi viri se zlata ruda lahko kupi pri kovnikih in trgovcih. Poleg tega so rudni minerali najdeni v rudnikih, jamah in celo na prostem. Priporočamo, da obiščete naslednje lokacije:
 • rudnik Kolesggr - na tem mestu najdete 16 živih;
 • mine Lost Chance - tukaj protagonist čaka tri žile.
 • Ena ruda zlata je v grobnici Isgamora (v bližini zidu besed), v jami Potterja, jame z gobami, na otoku, ki je zahodno od jame Poškodovana vesla. Prav tako lahko najdete eno veno na prizorišču, ki se imenuje Lost Shelter Lost Node. Zlata ruda v"Skyrim" je za vrati Vaytrana - blizu vzhodne stene. Če Dovakin potuje med rudnikom čistih izvirov in taboriščem tihe lune, naj se povzpne na hrib - tukaj bo lahko našel drugo žilo. Eno zlato življenje se nahaja v Saarlandu (lahko najdete vir v drugi jami) in na lokaciji Nora Green Strumko (igralec naj gre na obalo majhnega rezervoarja jugovzhodno od gaj).


  Koristne informacije

  Življenje, ki je bilo proizvedeno, je obnovljeno. Če želite to narediti, morate samo počakati en mesec. Dovakin, ki pozna uroke, lahko dobi zlato rudo s srebrom. Za to bo potreboval urok "Transmutation". "Transmutacija" je torej mogoče kupiti pri trgovcih, najdenih v Ansilwond ali Net Source Campus.

  Quest "Jeweller"

  Nobena zlata ruda ne sme biti prepuščena igralcem, ki se odločijo za iskanje draguljarjev. Da bi začel, bi moral Dovakin iti v Rifthen.
  Na lokalnem trgu lahko klepetate z Argonian Madesi, ki se pritožuje, da pridobivanje materialov za ustvarjanje odličnega nakita postaja vse težje. In, seveda, bo vprašal sogovornika, da bi dobili brezhibno safirji, kljove mamuta in zlata ruda. Ko se najdejo vsi materiali, se mora igralec vrniti na Madesi. Najverjetneje se bo vrnil na trg ali na Helghov Nightingale. Ostaja le pogovor z zlatarjem, mu dajte predmete, ki jih je prejel in prejeli nagrado - zlato in ornament.

  Sorodne publikacije