Nokia 625 Phone: pregledi in primerjave s konkurenti

V primeru, da potrebujete poceni, a maksimalno funkcionalni telefon, je vredno pogledati model Nokia 625. V članku bodo predstavljeni pregledi in kratek pregled pripomočka. Pametni telefon ima 4,7 palčni zaslon. Zgradite na idealni ravni, strošek je majhen. Povprečna zmogljivost na moč. Naprava deluje na Windows Phone 8. Podrobnejše specifikacije - spodaj.

Specifikacije (na kratko)

Naprava deluje z baterijo 2.000 mga. V pogovoru lahko traja približno 20 ur brez polnjenja, odvisno od vrste omrežja. Če nenehno predvajate zvok, se bo telefon moral povezati z omrežjem po 90 urah, videoposnetek pa po 7 urah. Telefon deluje na dveh jedrih. Pogostost vsakega od njih je 1,2 GHz. RAM je 512 MB, običajen pomnilnik pa 8 GB. Če želite, lahko uporabite pomnilniško kartico. Njegova največja velikost je 64 GB. LED bliskavica. Vgrajeni brezžični moduli, GPS, NFC. Na voljo radio in predvajalnik glasbe. Poleg njih je na voljo tudi merilnik pospeška, elektronski kompas, namizni pripomočki, senzorji. V nekaterih aplikacijah je dovoljeno integracijo s stranjo v družabnem omrežju. Operacijski sistem je posodobljen "po zraku", zato ne bi smelo biti težav pri pridobivanju nove različice. Nič ni zapletenega pri iskanju ustreznega menija v nastavitvah.

Polje

Telefon je dobavljen v škatlibela barva V nekaterih krajih je pregleden, zato se pred nakupom lahko prepričate, ali je naprava v redu. Na hrbtni strani, morate opozoriti prisotnost opisanih prednosti telefona in serije kot celote, tukaj proizvajalec prosil, da ga podpira pri novih prizadevanjih.


Telefon v škatli izgleda gladko, kompaktno. Pri odpiranju lahko najdete posebne podrobnosti, s katerimi bo telefon bolj udoben. S celotnim kompletom predlagamo, da ga preberete v članku. Obstaja garancija, polnilnik in tako naprej.

Paket

Specifikacije proizvajalca telefona Nokia 625 Lumia 625 so v celoti podprte. Naprava se prodaja z garancijo in dodatno dokumentacijo. Na voljo so tudi slušalke, polnilnik in kabel za povezavo z računalnikom. Izvaja se v standardni obliki, ki je značilna za žice iz "Nokia". Majhna velikost omogoča udobno povezavo s stacionarnim računalnikom, ne pa tudi neprijetnosti za prenosni računalnik.

Oblikovanje in ergonomija

Telefoni iz serije "Lumiya" se lahko naučijo vseh aktivnih uporabnikov naprav "Nokia". Pametni telefon velja za monoblok. Zaslon je opremljen z varnostnim steklom. Naprava tehta 160 gramov. Mnenja o telefonu Nokia 625 pogosto govorijo o ergonomiji. Na zgornjem delu je dinamika reže. Pod njim lastniki vidijo logotip razvijalca. Na isti površini sta kamera in senzorji. Na levi strani telefona ni ničesar. Desno so ključi, ki odgovarjajoza spreminjanje glasnosti in vklop pametnega telefona. Na zgornjem robu so bila vrata za slušalke, spodaj pa vtičnica za polnjenje. Gadget pokrov je izdelan iz visoko kakovostne plastične mat odtenek. Barvni ton je črne barve. Odstranjevanje hrbtne strani telefona je težavno, ker proizvajalec reže ni namestil za udobje. V pregledih Nokia 625 kupci opozarjajo, da je za odstranitev baterije potrebna majhna reža v bližini reže za pomnilniško kartico. Pod baterijo je priključek za zunanji pomnilnik in sedem kartic. Slednje se lahko uporabi za dva dela.
Kakovost zadnje plošče ne dopušča veliko želje, vendar je graditelj še vedno všeč kupcem. Luftha in skripte niso. Vsi vgrajeni mehanski gumbi delujejo brez zrušitev in napačnih klikov. Mat plastika je odlična rešitev, vendar dejstvo, da ni oleofobnega premaza, ovira celoten vtis lastnikov.

Operacijski sistem

Opis pametnega telefona Nokia 625, katerega pregled bo podan spodaj v članku, deluje na operacijskem sistemu "Ozadja vetrov 8". Zasnova je standardna in prepoznavna - vse ploščice so "razporejene" na znan način. Na zaklenjenem zaslonu je majhna količina informacij, za podrobne informacije o klicih, sporočilih itd. Pa morate vnesti geslo. Vse programe lahko preprosto prenesete z ikonami na namizju. Na ohranjevalniku zaslona lahko nastavite fotografijo. Glavni tip zaslona je ustvarjen iz "živih" celic. Kaj to pomeni? Na primer, oblikovanje ikon stikov se večkrat spremenisamodejni način. Poleg tega mora imeti vsaka taka oznaka posebne značilnosti. Ne pozabite, da so lahko ploščice treh velikosti: celotna širina zaslona, ​​polovica in četrtina. To potrjujejo ocene Nokia 625. Če je v sistemu preveč ploščic, se bo naprava zagnala. Vendar pa je to enostavno preprečiti, zato lastniki menijo, da ta odtenek ni kritičen. Na glavni zaslon lahko namestite katerokoli aplikacijo.
Če želite izvedeti več o javnih storitvah, je dovolj, da naredite samo dolgo. Takoj bo vgrajen meni. V njej so štiri točke: vzlet na namizju, pregledi in pregledi ter pošiljanje, brisanje.

Navigacija

Med vsemi aplikacijami, ki so nameščene na telefonu Nokia 625 (ocene, fotografija vam bo omogočila določiti napravo), je treba TUKAJ. Ta pripomoček vam omogoča sledenje avtomobilom in osebam, ki potujejo nekje z javnim prevozom. Zaradi nameščenega pisarniškega paketa lahko vse spremembe preprosto delate in urejate. Ergonomija je čimbolj jasna. Aplikacija TUKAJ se je izkazala za priročno in visoko kakovostno. Lahko kaže presežek standardnih kazalnikov hitrosti. Vse podrobne zemljevide in podrobne. Lastniki pregledov ocenjujejo, da je uporaba aplikacije primerna.

Strojna platforma

Telefon Nokia 625, katerega pregled in pregled je tema našega članka, deluje na čipu proizvajalca Qualcomm. Procesor je na dveh jedrih, frekvenca vsakega od njih - 1,2 GHz. Vgrajeni pomnilnik je 8 GB, vendar lahko pomnilnik povečate z zunanjimpogonov RAM je samo 512 MB. Čeprav procesor ni najboljši in celo povprečen, pametni telefon še vedno deluje brezhibno. Vendar moramo razumeti vse negativne vidike. Na tem telefonu se na primer ne predvajajo vsi videoposnetki. Problem je rešen z dodatnim prenosom predvajalnika. Hkrati takšne javne službe praktično ne obstajajo. Zato je najpreprostejša možnost, da datoteko pretvorite v želeno. Vendar pa vsi lastniki izjavijo, da se tak postopek izvaja dolgo časa. To dokazujejo značilnosti in pregledi Nokia 625. Kopiranje datotek je zelo enostavno. Ko je telefon priključen na računalnik, se telefon takoj odpre kot pogon in ni problema - postopek ponastavitve se lahko začne takoj. Modul brezžičnega omrežja deluje brez napak in zrušitev. Podatkovna povezava za povezavo je maksimalna. Prav tako je telefon sposoben slediti vse podatke z visoko hitrostjo z modulom GPS. V nekaj sekundah pametni telefon že najde potrebne satelite za delo. Glavna stvar je, da je internet vklopljen. Hvala za povratne informacije o Nokia 625, to je verjetno zagotovo. Avtonomija pametnega telefona na povprečni ravni. Ko aktivno sodeluje s telefonom, sedi skoraj pol. Vendar, če ste omejili svojo željo, da bi sedel v VK in razmislite o straneh, potem je ta pametni telefon načeloma zelo dober. Ni še nobenih izjemnih kazalnikov, ki lastnikom ne bi bili zelo prijetni. Poglejmo podrobnosti baterije.

Delovne ure

Pri odklopu vseh brezžičnih modulov in internetne povezave od operaterja,lahko dosežete manj življenjske dobe baterije. Priporočljivo je tudi, da zmanjšate svetlost od najvišje do najmanjše oznake. To potrjujejo ocene in opis Nokia 625. Prav tako je treba omeniti, da se podatki, ki se predvajajo na spletu, samodejno sinhronizirajo. Dodaja tudi dodatno obremenitev procesorja.

Zaslon

Telefon deluje na zaslonu z ločljivostjo 800x480 slikovnih pik. Če govorimo o diagonali, potem je to približno 4,7 cm. Pri delu z napravo je na voljo funkcija spreminjanja barve zaslona. Več o modelih Nokia 625 lahko izveste. Na voljo so spremenljive možnosti: občutljivost, temperatura in nasičenost barv. Senzor vedno dobro deluje, čeprav pozimi, celo poleti. Zaslon ima največjo svetlost 323 km /m 2. Hkrati bo ta indikator dovolj za udobno delovanje z napravo. Najmanj - 75 km /m 2. Na žalost te informacije niso zelo zanesljive. Lastniki ne verjamejo, da samodejna prilagoditev svetlosti pravilno opravlja svojo nalogo, pogosto pa pride do napak. Indikator v nočnih razmerah je nižji kot v običajnem načinu. Kontrast je dober. Ker je zaslon v načrtu tako prilagodljiv, ga lahko popolnoma prilagodite sebi. Vendar pa posebnih čudežev ni treba čakati, saj bo siva barva zaslona nenehno vržena v oči. To je še posebej opazno v temnih prostorih.

Kamera

Naprava naprave je zasnovana za 5 Mp. Ocene in opis modela Nokia 625, ki se nanaša nafrontalna matrika, ni impresivna. Njegova resolucija je 0,3 MP. Snemanje videa poteka v polni visoki ločljivosti. Matrika ima veliko število spremenljivih parametrov, zato je video način in njegove značilnosti mogoče enostavno urejati. Vendar pa je treba spremeniti vse možnosti pred snemanjem. Dovoljeno je eksperimentiranje z osvetlitvijo, ravnotežjem beline, načinom fotografiranja, formatom slike in vrednostjo ISO. Povratne informacije lastnikov Nokia Lumiya 625 potrjujejo pomen takšnih funkcij. Mnogi kupci zelo podobno napravo dobil mehanski dol gumb, in ne samo dotik. Fokusiranje se zgodi, ko je pol pritisnjen. Na račun tega gumba lahko poenostavite uporabo pametnega telefona. Kakovost fotografij je na povprečni ravni. Z lepim in jasnim vremenom lahko dosežete čudovite posnetke. Vendar pa v slabih razsvetljave, kakovost pade zelo, je opazen. Slike so mehke in zamegljene, z izkrivljanjem. Vendar pa so uporabniki zadovoljni s to kakovostjo, saj naprava pripada proračunskemu segmentu. Sprednjo kamero priporočamo samo za video klice. Kakovost valjev, zabeleženih na sprednji matrici, ne dosega povprečne ravni. Mnenja o »Nokia 625« ali natančneje o kakovosti prejetih videoposnetkov so negativna. Vgrajen urejevalnik fotografij proizvajalca. Imenuje se "Nokia Photo Studio". V njej je veliko nastavitev. Z njihovo kompetentno spremembo je mogoče izboljšati kakovost prejetih fotografij. Obstajajo tudi že pripravljeni filtri. Obstaja jih le devet, vendar lahko uporabite še veliko drugih možnosti tako, da jih sami ustvarite.Ročne nastavitve najdejo popačenja in jih popravite. To potrjujejo tudi funkcije in pregledi Nokia Lumiya 625. V meniju zameglitve lahko določite določen poudarek na določenih stvareh, prikazanih na fotografiji. Na voljo je tudi radialni odmik z izkrivljanjem. V meniju za ustvarjanje je na voljo več možnosti, na primer spreminjanje barvne palete fotografije. V nastavitvah je veliko zanimivih funkcij. Govorimo o svetlosti, ravnotežju, jasnosti, nasičenosti, ki se lahko spremeni v aktivnem načinu tudi po snemanju. V meniju za obrezovanje lahko obrežete in obračate sliko. Prav tako lahko popravite učinek rdečih oči.

Koristi

Dobri parametri Nokia 625 v pregledih vključujejo številne dejavnike. Med njimi je treba omeniti popolno kakovost primera. Gradite na dobrem računu. Poleg tega sta hitrost in navigacija odlični sami zase. Zdi se, da je diagonala zaslona lepa, saj naprava ni preširoka, da se ne prilega v žep, vendar je ne smete gledati, razstaviti fino besedilo na zaslonu. Naprava je stabilna, ni treba nenehno naleteti na servisni center. Samostojni čas delovanja - v povprečju. Ohišje je popolnoma sestavljeno, brez ozadja in prask.

Pomanjkljivosti

Glede na preglede uporabnikov v pregledu Nokia 625, bi morale biti med glavnimi pomanjkljivostmi zaslon, ali bolje, njegovo dovoljenje. Poleg tega niso vsi video kodeki v sistemu. V skladu s tem se videoposnetki morda ne bodo predvajali. Zato morate pri nakupu telefona skrbno izbrati,ki izpolnjuje zahteve, kolikor je to mogoče. Brez oleofobne prevleke. Pogosto je izražena tudi v negativnih ocenah. Mnogi verjamejo, da so igre na "Windsor ozadju" premajhne. Instrument je zelo občutljiv. Ločljivost zaslona je stranski produkt povečanja moči in moči baterije. Tudi z majhno ceno se kamera še vedno zdi grozna.

Splošni vtis kupcev

Pogosto so povratne informacije lastnikov telefona Nokia 625 priznale, da se je stranki dolgo izogibala napravi. To je posledica dela na ozadju Windows, kjer ne delujejo vse aplikacije. Igrače na začetku niso bile dovolj. Toda sčasoma so začeli proizvajati bralce, pisarniške pripomočke itd. V takšnem številu, da so preveč na internetu. V zvezi s tem je naprava začela pridobivati ​​popularnost. Kupci so zadovoljni, da ima samostojno delo dobre lastnosti. Proizvajalec je tako dolgoročno podaril ločljivost zaslona in njegovo velikost. Ampak kupci upoštevajte, da je prikaz posebnih pritožb št. Prav tako vam svetujejo, da tega modela ne boste kupovali za fotografiranje. Hitrost je odlična, lastniki ga pohvalijo. Na primer, strani v brskalniku se odprejo s hitrostjo svetlobe. Na splošno pišejo, da je ta telefon idealen za standardne naloge za svoj denar.

Primerjava z Apple iPhone 4

Pregledi lastnikov telefona Nokia 660 Lumiya jasno kažejo, da naprava ni konkurenca naslednjemu modelu iPhone, vendar jih uporabniki nenehno primerjajo. O tem se pogovorimo kasnejeskupna in odlična v teh napravah. Prva razlika je v opredelitvi razredov. Na primer, "Nokia" se nanaša le na dve: multimedijski in poslovni razred. Hkrati bi jim morali pripisati iphone plus, ki bi ga lahko pripisali takim razredom, kot so touchfon in podoba. Sprostitev izdelka iz "jabolka" je potekala v letu 2010, od "Nokia" - leta 2013. Spregovorimo o razlikah baterije. Naprava iphone ima baterijo 1420 mAh. Lahko prenese 300 ur pripravljenosti. Tip baterije je litijev polimer. "Nokia" je prejela litij-ionsko varianto z 2 tisoč čarovnikom. Zato, v stanju pripravljenosti, kot v aktivnem, lahko stati veliko dlje - do 500 ur. Na iphone je TFT zaslon. Nokia uporablja LCD. Ločljivost zaslona je v drugem pripomočku slabša - 480 x 800 proti 640 x 960 slikovnih pik. Diagonal v "Nokia" je več kot 4,7 palca. Matrice so enake - obe sta kakovostni 5 MP. Videoposnetki na "jabolkih" se poslabšajo. IPhone dovoljenje - 720x480 slikovnih pik. Flash tip LED, v "Nokia" - tudi LED-tip. Vsak lastnik, seveda, bo rekel, da je iphone veliko boljši, vendar je ta ideja subjektivna. Vsakdo se mora sam odločiti, da bo zanj bolj primeren.

Primerjava s Samsung Galaxy S III

Medtem ko nadaljujemo s pregledovanjem funkcij in pregledov naprav Nokia 625, moramo upoštevati Samsungovo razliko. Naprava iz južnokorejskega proizvajalca je izšla leto prej - leta 2012. Spada v razred multimedije, "Nokia" pa se šteje kot poslovna možnost. Obe napravi napajata litij-ionska baterija. V "Samsung" močnejša različica - 2100 čarovnik, v tistem časukot v "Nokia" - 2 tisoč čarovnika. Številke vzorčnih podatkov so skoraj enake, v stanju pripravljenosti pa se Samsung razteza za 900 ur, Nokia pa je opisan kot le 550 ur. Kakovost posnetega videa je še veliko, vendar se strinja z izbirami, ki jih Nokia ponuja. Tipka svetleče diode utripa. Procesorji v teh telefonih so različni. Mnenja lastnikov o Nokia Lumia 625 so dobri. Deluje na dual-core Snapdragon S4, medtem ko je Samsung na Exynos 4412 Quad. Pogostnost slednjega je večja: 1,4 GHz. Antene v teh vgrajenih napravah. Materiali, uporabljeni za izdelavo lupine, so enaki.

Primerjava s specifikacijami in pregledi HTC Desire 600 Dual Sim

Nokia 625 omogoča primerjavo naprave z eno izmed družine pripomočkov HTC Desire. Opisana je drugačna s svojo litij-ionsko baterijo za 2 tisoč mAh, medtem ko ima ista vrsta baterije v napravi HTC moč 1860 mags. Treba je opozoriti: povprečno trajanje njihovega "življenja" v stanju pripravljenosti je približno enako - približno 550 ur. Fotoaparat Nokia je šibkejši. HTC ima 8 milijonov slikovnih pik. V tem videu se druga naprava še poslabša. Ločljivost slike je 1280 x 720 slikovnih pik. Oba podpirata delo s pomnilniško kartico.

Povzetek

Junak tega pregleda pripada proračunskemu razredu, vendar pa ocene "Nokia Lumia 625" še vedno dobro napredujejo. Naprava je dostopna tudi srednjemu sloju prebivalstva. Njen 4,7-palčni zaslon ni privlačen vsem, vendar si zasluži dobre ocene. Uporabljeni materiali niso zelo slabi - kot nprmnenje mnogih kupcev. Navigacija TUKAJ se popolnoma spoprijema z vsemi nalogami naprave, tako da večina ljudi upošteva njeno zmogljivost. Zelo jasno in hitro služi v ustreznih načinih delovanja. Hitrost vmesnika za pametni pametni telefon je zelo dobra. Zaslon ne pritegne vsakogar in še posebej njegov črni odtenek. Ker zaslon nima oleofobne prevleke, se nenehno kopiči na površini prstnih odtisov. To vprašanje za mnoge lastnike ni kritično, saj se zlahka izbrišejo.
Pametni telefon tudi ne predvaja nekaterih videoposnetkov. Ta pomanjkljivost ne velja za napravo, ampak za programsko opremo, zato je ni mogoče popraviti sami. Ta napaka se nanaša na operacijski sistem Windows Vista. V primerjavi z drugimi podobnimi napravami "Nokia Lumiya 625", bodo povratne informacije jasno, da raven konkurenčnosti ni visoka. Nesporni vodja bo lahko izbral samo uporabnike, ki se bodo osredotočili na njihove individualne potrebe. In da bi zaščitili pametni telefon od Nokie, bomo rekli, da ima svoje posebne lastnosti in prednosti, zato je izbira za vas.

Sorodne publikacije