Najboljši sesalnik za avtomobil: pregledi in primerjava najboljših modelov

Za vzdrževanje čistoče in reda v notranjosti vašega avtomobila - to je tisto, kar bi moral narediti vsak samoumevni voznik. Čisti sedeži, predpražniki in brez smeti, tudi na težko dostopnih mestih, kažejo čistost in čistost voznika. Hkrati lahko umazanija in smeti povzročijo gnus in odboj. Delno čistoča svinca nam bo pomagala s sesalnikom za avto. Pojdimo podrobno skozi priljubljene modele in izberemo najboljše izmed njih.

Koristni avtomobilski sesalnik?

Nekdo je navajen uporabljati običajno gospodinjsko možnost, vendar ni vedno primeren. Dejstvo je, da je neprijetno, da jih uporabljajo zaradi svojih velikih dimenzij. Ni dostopa do težko dostopnih mest. To je ravno v takih primerih in za avtomobil je potreben sesalnik. Ima majhne dimenzije, primerne šobe in številne druge prednosti.

Ključna značilnost je možnost polnjenja iz vžigalnika. Kot veste, ne potrebujete vtičnice. Izjemno pomembno je, če je potrebno površino očistiti pred prahom, itd. In ni virov energije. Konstrukcija je praktično enaka za vse modele. Veliki in majhni odpadki se zbirajo v ločeni posodi. Nekateri modeli omogočajo prehod skozi tekočino. Zahtevano, če ste na sedežu tkanine nekaj prolijevali. No, zdaj preidimo na podrobnejši pregled in razmeroma priljubljene modele. Korist tako velike in izbire bo dokaj preprosta. Ampak morate vedeti o glavnih odtenkih inznačilnosti.

Vrste avtomobilskih sesalnikov

Če so pred približno 15 leti slišali govorice o tej vrsti tehnologije, so se pred približno desetimi leti pojavili prvi modeli. Izbira ni bila še posebej velika, vendar so vsi vozniki začeli kupovati takšne prilagoditve in se pozitivno odzvali na sesalnike.
Zdaj so se razmere dramatično spremenile. Število modelov se preprosto preliva. Poleg tega so avtomatski sesalniki razdeljeni v dve veliki skupini:
 • za mešano čiščenje;
 • za suho čiščenje.
 • Naprave, ki se najpogosteje uporabljajo za kemično čiščenje kabine. So poceni, imajo veliko število funkcij in se hitro razstavijo za čiščenje prahu in zamenjavo filtra. Kombinirani sesalnik očisti avtomobil, kar je njegova ključna značilnost. Čiščenje vlage lahko odstrani stare onesnaževalce in bistveno izboljša barvo kabine. Prvi čistilci avtomobilov za mokro čiščenje so bili veliki, vendar razvoj ne stoji mirno, danes pa obstajajo miniaturni modeli, vendar cena ne pade zanje, kar potisne veliko voznikov.

  Pomembne značilnosti sesalnikov avtomobilov

  Pri izbiri je treba upoštevati številne dejavnike, kot so:
 • stroški;
 • moč;
 • niz razpoložljivih funkcij;
 • celoten sklop naprave;
 • Najprej je potrošnik usmerjen v vrednost. Običajno se s povečevanjem cen povečuje število razpoložljivih funkcij, moči in opreme. Vendar obstajajo izjeme za vsako pravilo. Dejstvo je, da veliko uglednih blagovnih znamk precej zavre stroške. Drugi, manjznani proizvajalci praktično ne zvišujejo stroškov svojih izdelkov, vendar to nikakor ne kaže na nizko kakovost izdelkov.
  Zato je pomembno, da tukaj najdemo "zlato sredino". Ni potrebno nadaljevati z blagovno znamko, hkrati pa tudi najcenejših kitajskih naprav ni treba vzeti. Prvič, pogosto se zlomijo, in drugič, pogosto jih ni treba popraviti in jih redko sprejemajo pod garancijo.

  Izpolnitev in moč

  Posebno pozornost je treba nameniti moči naprave. Višja kot je, hitrejše in boljše bo čiščenje. Toda s povečanjem moči se poraba energije povečuje, kar ne smemo pozabiti. Seveda mora biti dober sesalnik za avtomobil opremljen z velikim številom šob in različnimi ščetkami. Vse to bo naredilo čiščenje notranjosti avtomobila bolj udobno in hitro. Paket je zelo pomemben, vendar tega elementa ne smete postaviti v ospredje. Poleg tega boste vedno imeli priložnost posebej kupiti univerzalne šobe, dodatne ščetke in kemijo. Možno je, da bo to celo cenejše. Ne pozabite na funkcionalnost naprave. Sesalniki za avtomobile lahko izvajajo tako suho kot mokro čiščenje. Slednje je najpomembnejše v zimskih ali deževnih sezonah. No, pojdiva zdaj.

  Delo z baterijo ali vžigalnikom?

  Trenutno obstajajo dve vrsti sesalnikov avtomobilov, odvisno od vrste hrane. Poleg naprav, ki jih razmišljamo o delu na vžigalniku, so popolnoma avtonomne. Notranjost ohišja je nameščenakompaktna baterija, ki zagotavlja delo avtomobilskega sesalca. Tukaj je nekaj očitnih koristi. Prvič, ni treba zamenjati z vrvico. Drugič, naprava je zelo kompaktna. Vendar pa obstajajo nekatere slabosti. Nizko trajanje dela. Tudi najbolj trpežni modeli so praktično popolnoma nameščeni za 30-40 minut delovanja. Poleg tega se zmogljivost baterije zmanjša, saj se učinkovitost zmanjša. No, logično je, da boste morali občasno zamenjati baterijo, saj redna uporaba zmanjša zmogljivost.

  Kakovosten sesalnik za avtomobil: Black & Decker Dustbuster

  Trenutno je eden najbolj znanih proizvajalcev sesalnikov za avtomobile. Naprave poganja cigaretni vžigalnik in imajo visoko varnostno mejo. Posebna zasnova ohišja preprečuje razlitje smeti. Poleg tega je na voljo poseben filter, ki zbira majhne delce. Velike padejo v posodo za smeti. Najbolj priljubljen model AVD1210. Ta sesalnik ima kompaktne dimenzije in udobno ergonomijo. Kontrolni gumbi so na ročaju naprave. Komplet je opremljen z razrezano šobo, ki omogoča dostop do najbolj nedostopnih mest v notranjosti avtomobila. Ta model ima veliko pozitivnih mnenj in povsem ustrezno ceno. To bo stalo približno 1.500 rubljev, kar ni tako drago. Ta model ima najbolj pozitivne ocene. Potrošniki upoštevajo visoko kakovost in zmogljivost naprave. Zato lahko ta sesalnik imenujemo najboljši za suho čiščenje.

  Sesalnik za avtomobil "Kerher"

  Ni verjetnogovoriti moramo o visoki kakovosti nemške tehnologije. Že dolgo so jo preizkušali in pokazali z najboljšimi. V zvezi s čiščenjem je "Kerher" eden najboljših predstavnikov na trgu za čiščenje notranjosti avtomobila. Treba je omeniti, da bo takšen nakup stane malo več kot 2000 rubljev. Namesto tega boste dobili elegantno zasnovo, visoko kakovostno montažo in seveda veliko količino opreme za zbiranje smeti v kabini.
  Model MV1 je trenutno eden najmočnejših in najbolj učinkovitih. Prefinjena ergonomija omogoča enostavno rokovanje s sesalcem. Telo je izredno preprosto, kar omogoča hitro in enostavno čiščenje. Odlično za tiste, ki ne marajo umazanije v kabini in vedno pazijo na čistost svojega železnega konja. Ni potrebno reči, da je "Kerher" zelo priljubljen. To je najboljša možnost za avtomobilske sesalce za kombinirano (mokro) čiščenje. To potrjujejo številni pregledi. Če obstaja negativno mnenje o drugih proizvajalcih in modelih, potem obstajajo le pozitivna čustva.

  Electrolux ZB 412C in Philips FC 6142

  Podjetje "Electrolux" že dolgo izdeluje sesalnike za avtomobile. Ta model uporablja filter tipa ciklon, ki dokazuje njegovo učinkovitost v praksi. Res je, da zaradi njega nekoliko zapleteno oblikovanje in posledično stroške. Za tako sesalnik bo moral dati približno 2500 rubljev, vendar je vredno. Veliko število šob in funkcij omogoča čiščenje ne le udobno, temveč tudi kar se da učinkovito. Po kakovostimontažo in življenjsko dobo, običajno ni pritožb med uporabniki, zato jo lahko varno vzamete in uporabljate. Če upoštevamo majhne sesalce za avto in hkrati zelo funkcionalno, potem je to "Phillips". Dolga življenjska doba baterije se doseže z uporabo 4 baterij. Majhne dimenzije, udobna ergonomija - vse prednosti te naprave. Obstaja tudi možnost mokrega čiščenja. Funkcija Wet and Dry (Mokro in suho) vam omogoča, da odstranite umazanijo in tekočino. Stroški takšnega sesalca je približno 2300 rubljev.

  Samsung VCH 136 in AGR Aggressor

  Nizko kakovostni avtomobilski čistilec podjetja Samsung je že dolgo pridobil pozitiven ugled. S ceno približno 1.000 rubljev dobite kompaktno napravo, ki ima precej velik zbiralnik prahu. Število funkcij je tu majhno, vendar je uporabna možnost za odstranitev svežih madežev. Trenutno je to eden najbolj priljubljenih modelov v Rusiji, ki je povezan z nizkimi stroški, kakovostjo in življenjsko dobo. Nekaj ​​je treba iskati in med domačimi izdelki. Na primer, sesalnik za stroj "Agressor", strošek 2000 rubljev. Funkcionalna je precej velika, komplet prihaja z velikim številom šob, zlasti turbopolnilnikom, ki vam omogoča učinkovito odstranjevanje zastarelih odpadkov s preprog in avtomobilskih sedežev.

  Kaj je bolje vzeti?

  Če je prisotnost vlažnega čiščenja temeljnega pomena, je vredno posvetiti pozornost sesalcu za avtomobil "Kerher" majhne velikosti, priročnega krmiljenja in vseh vrst šob. Učinkovitost čiščenja na najvišji ravni. Vse to skupaj z visoko kakovostjo naredi ta model nepogrešljiv.
  Ne smemo zanemariti domačih proizvodov. Na primer, "Agressor" - odličen sesalnik za avto. To potrjujejo povratne informacije strank. Učinkovito odstrani madeže in se med delom ne pregreje. S pravilno vzdrževanjem služi dolgo časa.

  Poglejmo povzetek

  Tukaj smo z vami in razumemo, kaj je pralni stroj za avto in kako se razlikuje od običajnega, velja za najbolj priljubljene modele in njihove zmogljivosti. Treba je opozoriti na dejstvo, da je zaželeno, da se izognemo kitajskim izdelkom. Kakovost gradnje in viri so navadno zelo nezadovoljivi. Zato se ne zahteva zapeljiva cena. Pogosto take naprave razpršijo v rokah, in pod garancijo, najverjetneje, ne bo sprejela. Iskanje primernega modela za evropskega proizvajalca ne bo težko, saj je izbira preprosto ogromna. Prav tako lahko bodite pozorni na avtopilote japonske proizvodnje. Ne zamenjujte se s Kitajci. Japonska je že dolgo vstopila na svetovni trg in ponuja le visoko kakovostne izdelke, kar velja ne le za avtomobilske sesalce, temveč tudi za številne druge industrije. Pregledali smo najbolj priljubljene modele. Očiten vodja se lahko šteje za nemškega "Kerher". Je bolj vsestranski kot Black & Decker Dustbuster, saj izvaja tudi mokro čiščenje kabine.

  Sorodne publikacije