Kako vključiti vrhunske fotografije na osnovi VK: priporočila

Kljub odhodu iz podjetja "VKontakte" svojega glavnega ideologa in ustanovitelja za krajši delovni čas Pavela Durova, zaposleni v korporaciji še naprej storijo vse, da zagotovijo, da so uporabniki priljubljene socialne mreže udobno brskali po službenih prostorih, komunicirali s prijatelji, gledali video in fotografije ter poslušali glasba - preživite čas v socialni mreži "VKontakte".

Trenutna fotografija

Eno od orodij, ki uporabnikom omogoča hiter dostop do novih informacij (vključno s fotografijami), so trenutne fotografije. Zato se veliko uporabnikov zanima za vprašanje: kako vključiti aktualne fotografije VKontakte? V tem članku se boste naučili odgovora. Poleg tega si lahko ogledate nove nasvete, preden si lahko ogledate novo vsebino v tej družabni mreži.


Kaj predstavljajo?

Trenutne fotografije so značilnost VKontakte, ki uporabniku samodejno zagotavlja zbirko fotografij. Ta zbirka temelji na računih, s katerimi je vzpostavila interakcijo: obiski strani, uvrščanje vnosov ali ustvarjanje repozicij. Upoštevajte, da dejanski fotografski vir ne vključuje gradiv iz skupin in javnih skupnosti. Prikazan je v obliki navadnega traku na vrhu zaslona v razdelku »Novice«, zato je, če želite izvedeti odgovor na vprašanje, kako si ogledati dejanske fotografije »VKontakte«, dovolj preprost - samo odprite material tega traku in začnite z obračanjem. Treba je omeniti, da trak ne morevsebuje več kot dvesto fotografij.


Kako vključiti aktualne fotografije VKontakte?

Dejstvo, da orodje "Aktualne fotografije" deluje po posebnem algoritmu. Ne boste mogli sami obrniti na njih. Sistem bo dal zbirko ustreznih fotografij, potem ko uporabnik ne bo več kot dve uri na spletu. Zdaj veste, kako vklopiti najnovejše fotografije VKontakte. Čeprav v resnici veliko uporabnikov ni všeč ta ideja časa. Želijo si sami izbrati, ko brskajo po trenutnih fotografijah. In v tem položaju je pravica do življenja. Še vedno je treba upati, da bodo razvijalci poslušali želje uporabnika in dobili nov način, da si ogledate trak trenutnih fotografij. Uporabnik si lahko ogleda fotografije, ki so jih objavili njegovi prijatelji in založniki, kot tudi javne skupnosti, na katere je naročen. To lahko storite v razdelku »Novice«, tako da odprete razdelek »Fotografije« (najdete ga zgoraj desno na traku). Vredno je razmisliti, da se lahko viri, iz katerih bodo prejete posodobitve (zlasti), prilagodijo s filtracijo. Ta funkcija se je pojavila na sistemu VKontakte že dolgo časa. Viri si lahko ogledate desno v zgornjem kotu rubrike Novice, s klikom na ikono majhne lopatice /svetilke /iz čopiča sesalnika - v vseh različnih združenjih. To je poleg znaka plus. Mimogrede, zelo enostavno je tudi ugotoviti, kako vključiti aktualne fotografije v novo "VKontakte" (kar pomeni nov dizajn).To samodejno izvede tudi sam sistem za družabno mreženje, uporabniku pa ni treba storiti ničesar.

Povzetek

Zdaj veste, kako vključiti dejanske fotografije VKontakte, kot tudi, kako delati z njimi na novem dizajnu socialnega mreženja, ki je bil mimogrede že dolgo uporabljen in je malo verjetno. se je kdo kdaj navadil? Prav tako boste v tem članku izvedeli, kako interakirati z viri informacij o vaši vsebini in s trakom priporočil vaših prijateljev in javnih skupnosti, na katere ste naročeni. In vse to je enostavno. Navsezadnje je vmesnik socialne mreže intuitiven, težave pri navigaciji pa se težko pojavijo.

Sorodne publikacije