Kako odstraniti Powered by: Raznolikost aplikacij in izvršnih datotek

Danes lahko internet treba obravnavati kot implicitne grožnje reklam, ki se nanašajo na morebitno neželeno programsko opremo lahko se sprašujem, za zelo dolgo. Ena izmed najbolj nadležnih skupino virusov lahko imenujemo s skupnim imenom Powered by. Kako izbrisati bo vsak od njih še naprej v celoti opisati. Predlagana rešitev se lahko uporablja tudi za druge promocijske nevarnostmi, ki so kategorija Adware, ugrabitelji in PUP.

Powered by: kakšen virus in njegove variante?

Za začetek, Powered by posebej se ne sprejme grožnjo ali aplikacijo, ki je nameščena na računalnikih ali kot izbirni (partner) programska oprema med namestitvijo drugih izdelkov, uporabnik preprosto sprejema, ki ponuja namestitveni program ne razume, da bo treba namestiti dodatno ali spontano med deskanje po internetu, ko uporabnik klikne na transparente in povezave do virov vprašljivo značaja.


Če pustimo ob strani, dokler se vprašanje, kako odstraniti Powered by, in videli, kako veliko zanimivih stvari v zvezi z vrstami groženj. Najbolj pogosti v različnih variacij, se štejejo kot:
 • Powered by Cinema.
 • poganja ime.
 • poganja Info.
 • poganja Marouane.
 • poganja Leo et al.
 • V resnici je skupina pripada brskalnik ugrabiteljev, sprememba začetne strani, iskalniki, brskalniki oglaševanje, ki navdaja s stalnim preusmeritev na sumljivih mestih. ničnenavadno


  Kako odstraniti Powered by Cinema in podobne grožnje na standardni način?

  Edina stvar, ki lahko ustvari navadnega uporabnika, je, da odstranitev vseh groženj iz te skupine vključuje uporabo istega algoritma. Ker je protivirusni ali požarni zid nameščen v sistemski prijavi, ko obiščete internetne vire, ta grožnja ni prepoznana, saj se bo morala ukvarjati z njenim ročnim odstranjevanjem.
  Torej, kako odstraniti Powered by Name ali katerokoli drugo vrsto? Prvič, kot ponavadi se uporablja standardni razdelek programov in komponent v nadzorni plošči, kjer je izbran eden ali več nameščenih programčkov za virus, po katerih se odstranijo (vgrajeno storitev Windows deluje). Včasih lahko najdete in odstranite svoje programe, ki se nahajajo v istem meniju Start. Toda niti vgrajena sistemska orodja niti "native" deinstallerji popolnoma odstranijo priloge. Bistvo razumevanja problema je, da po standardnem postopku odstranitve ostane ogromna količina neuvedenih elementov, s katerimi se lahko virusi ponovno aktivirajo (datoteke in registrski ključi). Tako je jasno, da vprašanje, kako odstraniti Powered by katerokoli kategorijo, pomeni in očisti računalniški sistem iz teh komponent. Toda to še ni vse, saj bo morala uporabiti spremembe v nastavitvah brskalnika, kjer virusi vstavijo svoje dodatke in priloge v izvršljive brskalnike.

  Kako odstraniti Powered by Name in njegovi sogovorniki: čiščenje ostanka

  Prvi korak -kličete urejevalnika registra (regedit iz menija Run) z naslednjo nalogo iskanja želenih elementov. Iskalnik se kliče s kombinacijo Ctrl + F, nato pa v ustreznem polju vnesete delno ime virusa (Powered by), ne pa polnega imena (kot lahko vidite, lahko različne vrste programske opreme precej veliko, in če vnesete ime en applet, preostanek ostane nespremenjen). Potem se bo vse, kar bo najdeno, izbrisalo. Rezultate morate pregledati s tipko "Najdi naslednje" ali s pritiskom na tipko F3. Ko je iskanje končano, zapremo urejevalnik in gremo na naslednji korak. Kako v tej fazi odstraniti Powered by Info ali drugo vrsto grožnje? Če želite to narediti, se v najpogostejšem Explorerju ugotovi iskanje, ponovno z generičnim imenom, in vsi rezultati se izbrišejo. Seveda je dvomljivo, da bo dostop do določene postavke prepovedan, vendar je v enem primeru bolje imeti program Unlocker, ki vam omogoča, da odklenete v nekaj sekundah.
  Po tem morate preveriti absolutno vse brskalnike, onemogočiti Powered by extension, če obstaja, in preveriti lastnosti bližnjice za tip objektnega objekta, v katerem se pot konča z imenom brskalnika s končnico EXE. Vsi registri, ki so vstavljeni po tem, se izbrišejo, spremembe se shranijo, nato se izvede popoln ponovni zagon sistema.
  Včasih pa je takoj potrebno spremeniti iskalnik in začetno stran, in če je nemogoče uporabiti popolno ponastavitev nastavitevbrskalnikov na primarno.

  Uporaba oddaljenega namizja

  Na splošno je najbolj optimalna rešitev problema odstranjevanja. Eden najsvetlejših predstavnikov je iObit Uninstaller.
  V programu za odstranjevanje tovrstnih groženj lahko uporabite seznam nameščenih programov ali odsek plošče brskalnika ali oboje. Po standardnem postopku odstranitve morate aktivirati zmogljivo skeniranje in se znebiti vseh preostalih ostankov, skupaj s potrditvenim poljem za brisanje datotek.

  Dodatni koraki

  Ko odstranite in znova zaženete sistem Windows, lahko s sistemom Dr. Web CureIt ali Adware kot prenosne različice. Najverjetneje se ne bo zaznalo nič, vendar je to, tako rekoč, preventivni ukrep. Praviloma ročno odstranjevanje ali uporaba programov - program za nameščanje deluje na vseh sto.

  Sorodne publikacije