Kaj storiti, če kazalec izgine v "Doti 2"

V tem članku smo se odločili govoriti o kurzorju za slavno igro "Doto 2". Poskušali bomo ugotoviti, kaj storiti, ko kazalec izgine v Doti 2. Označevanje miške v igri je predvsem vodilo do vašega junaka in nepogrešljivega pomočnika, saj vam lahko dajo ukaze, nastavitve in še več.

Razlog

Če ste že dolgo sodelovali v projektu "Doto 2", ste standardno kazalko definitivno spremenili v bolj priročno. Najverjetneje imate znanje o tem, kako se to naredi, toda za začetnike to vprašanje postane pravi problem. Nato bomo opisali, kaj storiti, če kazalec izgine v "Doti 2". Pravzaprav ne bi smeli panike, saj se to lahko zgodi iz različnih razlogov, danes pa vam bomo dali rešitev za vašo težavo in če skrbno preberete vse do konca, lahko hitro in enostavno razumete vse. Če že dolgo uporabljate to priljubljeno aplikacijo, ste se verjetno morali soočiti s podobnim problemom več kot enkrat. Pogosto se to zgodi samo zato, ker je bila igra napačno nastavljena. Morda obstajajo nekatere napake, ki jih lahko resnično odpravi tudi novinec.


Pot

Torej, če kurzor izgine v "Doti 2", je treba sprejeti številne ukrepe. Najprej morate najti mapo, kjer je bila v računalniku nameščena sama igra. V večini primerov uporabniki določijo pot za namestitev. Zato igre ni mogoče nastaviti kot privzeto, lahko je tudi ime mapeRuska pisma To je glavni problem, ki povzroči izginotje kurzorja v "Doti 2". Seveda je treba to napako odpraviti. To ni tako težko narediti, toda zaenkrat smo se odločili, da vam damo navodila.


Odločba

Torej nas zanima "Doto 2". Kazalec v igri se izgubi, najverjetneje zaradi napačnih imenskih imen. Takoj začeti rešitev za iskanje mapo problem. Vaša glavna naloga je ustvariti pot do igre tako, da ne vsebuje dodatnih znakov in n črk. Če kurzor izgine v Doti 2, bi morala takšna rešitev pomagati. Verjetno je težko ustvariti nove mape ali premakniti igre, ki jih ne bi smeli imeti. Če še vedno obstajajo in problem še vedno ni rešen, vam priporočamo, da ponovno namestite aplikacijo in izberete privzeto namestitev.

Sorodne publikacije