Kako vezati Instagram na VC: Podroben vodnik

Veliko število uporabnikov socialnih omrežij se ne zaveda veliko vidikov dela z nekaterimi aplikacijami. Začetniki ali neprofesionalci ne razumejo vseh odtenkov konfiguracije profilov in informacij o njih, tako da današnje stvari ne bodo preobsežne. Gre za dve, morda, največji množični mediji dneva - spletni vir za komunikacijo "VKontakte" (v nadaljevanju "VK") in omrežja za izmenjavo fotografij in videov "Instagram". Natančneje, razpravljali bomo o tem, kako vezati Instagram na VC. Analizirali bomo najenostavnejše načine za uresničitev zaželenega, tako da so kasneje objavljene objave na enem spletnem viru videli uporabniki druge socialne mreže.


Navodila za uporabnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov

Da bi našli odgovor na vprašanje, kako vezati Instagram na VC, morate razumeti, da je vse odvisno od naprave, s katero uporabnik raje dela. Če želite začeti, upoštevajte možnost pri izbiri pametnega telefona ali tabličnega računalnika kot pripomočka. Ne bo pomemben trenutek, ki je blagovna znamka tehnologije, saj se načelo uporablja enako. Torej, začnimo:
 • Odprite program in svojo stran v Instagram omrežju, in sicer vaš osebni profil. Če želite to narediti, morate klikniti na sliko moškega v spodnjem desnem kotu odprtega okna. Če je vse narejeno pravilno, se boste znašli na strani, kjer so postavljene vse vaše osebne fotografije, in v "napisu" boste videli individualni vzdevek uporabnika, ki je najverjetneje vaš lastensami izumili.
 • Naslednji korak na poti za pravilno povezavo "Instagram" z "VC" je, da kliknete na ikono na vrhu, spet primer, ki izgleda kot navpična tri točke. Če vam je to uspelo, boste pozvani k kontekstnemu meniju.
 • Zdaj morate izbrati kartico "Watch Friends" na VK.
 • No, zadnji korak, kako povezati Instagram in VC, izpolnite svoje osebne podatke

 • Čestitam, cilj je bil dosežen.


  Povezovanje VK in Instagram: Prekrivanje datoteke

  Zdaj pa si poglejmo, kako povezati stran z VK na Instagram, tj. naredite natanko isto, kot je opisano v zgornjem bloku, samo tokrat bomo samodejno avtomatizirali prenos fotografij in videoposnetkov dveh storitev hkrati. Z drugimi besedami, če nekaj vnesete v "Instagram", bo takoj videlo vaše prijatelje v "VK". Went:
 • Medtem ko ste v osebnem profilu "Instagram", morate najti kontekstni meni z nastavitvami. Še enkrat kliknite na tri navpične točke, ki se nahajajo na glavni strani vašega računa, in spustite v meni z možnostmi.
 • Odprite odprto stran na kartici povezanih računov in jo označite.
 • Naslednji korak je izpolnjevanje osebnih podatkov v odprtem oknu.
 • Zdaj, vsaka izpostavljena posta ne bo ostala neopažena.

  Vključitev Instagram profila v skupino VC

  Zadnja točka, ki jo bomo obravnavali danes, bovprašanje, kako vezati Instagram na skupino "VC". Na žalost razvijalcem obeh programov ni bilo mar za funkcije, ki bi takoj naredile takšno operacijo. Vendar pa obstajajo številne aplikacije tretjih oseb, ki bodo pomagale povezati Instagram stran s skupino uporabnikov v socialni mreži VKNC. Danes bomo razmislili o taki možnosti združevanja računov z uporabo storitve Onemorepost.ru.

  Registracija in nastavitve

  To je enostavno, vendar bo treba porabiti več časa kot v prvih dveh obravnavanih primerih. Torej, da bi začeli, morate iti na mesto razvijalca in dobiti hitro in dokaj enostavno registracijo. V prihodnje boste prešli na osebni račun na novo ustvarjenega profila, kjer je veliko osebnih nastavitev. Zahvaljujoč enostavnemu vmesniku programa bo lahko tudi novinec z lahkoto ugotovil, kako povezati Instagram z "VC" skupino. In bo lahko po lastni presoji določil potrebne prednostne naloge in možnosti. Upam, da je vprašanje, kako vezati Instagram na VC, zdaj jasno in zaprto.

  Sorodne publikacije