Kako izklopiti zvok na iPhoneu: na fotoaparatu in ne samo

Sodobni mobilni telefoni opravljajo različne funkcije. Za to obstaja veliko nastavitev in možnosti. Danes se moramo naučiti, kako izklopiti zvok na iphone: na fotoaparatu in samo na pametnem telefonu. Vsakdo, ki ima v lasti "jabolčne" izdelke, mora poznati ta dva procesa. Izvajanje načrta v življenju ni tako težko. Dovolj je, da se držimo določenih algoritmov. Kaj želite opozoriti na vsakega uporabnika? Kako zvok izklopi iPhone?

Ni vedno mogoče

Preden odgovorite na to vprašanje, je treba paziti na dejstvo, da je načrt za življenje daleč od vedno možen. V aplikaciji Apple Gadgets ni vključen noben tihi način.Privzeto nastavitev kamere iphone omogoča izklop zvoka pri fotografiranju. Če pa je na primer naprava izdelana v Južni Koreji ali na Japonskem, take možnosti ne bo. To je posledica dejstva, da številne države prepovedujejo, da bi zakon posnel v tihem načinu. V tem primeru standardne metode ne morejo opustiti zvoka pri fotografiranju.

Standardni pristop

Na srečo se takšne okoliščine ne pojavljajo pogosto. Zato je najpogosteje mogoče zlahka ugotoviti, kako izklopiti zvok na iphone (na fotoaparatu in pametnem telefonu kot celoti). Zahtevne operacije niso potrebne. S standardnimi dejanji lahko vsakdo fotografira brez zvoka. Treba je opozoriti, da se zaustavitev zvoka na fotoaparatu pojavi samodejno pri prevajanju iPhone-atihi način. To nikakor ni najboljša možnost za razvoj dogodkov, ni primerna za vsakogar. Kljub temu, da ni zaprtja, ni več mogoče izklopiti zvoka iz "jabolčnega" fotoaparata na pametnem telefonu.


Kako prenesti iPhone v tihi način? To storite tako, da kliknete na tihi način v mobilni napravi. Do danes je takšno stikalo na voljo pri vseh modelih iPhonea. Nahaja se na stranski vrstici. Takoj ko lastnik "jabolčnega" telefona premakne stikalo v želeni položaj, se na napravi zasveti indikator in na zaslonu se prikaže slika zrušenega zvonca. Pametni telefon bo prenehal proizvajati zvoke, vendar bo budilka delovala v celoti.

Med klicem

Zdaj je jasno, kako izklopiti zvok na iphoneu na fotoaparatu in celotnem pripomočku. To je le ena od možnih tehnik, standardni pristop k reševanju problema. Včasih morate izklopiti zvok dohodnega klica, ne fotoaparata. To ni delo. Kot v preteklosti mora lastnik mobilnega telefona klikniti določeno kombinacijo tipk. Za izklop zvoka dohodnega klica na iPhone 5S ali kateremkoli drugem "jabolčnem" telefonu, morate hkrati pritisniti gumba za glasnost in izklop. Po enem samem kliku naprava preide v tihi način. Ponovni pritisk na klic bo preskočil dohodni klic.

Bjekstvo iz zapora

Obstaja še ena možnost za razvoj dogodkov. Bistvo je, da je izklop zvoka na telefonu "jabolko" možen ne samo z uporabo posebnega stikala.Ta metoda je dobra za pripomočke brez bjekstva iz zapora. In kaj, če je bil ta proces že izveden? Potem bo odgovor na vprašanje, kako izklopiti zvok na iphone na fotoaparatu, zahtevati druga dejanja.
In sicer:
 • Prenesite v računalnik kateri koli upravitelj datotek, ki deluje z iOS. Na primer iFunBox ali iMazing.
 • V računalniku zaženite ustrezen program.
 • iPhone povežite z računalnikom s posebno žico.
 • Pojdite v mapo System-Library-Audio. Poiščite tam UISounds. Odpri ga.
 • Poiščite dokument photoShutter.caf. Preimenujte ga. Ta datoteka je odgovorna za zvok fotoaparata. Po spremembi imena operacijski sistem ne bo več prepoznaval.
 • To je vse. Če želite vrniti zvok kamere, boste morali dokumentu vrniti prvotno ime. Nič ni težkega ali posebnega.

  Priloge

  Kako izklopiti zvok na iphone na fotoaparatu? Zadnja možnost je uporaba različnih specializiranih programov. Ni najboljši in najučinkovitejši, ampak priročna možnost za razvoj dogodkov. Kot že omenjeno, vklop telefona popolnoma izklopi zvok. In posebni programi - samo na fotoaparatu. Za izvedbo načrta lahko opozorite na naslednje aplikacije:
 • No Cam Sound;
 • Silent Photo Chill;
 • Zvok zvoka za zaklop.
 • Sorodne publikacije