Preverjanje varnosti "Vkontakte" - kako očistiti, funkcije in povratne informacije

Socialna omrežja so tako tesno povezana z našim življenjem, da življenja ne zamenjamo več brez stalne komunikacije. Ni presenetljivo, da nezmožnost vstopa v priljubljeno družabno omrežje uporabnika uvaja v divjo grozo. Vendar se to pogosto zgodi iz enega ali drugega razloga. Absolutni prvak v zvezi s tem je ruska mreža VKontakte. Ti ljudje radi izzovejo uporabnike na živčni zlom. To je vredno samo poskušal iti na vašo stran od nekoga drugega IP, kot neusmiljen obrambni mehanizem takoj ustaviti ta nepooblaščen napad. In vseeno je, da je ista stran monitorja ista lastnica strani. To je neprijetna stvar »Preverjanje varnosti« VKontakte. »Kako jo odstraniti in zakaj je sploh potrebna? Tukaj so odgovori na ta vprašanja.

Kaj je ta zver?

Verjetno je veliko ljudi na vhodu v socialno mrežo videlo naslednje opozorilo: "Poskušate vstopiti na nenavadno mesto. Potrdite svojo identiteto tako, da vnesete telefonsko številko, na katero bomo poslali SMS s kodo za preverjanje." To je razvpiti varnostni pregled VKontakte. Kako ga očistiti? O tem malo kasneje. Medtem pa se pogovorimo o tem zanimivem sporočilu. Jasno je, da ustvarjalci socialne mreže skrbijo za našo varnost. Ampak včasih je takšna nezaželena možnost samo nadležno. Ampak tukaj ni tako preprosto. Da bi razumeli mehanizem zaščite "VKontakte" je treba ugotoviti, v katerih primerih se pojavi takšna opomba in kaj lahko storimo z njo.

ZakajAli se prikaže to okno?

Varnostno preverjanje VKV se lahko pojavi v primerih, ko je dostop do strani opravljen zunaj vašega IP naslova. To sporočilo je še posebej nadležno za tiste, ki radi potujejo. Nenehno vstopajo v omrežje z različnih naslovov. Natančno isto opozorilo se lahko prikaže pri uporabi zloglasnega varnega Tor pregledovalnika, z uporabo brskalnika Opera z omogočenim načinom Turbo ali povezovanjem prek VPN. Vse to lahko zmede "stike" in odloči, da se stran poskuša zlomiti, in to je nesprejemljivo. Torej, kako odstraniti varnostni pregled na vhodu? Poglejmo najučinkovitejše načine.


Uporaba Tore, brskalnika Opera in drugih

Če uporabljate zgoraj omenjene brskalnike ali VPN, morate narediti naslednje. Najprej pojdite v drug brskalnik Chrome, Safari in še več). Če vam je Opera všeč, izklopite vsaj način Turbo. Pomagalo bo. Ko uporabljate VPN, ga izklopite, neposredno povežite in znova zaženite brskalnik. To bi moralo pomagati. Uporaba anonimizatorjev lahko negativno vpliva tudi na stvari, kot je varnostni pregled VK. Kako očistiti v tem primeru? To je enostavno - ne uporabljajte anonimizatorjev in drugih naprav. Vendar pa zgornje metode ne morejo in ne delujejo, če je preverjanje v sistemu tesno registrirano.

Urejanje datoteke gostiteljev

To je najboljši odgovor na vprašanje, kako odstraniti varnostno preverjanje VK. Kaj naj naredim? Ampak nič posebnega. Vse kar potrebujete jepojdite v mapo Windows /System32 /Drivers /etc in tam poiščite datoteko Hosts. Morate ga odpreti z beležnico in odstraniti vse, kar je tam napisano. Mora biti popolnoma čista. Nato znova zaženite računalnik. Po tem se brez težav odpravimo v našo najljubšo družabno mrežo. Prekleto sporočilo bo izginilo. Ta način so preverili milijoni uporabnikov. In res deluje.

Kaj storiti, če je problem drugačen?

Vse zgoraj navedene metode so primerne le, če socialna mreža preprosto ne more identificirati vašega IP naslova. Vendar pa obstaja še en razlog za pojav takega okna. Kako odstraniti VK "varnostno preverjanje" pri prijavi, če v oknu piše, da je nekdo večkrat nepravilno vnesel geslo? Tukaj je vse težje. Standardne metode ne bodo pomagale. Lahko seveda poskušate očistiti datoteko "Hosts", vendar za to ne bo veliko razlogov. Najlažji način je, da vnesete telefonsko številko, dobite SMS sporočilo in v ustreznem oknu pokličete potrditveno kodo. Po tem se okno ne bo več pojavljalo na novem vhodu.

Uporaba pametnega telefona

Ne samo uporabniki osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov dobijo varnostno preverjanje "VKontakte". Kako odstraniti iz telefona je neprijetno sporočilo? Tukaj je malo težje, ker ni "Host" datoteke, ki bi jo lahko uredili. Prav tako ni "Opere" in Tore. Večina uporabnikov namesti uradno aplikacijo VKontakte ali njene alternative. Izhod tukaj je lahko le en: ponovno namestite aplikacijo. To bi moralo pomagati. Lahko tudiPojdite na izgovor za ekipo VKontakte in jim dajte tisto, kar hočejo: pošljite potrditveno kodo. Ampak to ni vedno brezplačno. Torej je lažje ponovno namestiti aplikacijo. Vendar vam ni treba skrbeti za iskanje datoteke "Hosts", ki so jo razvijalci operacijskega sistema skrili v globinah.

Povratne informacije uporabnika o tem, kako zaobiti varnostno sporočilo VK

Tisti, ki so prejeli neprijetno sporočilo iz socialne mreže, so takoj odhiteli iskati načine za izogibanje ključavnici. In našli so. Na internetu je veliko takšnih informacij. Mnoge izmed njih so uporabile tudi opisane metode nekoliko višje. Velika večina uporabnikov je pomagala spremeniti brskalnik. Tudi onemogočanje VPN je igralo pozitivno vlogo. Mnogi so verjeli, da je virus povzročil varnostni pregled "VKontakte". Niso vedeli, kako očistiti virus, in zato ponovno namestili celoten operacijski sistem. To je seveda pomagalo. Toda to ni virus. In dovolj bi bilo očistiti gostitelje datotek. Veliko je lažje in hitreje. Največje število pozitivnih ocen je prineslo način za urejanje datoteke "Hosts". Obstajajo informacije, ki pomagajo, tudi če je bilo geslo večkrat nepravilno vneseno. Najbolj učinkovit je.

Na koncu

Tako smo razstavili varnostni pregled "VKontakte" in kako odstraniti to neprijetno stvar. Vse metode, opisane v tem gradivu, so vsekakor učinkovite. Glavna stvar je, da pravilno ugotovite, zakaj se pojavi to sporočilo, in izberite ustrezen način za odpravo te težave. Nadalje ni problema. Samo biti moraš jasensledite navodilom. Potem bo vaš trud okronan z uspehom. Toda lastniki pametnih telefonov nimajo ničesar drugega, razen ponovne namestitve programa VKontakte. To je najlažji način. In morda edini.

Sorodne publikacije