Avtomobilski akumulator "Yamal": pregledi

Izbira akumulatorja vozila je odgovoren ukrep. Od tega elementa sistema je odvisno delo električnega sistema na krovu. V razmerah ruskega podnebja je AKB predlagala povečane zahteve. Povpraševanje uporabljajo domače baterije. So cenovno dostopne in kakovostne. Eden takih izdelkov je baterija Yamal. O njem, podrobnostih in funkcijah bomo nadalje razpravljali.

Proizvajalec

Akumulator za avtomobil Yamal, katerega pregled je predstavljen spodaj, proizvaja ICCF "Alkor". Nahaja se v regiji Tyumen. Proizvodnja deluje od leta 2005. V tem času se je tehnologija izdelave zagonskih baterij bistveno posodobila.
Danes se proizvodnja baterij za vozila izvaja na najsodobnejši opremi svetovno znanih ameriških, italijanskih in kanadskih podjetij. To omogoča dobavo visokokakovostnih baterij domačemu trgu, katerih stroški ostajajo sprejemljivi za ruske kupce. Glavna inovacija, ki se uporablja pri izdelavi zagonskih baterij "Yamal", je uporaba posebnih kalcijevih zlitin, prahu prahu in dodatkov k pasti. Proizvodnja je maksimalno mehanizirana. To močno poveča zanesljivost izdelkov. Uporaba inovativnega razvoja omogoča obratu AKB Tyumen, da uspešno konkurira proizvodom tuje proizvodnje.


Tehnologija

Upoštevanje pregledovbaterije za avto "Yamal", je treba opozoriti, veliko pozitivnih izjav kupcev. Zanesljivost, trajnost dobavljene opreme je zagotovljena s pomočjo posebnih tehnologij, ki jih je razvil in izvajal proizvajalec Tyumen v svojih tehnoloških ciklih.
V letu 2014 je bil to prvi v Rusiji, ki je začel proizvajati baterije celic z uporabo tehnike PUNCH. Ureja poseben postopek za ustvarjanje pozitivnih prevodnikov rebrastih baterijskih mrež. Za uvajanje te tehnologije v svoje tehnološke cikle je družba uvedla novo opremo, usposobljeno osebje. Veliko pozornosti pri proizvodnji baterij "Yamal" je namenjen izbiri surovin, njihove kakovosti. To se doseže s poglobljenim nadzorom kakovosti zlitin. Za izdelavo baterij, odpornih proti koroziji, se uporabljajo posebni dodatki. Pri ustvarjanju svojih izdelkov rastlin Tyumen upošteva posebnosti domačega podnebja. To omogoča uporabo baterij, tudi v razmerah severnih regij naše države.

Značilnosti

Akumulatorji za avtomobil "Yamal", katerih značilnosti in preglede je treba podrobno preučiti pred nakupom, se razlikujejo v nekaterih značilnostih. Imajo nizek pretok vode. Izdelane so iz hibridne tehnologije, ki povečuje stabilnost baterije na mehanske obremenitve.
Baterije Yamal lahko delujejo v širokem temperaturnem razponu: od -50 do +60 ° C. Začetni tok se poveča, kar omogoča uporabo naprav Tjumenske tovarnepodnebne razmere. Podjetje namenja veliko pozornosti čistosti elektrolita, za katerega je značilna tudi visoka gostota. Poseben pristop k proizvodnji svinčene paste lahko baterijo stabilizira do globokega izpusta. Sprejem polnjenja se izvaja pri visokih tokovih. To vam omogoča polnjenje baterije tudi v težkih podnebnih razmerah. Preprost zagon v hladnem omogoča izvajanje posebne tehnologije za proizvodnjo svinčenih plošč. Hladna lepila so odporna na oksidacijske procese. Garancija za baterijo "Yamal" je na voljo do 2 leti.

Sorte

Domači proizvajalec ponuja nakup akumulatorjev za avtomobile in tovornjake. Razlikujejo se po zmogljivosti, dimenzijah. Obstaja tudi izdelek, zasnovan za skupino azijskih avtomobilov. Glede na ocene akumulatorja "Yamal" 7060190 A * h, je enostavno vzeti ustrezen model za vaše vozilo. Evropske in azijske različice AKB se razlikujejo glede na vrsto terminalov. Izdelane so tudi naprave z neposredno in povratno polarnostjo.
Zmogljivost akumulatorske skupine avtomobila je od 55 do 100 A * h. Zagonski tok se poveča sorazmerno s kapacitivnostjo. Vsaka baterija ima indikator. Lahko določi stopnjo naboja. Indikator je izdelan kot celica. To poveča udobje pri uporabi baterije.

Stroški

Glede na preglede baterije "Yamal" 705560 190 A * h in drugesorte je treba omeniti številne izjave o sprejemljivi ceni domače blagovne znamke. Proizvode, Tyumen rastlina pripada segmentu srednjega cenovnega razreda. To je odlično združuje razumno ceno in visoko kakovost.

Pomnilnik skupine azijskih predloženi 55 a * h. Njihova cena se giblje od 4.300 rubljev. Baterije z Evropsko-style terminalov so razdeljene na tovornjake in skupin potnikov. Na povečanje stroškov glede na merilo zmogljivosti. Avtomobili evropski tip baterije imajo kapaciteto 60-100 A * h. Njihova vrednost je v območju od 4800 do 7000 tisoč. Rub. Truck evropski tip baterije so od 7500 do 13.500 evrov. Vtrite. To lahko pripišemo izdelkov, predloženih v kategorijo srednjega cenovnega razreda. Tekmuje z baterijami za gospodarska vozila tuje proizvodnje. Vozniki pravijo, da izberejo vrsto baterij za avtomobile, tovornjake, avtobuse in crossover zasedba "Yamal" preprosta.

dobave

Glede na preglede na baterije "Yamal" 6,019,070 Ah, lahko srečate številne pozitivne izjave o tej storitvi, kot je ladijski promet. Domači proizvajalec dobavlja izbrano baterijo ob primernem času za kupca na naslov.
pošiljanja prost v regiji Moskva. Podjetje ima svojo floto. V drugih regijah, tudi zdi preprosta ta postopek. Courier prinaša izbrano stranko napravo do najbližje prevozno podjetje. To vam omogoča, da bi dobili potrebno opremotakoj Glede na ocene lahko sklepamo, da je kakovost kurirske storitve visoka. V nekaterih primerih lahko pride do majhnih zamud pri dostavi do 30 minut. To je redko. Podjetje razmišlja o privlačnosti kupcev, kar omogoča izboljšanje kakovosti kurirske službe.

Garancijski servis

Glede na odgovore o bateriji Yamal 190132225 A * h in drugih vrstah tovornih skupin je treba opozoriti, da jamstvo ni bilo dovolj dolgo. Samo eno leto je. Po mnenju strokovnjakov, to dejstvo izpolnjuje zahteve standardov.
Tovorni akumulatorji so nagnjeni k težkim bremenom. Zato je garancijska doba le 12 mesecev. Za skupino azijskih in evropskih avtomobilov je ta številka 24 mesecev. Če ugotovite tovarniško napako, se lahko kupec zanese na zamenjavo okvarjene naprave. Takšne situacije so izjemno redke. Proizvodne linije so avtomatizirane. To preprečuje poroko. Dolgoročni garancijski servis kaže, da so baterije tovarne v Tyumenju visoke kakovosti.

Obnova

Glede na pregled baterij Yamal 62 A * h in drugih sort je treba opozoriti na veliko pozitivnih trditev o storitvah, ki jih ponuja proizvajalec. Če je potrebno, je mogoče preveriti in obnoviti baterije "Yamal". Stroški postopka ostajajo sprejemljivi. Med servisnimi postopki, merjenjem nivoja in kakovosti elektrolita se izvede polnjenje baterije.Tudi test napetosti je pod stresom. Če je potrebno, se baterija ponovno vzpostavi. V tem primeru je uporabniku dana garancija za delo 6 mesecev. Stroški raziskovanja delovanja baterij so odvisni od njihove zmogljivosti. V razponu od 100 do 300 rubljev. Okrevanje bo stalo več. Ta postopek izvaja tovarna Tyumen po ceni od 500 do 1000 rubljev. Če ne morete obnoviti življenjske dobe baterije, jo podjetje kupi kot ostanke z visokimi stroški.

Ocene strokovnjakov

Preglede baterije "Yamal" zagotavljajo strokovnjaki s tega področja. Trdijo, da je to dobra možnost za domače in tuje avtomobile, ki delujejo po ruskih cestah. Za baterije Yamal je značilen višji zagonski tok. To jim omogoča uporabo v hudi zimi, vročem poletju. Trdno ohišje, izdelano iz posebnega polimera, lahko prenese vibracije, mehanske obremenitve. To poveča življenjsko dobo baterije. Dejanska zmogljivost domačih baterij je za 5-10% višja od nazivne vrednosti, ki jo je navedel proizvajalec. Govori tudi o visokokakovostnih izdelkih. Baterije "Yamal" se hitro polnijo. Omogočajo lahek zagon motorja tudi pri izredno nizkih temperaturah. Strokovnjaki pravijo, da je vreden tekmec za številne visoko kakovostne kategorije AKB tujih tujih izdelkov.

Negativne povratne informacije

Pregledi lastnikov glede baterijeYamal je večinoma pozitiven. Negativne izjave so redke. So povezani z nepravilno uporabo baterije. Avtomobilski sistemi morajo biti v dobrem stanju. Samo v tem primeru bodo vsi elementi električnega omrežja, vključno z baterijo, delovali pravilno. Nekateri uporabniki trdijo, da baterija ne omogoča zamrzovanja motorja. V tem primeru je treba paziti na vrsto motornega olja. Morda ni namenjen takšnim podnebnim razmeram. Tudi nekateri vozniki trdijo, da življenjska doba baterije ni bila dovolj dolga. Če je akumulator nagnjen k globokim praznjenjem, deluje v zelo napetih razmerah, hitreje se zlomi. Zato je treba baterijo uporabljati v pogojih, ki jih predpostavlja proizvajalec.

Pozitivne povratne informacije

Pregledi baterije "Yamal" so večinoma pozitivni. Skoraj vsi uporabniki se strinjajo, da je to visokokakovostna vrsta zaganjalnih baterij, ki jo je mogoče kupiti po dostopni ceni. Široka paleta omogoča, da izberete potrebno sorto za vaše vozilo. Predstavljene baterije so udobne. Imajo indikator, ki vam omogoča nadzor nad nivojem polnjenja. Hkrati uporabniki upoštevajo tudi dobro premišljen sistem servisiranja, ki ga zagotavlja proizvajalec. Dolgoročni garancijski servis označujejo tudi kupci. Baterije delujejo dolgo in stabilno. Zagotavljajo normalno delovanje električnega sistema v različnih pogojih. Baterija je primerna za avtomobile novega, staromodnega modela, ki ima svojeomrežje na vozilu različno število električnih odjemalcev. Ob upoštevanju značilnosti baterij Yamal, pregledov, ki jih opravijo kupci in strokovnjaki, lahko opazimo visoko kakovost izdelkov domače blagovne znamke in njeno cenovno dostopno vrednost.

Sorodne publikacije