Ark's Console Ukazi: Preživetje se je razvilo: dinozavri, igralec in grafične nastavitve

Ark: Survival Evolved je vsestranski igralni projekt v žanru simulatorja preživetja, v katerem uporabniki gredo v obdobje dinozavrov, da bi preživeli in dokazali svojo superiornost. V tej igri lahko ustvarite osebne strežnike in jih nadzirate ne le s posebnimi nastavitvami, ampak tudi s pomočjo posebnih ukaznih ukazov za Ark: Survival Evolved.

Če je vse jasno z nastavitvami, bo tukaj druga možnost imela malo posla, saj trenutno obstaja več deset različnih ekip. Zbrali smo za vas najbolj priljubljene in uporabne od njih in v naglici, da si izmenjamo najdene informacije.


Zakaj so ti ukazi potrebni?

Ukazi konzole za Ark: Survival Evolved so priročno orodje za skrbnike strežnikov. Če ga imate, je dovolj, da pokličete posebno konzolo in vnesete določen nabor znakov, potem pa boste dobili dinozavra ali kakšno koristno dejanje. Te ekipe so posebej zasnovane tako, da olajšajo igranje, dajo skrbnikom strežnika velike priložnosti in razširijo svoj nadzor. Konec koncev mora biti glavni ustvarjalec močan in nikakor ne zavrne.
Ostaja le razumevanje, kako jih uporabljati. Načeloma v tem ni nič zapletenega. Za aktiviranje ukaznih ukazov v Ark: Survival Evolved je dovolj, da izvedete več dejanj:
 • Pritisnite tipko Tab, da pokličete posebno konzolo za vnos.
 • Najprej vnesemo ukaz enablecheats AdminPassword. Če dešifrirate, se izkaže, da je ukaz enablecheats primarni, AdminPassword pa je vaše geslo v skrbniški plošči.
 • Po uspešni aktivaciji ponovno pokličite konzolo s tipko Tab.
 • Nato morate vnesti nabor znakov, ki je že programiran za določeno dejanje.
 • Pritisnite gumb Enter in ukaz se bo aktiviral. • Kot vidite, v tem ni nič zapletenega, zato lahko varno začnete uporabljati nove priložnosti in dosežete njihove cilje.

  Call of Dinosaurs

  Najpomembnejši in najbolj priljubljeni so konzolni ukazi za Ark: Survival Evolved, ki se nanašajo na dinozavre. Zahvaljujoč zbirki teh ekip obstaja možnost, da povzročijo ogromna bitja za aktivno uporabo v smislu gibanja in bitk.
  Najprej vam predlagamo, da se seznanite z zbirko zemeljskih bitij, ki so najbolj pogoste v igri. Posredovali smo jih višje. Nato predlagamo, da izkoristimo priložnost, da pokličemo vodna bitja.
  Pomembne bodo spodaj naštete ekipe. Glavna stvar - da jih vnesete nedvoumno.
  Prijetno dopolnilo bo majhna zbirka letečih bitij, ki bo uničila meje vašega gibanja po svetu iger.
  Vendar se ne smete omejiti samo na te možnosti. Na primer, lahko uporabite igro Arc: Survival Evolved za konzolno ekipo dinozavrov, ki je šef.
  Tukaj pravzaprav vse različice bitij, ki lahko postanejo pravi spremljevalci v vaši pustolovščini. Pokličitepoučujejo in uporabljajo za različne namene.

  Set igralcev

  Če ne potrebujete dinozavrov in želite pridobiti prednost pred drugimi uporabniki, potem so ukazne mize konzole v Ark: Survival Evolved koristne za igralca. Vključujejo: pridobivanje izkušenj, povečevanje škode, letenje, zamrznitev nasprotnikov itd. Vse kar morate storiti je, da preprosto vstopite v zahtevano ekipo.
  Tu je nekaj drugih ukazov, ki vam bodo koristni. Zahtevajo jih tudi.

  Grafične nastavitve

  V zadnjem času se je igra začela aktivno razvijati in zdaj je možno spreminjati nastavitve grafike z uporabo običajnih ukazov in vrednosti. Ukazi konzole v Ark: Survival Evolved za grafiko so naslednji:
 • r.bloomquality 0 (bloom režim);
 • r-osvetlitev 0 (nastavitev stopnje osvetlitve);
 • r.shadowquality 0 (upravljanje sence).
 • Trenutno so to vsi razpoložljivi ukazi za enostavno urejanje nastavitev vizualizacije. V prihodnosti, razvijalci obljubljajo, da bo prilagoditve in znatno razširiti izbiro ekip. In medtem ko lahko varno uporabite te možnosti in ob pravem času prilagodite obliko igre.
  Zdaj imate arzenal velikega izbora različnih ukaznih ukazov, ki jih lahko aktivno uporabite med avanturo. Uporabite našo navodilo, previdno vnesite niz znakov in dobite potrebne ukrepe. Zahvaljujoč njim boste lahko kompleksno nadzirali situacijo na strežniku, darovaliudeležence, uredite kaos med igralci in se samo zabavajte. Zato je ta priložnost ustvarjena, zato vam priporočamo, da je ne zamudite in pogumno delate z vsemi razpoložljivimi možnostmi ukazov.

  Sorodne publikacije