Sesalnik Samsung SC20F30WA: pregledi, očala, priročniki

Domači trg se nenehno dopolnjuje z novimi modeli sesalnikov. Zaradi množice tehničnih inovacij v glavah kupcev je ideja, da je predmet čiščenja ob prisotnosti vrečke zastarela zasnova. Vendar pa to ni vedno tako, taki modeli niso povsem neprimerni in imajo svoje pluse. Prav tako pridejo v Samsung SC20F30WA sesalnik, pregled, ki bodo obravnavani v tem članku.

Zunanje značilnosti

Kot pri vseh sesalnikih v vrečah, je za ta model značilno močno vpijanje prahu in smeti. Deluje tiho in ne zahteva skrbne redne oskrbe. Pri pregledu Samsung SC20F30WA je mogoče opaziti, da sesalnik izgleda precej elegantno, kompaktno, ima dolgo vrvico. Vse to mu omogoča, da opravlja neovirane manevrske prostore in prah na manj dostopnih mestih.


Da bi prihranili čas, je proizvajalec sesalnikom zagotovil mehak odbijač odbijača. To vam omogoča hitro čiščenje pohištva v opremljeni sobi, ne da bi vas skrbelo premoženje. S tem gospodinjskim predmetom bo vaše pohištvo zavarovano pred čezmernimi praskami.

Pregled potrebnih stvari

Dobra absorpcija sesalnika Samsung SC20F30WA je posledica prisotnosti ciklonskega filtra s centrifugalno silo. Obrne se z določeno hitrostjo in črpa prah in več smeti. Celoten komplet dodatkov je sestavljen iz treh dodatkov za različne vrste čiščenja in drugih dodatnih predmetov. V procesu dela je čopič lahekje regulirana glede na cev. Poleg tega je zelo priročno za uporabo, saj vam omogoča, da opravi potrebne premike pod vsako nagib brez kakršnih koli obremenitev.


Odstranljiva vreča za prah je precej obsežna. Ko je poln, ga lahko enostavno zamenjate z novim. Je lahko odstraniti, nakopičen prah se ne razširi po prostoru. Tudi s pravočasnim čiščenjem lahko vrečke za sesalnik zamenjate enkrat mesečno. Gospodinjski aparat je opremljen z zanesljivim mikrofilterjem NERA 13, ki vsebuje alergene. Izboljšan čistilni sistem vam omogoča, da ohranite svež zrak in prispeva k zdravemu dihanju. Pomembno je dejstvo, da enota deluje tiho. Uporabljajo jih lahko starejši in tisti, ki ne prenašajo glasnih zvokov. Obstaja poseben predal za kabel z avtomatsko napravo za privijanje. Za lažje čiščenje na različnih površinah je sesalnik opremljen z regulatorjem, ki spreminja položaj vilic. Na ohišju je ročaj, namenjen prenosu sesalnika v drugo sobo. Pregledi Samsung SC20F30WA pravijo, da je najbolje, da ga ne uporabljate med delovanjem, saj povzroča nekaj neprijetnosti zaradi svoje lokacije. Obstaja vzvod za nastavitev moči na ohišju.

Vloga ciklonskega filtra

Glavna naloga te zasnove je kakovostno čiščenje zraka v zaprtih prostorih. Ta vrsta zbiralnika prahu sprosti pogoste čistilne prah. To je pomembno za ljudi, ki trpijo za alergijami, saj jim ne bo treba dihati prahu. Zaradi oblikovanja vrtinca filter izvaja dve funkciji. S pomočjoMočno nihanje pretoka zraka, večje stene pa stisnejo ob stene ohišja. Sponge, pritrjena na izhodu, ima najmanjše delce prahu.
Zbiralnik prahu je izdelan iz trde plastike in je zanesljiv pri uporabi. To je priročno in pregledno, ker vam omogoča, da vidite, kaj je v njem nastalo smeti. Preprostost naprave poenostavlja delovanje in ustrezno nego. Slabost je, da ko je napolnjena z razbitinami, izgubi moč sesanja. Motor se istočasno segreje in potrebno je izklopiti sesalnik. Konstrukcija s prisotnostjo ciklonskega filtra ne more izvajati čistilnih funkcij.

Zanesljivost pri uporabi

Sledite navodilom za uporabo in Samsung SC20F30WA vam bo dolgo in varno služil. S tem sesalcem lahko opravite kakovostno čiščenje v prostorih, kjer so hišni ljubljenčki. Dobro se absorbira v volni, laseh, laseh iz oblačil. Razpoložljive šobe omogočajo prirezovanje površine različnih vrst po naročilu. Slotted - odlično se izogne ​​čiščenju na težko dostopnih mestih, razpokah in vogalih. S čopičem za prah lahko očistite okvirje in izrezljane predmete. Naslednja šoba je namenjena čiščenju preprog, pohištva in drugih mehkih površin. Če nastavite najmanjšo moč sesanja, lahko očistite pljuča in druge občutljive predmete. Mnogim lastnikom zemljišč tako uspeva odstraniti prah iz zaves, slik, lambrekinov, zaves iz tila in vseh vrst okrasnih predmetov. Za čiščenje zelo umazanih preprog intežje, je bolje vključiti največjo moč. Vendar pa o Samsung SC20F30WA sesalnik v pregledih ljudje opozarjajo, da ni nujno, da ga v polni veljavi. Polovica energije je dovolj za popolno čiščenje stanovanja. Teleskopska cev sesalnika je izdelana iz zanesljivega materiala. S premikanjem gumba za nastavitev, ki se nahaja na sredini, lahko prilagodite ustrezno dolžino in tako olajšate postopek čiščenja. Zaradi cevke je valovita cev shranjena dlje časa.
Vrečko za enkratno uporabo lahko kupite, da se vrečke sesalnika ohranijo nedotaknjene. Zasnova modela, o katerem razpravljamo, omogoča to. Ker je treba takšna sredstva še vedno kupiti ločeno, obstaja možnost izbire, kdo je udoben.

Koristi

Ta model velja za proračunsko možnost. Kljub temu je treba priznati: Samsung SC20F30WA specifikacije zaslužijo pozornost. Konvencionalni sesalnik ima porabo energije 200 W in je namenjen samo za kemično čiščenje. Lastnik je zelo prostoren zbiralec prahu, katerega zmogljivost je 3 litre. Hkrati ima dobro silo vlečenja prahu - 420 W. Napajalni kabel omogoča uporabo sesalnika s premerom 7 metrov. Kompaktnost modela znatno prihrani prostor za shranjevanje. Sesalnik lahko postavite v shrambo v pokončnem položaju.

Navodilo

Priprava sesalnika za uporabo in oskrbo je naslednja:
 • Delovni elementi, kot so ročaj, cev in cevi, so povezani.
 • Po nanosu krtačeprepričati se morate, da je dobro pritrjen na ročici.
 • Neposredno pred delom je treba jasno prilagoditi dolžino teleskopske cevi.
 • Pri pošiljanju sesalnika na mesto skladiščenja je treba krtačo pritrditi, da se tla očistijo.
 • Sesalca ne morete izklopiti tako, da držite kabel.
 • Ko sveti rdeča luč, mora indikator filtra očistiti vse dele, v katerih se lahko naberejo odpadki.
 • Za zamenjavo zbiralnika prahu morate odpreti pokrov telesa. Nato morate dvigniti obroč in izvleči posodo za prah iz držala. Po istem vzorcu morate namestiti novo vrečko in zapreti pokrov. Ni mogoče, da bi moral biti zunaj prostora, ker bo vplival na hitrost absorpcije.
 • Čiščenje filtrov se izvaja s stresanjem iz prahu.
 • Treba je izvesti še eno čiščenje vseh šob in občasno preveriti boben.
 • Filter HEPA v zbrani vodi se ne spere z vodo. Potrebno ga je odstraniti iz ročaja in cevi ter odstraniti mrežo iz nje. Telo se očisti od prahu. Rešetko in posodo speremo z vodo in dobro posušimo.
 • Gospodinjski aparat, ki je govorjen, ne zahteva pogoste nege in ne povzroča posebnih težav pri delovanju. V primerjavi s podobnimi modeli ima povprečni strošek. Cena Samsung SC20F30WA se giblje od 6852 do 7490 rubljev.

  Varnostni ukrepi

  Kot pri vseh tehnoloških napravah se določene zahteve za nego vstavijo v sesalnik, opremljen s ciklonskim filtrom.pravila uporabe.
 • Otroci ne puščajte brez nadzora v bližini sesalnika.
 • Pred servisiranjem notranjosti ohišja odklopite vtič iz glavnega vira napajanja.
 • Priporočljivo je, da ne uporabljate dodatnega podaljška, da bo naprava daljša.
 • V primeru okvare se morate takoj obrniti na pomoč strokovnjakov uradnega servisnega centra.
 • Sesalnika ni priporočljivo premikati s cevjo.
 • Na koncu čiščenja najprej izklopite gumb na omari in odstranite vtič iz omrežja.
 • Ocene

  Tehnični izum očitno široko uporabljajo potrošniki. Sodeč po ocenah, je Samsung SC20F30WA kot mnogi kupci. Iz prakse ljudi, ki so uporabljali ta model, lahko ločite številne naslednje prednosti: odbijač odbijača, dobra montaža, eleganten izgled, optimalna sila vleka, prisotnost ciklonskega filtra. Še posebej zadovoljni s sesalnik gostitelji, ki so puhasto prijatelji. Cons: Po določenem obdobju delovanja se moč znatno zmanjša, cev je predolga, sčasoma se raztopi ali se zlomi, z ročajem, ki pade iz ciklona.

  Sklep

  Iz opisa Samsung SC20F30WA lahko sklepate, da je za proračunsko možnost sesalnik čisto dostojno. Nedvomno je treba pri nakupu paziti na minuse. Najprej morate ugotoviti, kaj pričakujete od te pridobitve in nato razmisliti o njenih tehnoloških zmožnostih. Upoštevati je treba tudi dejstvo, damateriali, ki se ne obrabijo, se ne zgodi. Če izdelek nežno uporabljate, ima lahko dolgotrajno storitev.

  Sorodne publikacije