Homestuck: znaki, imena, fotografije

Treba je omeniti, da so znaki v igri razdeljeni v več tipov. Prvi so otroci, natančneje, najstniki so stari 13 let. Obstajajo tudi trolovi, ki živijo v drugačni razsežnosti, njihov planet se imenuje Altemia. Prototipi teh bitij so postali internetni trolovi. Obstaja tudi duh in drugi. Vsak lik ima svoj značaj in svoje muhe.

Zgodovina je kratka

To je zgodba o fantu in njegovih prijateljih ter o igri, ki jo igrajo. Na svojem 13. rojstnem dnevu John Egbert začne igrati igro Sburb in to povzroča apokalipso. Na srečo lahko on in njegovi prijatelji popravijo vse, če lahko zmagajo. Potrebujejo srečo, timsko delo in prevare, da bi lahko to pustolovščino opravili.

Več podrobnosti

Vse se je začelo 13. aprila 2009. Tisti dan, ko je imel protagonist John Egbert rojstni dan, je bil star 13 let. Pred tremi dnevi je moral dobiti poštno igro, natančneje, beta različico. Toda iz neznanega razloga je bila odložena. John je prejel rojstni dan in darilo svojega prijatelja na internetnem Dave Streiderju. Odločil se je igrati igro s svojo punco Rose Lalond. Izkazalo se je, da lahko Rose s kazalcem v igri nadzoruje resnične stvari v sobi John in spremeni obliko sobe. Toda John ne stori enako s sobo kot Rose: ima kopijo stranke, ki jo potrebuje strežnik. Zahtevana kopija je skrita v avtu njegovega očeta, kot tudi darilo za rojstni dan prijatelja Jade Harley.


Z igro Homestuck lahko Rose postavi svojega prijateljaNa domu obstajajo različne naprave, ki skupaj predstavljajo sistem, ki lahko naredi katerikoli element, za ta namen bodo za te predmete potrebne kode kart. Nenadoma se ena naprava po aktivaciji začne odštevati in sprosti neznano entiteto, ki se imenuje protospass. Homestuck (igra) je to odštevanje opozoril na določen čas. Ko se odštevanje konča, bo meteor padel na Johnovo hišo, zato bo celotno okrožje uničeno. Lahko uporabite drugo napravo, da premaknete hišo v drug prostor, na vrh stolpca, ki se dviga visoko nad oblaki v svet, imenovan Medij. Preden je to storil, je John Rose izdelal tableto za Prole-Pratayt.


Sprite

Krogla svetlobe. Izpuščen v igri na prvem odprtju igralca baseopressa. Pri izvalitvi se pojavi zlobna oblika z repom. To so voditelji igralca, vendar po 7 vratih ne morete slediti, dokler igralec ne odpre takšne možnosti. Sprite vedo vse o igri in iskanju igralca, potem ko je dogodek v Mediju razdeljen na dva dela: jedro in duh, jedro je razdeljeno na dva dela.

John in Rose

Če govorimo o likih Homestuck-a, je John prvi. Njegovo ime je Egbert, on je vodja skupine, zelo zvest. Všeč so slabim filmom in ne marajo blagovne znamke Betty Crocker. V Washingtonu, živi v resnici, živi v igri svetlobe in sence. Obožuje strašiti svoje prijatelje, gledati program "Strašni lovci".
Sovraži kikirikije in pecivo. Všeč je video igre, vendar v tej igri ne more ugotoviti, takoj. Ne razume jeukaze in pravila. Kmalu je poskrbel za tehnologijo šifriranja luknjanih kartic. Prevara je bila vpletena v bitko še dolgo, preden je bila pripravljena za to. Posledično se je pojavila druga časovna linija, v kateri je bil ubit. Ker je umrl, nisem mogel poslati Jade na Medium, zato nihče ne ve, kaj se ji je zgodilo.
Rose je brala okultne knjige, se zanima za psihoanalizo. Vse je načrtovanje in organiziranje. Študij magije, ljubi plesti in pogosto uporablja svoje igle za pletenje kot orožje.
Piše odlično kompetentno, še posebej ljubi dolge besede. Živi na planetu Zemlja svetlobe in dežja, v resnici v New Yorku. Ni mu všeč, da bi nikomur dal svoje osebne stvari in jih delil z nekom. Prepričan je, da so vsi ostali neiskreni in z drugimi ravnajo s cinizmom. Pomagal je Joanu, da gre skozi igro. Našla je skrivni prehod blizu mavzoleja svoje pokojne mačke, ki je vodila v laboratorij.

Dave Strider in Jade Harley

Dave je ironičen fant, zelo ciničen, ima rad slabe video igre in nezdravo hrano. Leteče kozarce nenehno obesijo, častijo katano.
Želi biti hladen in nenehno likati nad vsem. Njegov vzgojitelj, Brow, je tudi njegov genetski oče, ki se je fantu norčeval iz čustev in fizike. Dave je menil, da je igra figurativna. Potem pa je vzel kopijo igre in postal časnik viteza, ki lahko potuje pravočasno. Jade je neodvisna. V resnici živi na otoku in ima psa z imenom Becquerel. V sanjah lahko vidi njegovo prihodnost, zato je začel igrati to video igro.
Sprehodite se skozi okrogla očala in srajco, ki se spreminjarisanje Ima naslov Čarovnica prostora. Pri pisanju nenehno vstavlja čustvene simbole. Njen planet je rob Frosta in Zhaba. Obožuje vrtnarjenje, ima radi jedrsko fiziko. Sovraži mumije, ne ljubi svojih sanj, v igri se prenaša z alkimijo.
Ima veliko škrtosti - ne more zaspati niti od tega, niti od tega, potem pa se zbudi in se ne spomni ničesar, kar bi zaspala. Čudovito strelja, čeprav po naravi pacifist. Ima veliko poznavanje sveta igre.

Arad Megidio

Med trolli v Homestucku so psihiki in Arad je eden izmed njih. Zanimiva je za arheologijo, vendar nenehno izgublja zanimanje za to, kar ji je všeč. Slišiš lahko tudi glasove mrtvih.
Arad je obseden z idejo o neizogibnosti in nekaj počne samo zato, ker ve, kaj bi se moralo zgoditi. Trdno prepričan, da ni razloga, da bi zamudil, in misli, da bo vse v redu.

Kartat Vantas

Dejanski vodja trolov, glasno govoreč, je nenehno nesramen, ima globoko zaveden pravičnost. Znaki v Homestucku imajo znake zodiaka, Karkata je rak. Njegovi rogovi so zaobljeni, ne izostreni. Vantas nenehno žali druge in redko se nasmehne.
Mogoče razbija pesti na tipkovnico ali bunca, ko se pogovarja z nekom, ki ni posebej potrpežljiv, ko razloži. Vendar pa skrbi za dobro počutje svojih prijateljev.

Sollux Captor

Dviza osebnost in programer. Njegov znak je Twins. Introvert, neradi govorijo v Kanado. Domneva se, da ima bipolarno motnjo. Nagnjeni k samouničenju. Verjame, da ni dovolj dober kot heker. Ne ljubi otrok, vendar ga Arad prepriča, da premaga to sovražnost. Okkomunicira z Rose in Dave in z njimi ohranja skoraj prijateljske odnose.

Eridan Ampora

Vsi Homestuck znaki so razdeljeni na vrste, trolovi pa imajo morske dinastije, Eridan pa sodi v sodbo. Aristokrat z velikim kompleksom koristi. Ves čas poskuša obvladati napravo za konec sveta.
Njegov znak je Vodnar, rogovi so valoviti. Obožuje zgodbe o napadalcih in vojaški zgodovini. Canaia misli, da je preveč močna. Eridan ima rad tudi čarovnike in čarovnike, čeprav je prepričan, da čarovnija ne obstaja. Sovraži vse zemeljske rase in bitja. Ima povečan pritisk na teatralnost, ne more se spremeniti v izvedbo kakršne koli akcije.

Nekateri trolovi

Tavros Nitraam - obožujejo zgodbo, domišljijo, lahko komunicirajo z živalmi. Po nesreči uporablja invalidski voziček. Nepeta Leyon - živi v jami, všeč mu je subkultura, ki temelji na antropomorfnih živalih. Cana Maria - zelo obožuje modo, ima veliko oblek, pogosto pa nosi črno majico sive bluze, črne baletne čevlje in dolgo rdečo krilo. Nenehno prevzamemo materinsko vlogo tudi v odnosu do drugih ljudi in ne-ljudi. Libra Pirope je slepa deklica, ki lahko zaznava svet skozi okus in vonj. Odličen igralec v vlogi, ki ima vse večji občutek za pravičnost. Risk Serket - je sposoben prevzeti nadzor nad umi drugih trolov. Equivis Zakhak je strokovnjak za robotiko. Gamzi Makar - smrtonosni privlačen trol. Feffery Peyss je morski človek.

Cherubim

Če govorimo o Homestuckih znakih in njihovih imenih,potem ne morete obkrožiti pozornosti kerubinov. So novinci. Pri izvalitvi so videti kot zelena kača. Za kerubine je značilna dvojnost osebnosti. To pomeni, da sta lahko v enem telesu dve osebi. Odrasli postanejo humanoidni z razcepljenimi jeziki. Po doseženi zrelosti dobi ena oseba drugo.
V igri so kerubi Caliborne, Calliope, Lord Inglish. Caliborne živi v enem telesu s Callioopom. Grobi in vnetni, zodiakalni znak-Zmenosets. Je zmagovalec časa. Večino svojega življenja je preživel s svojo drugo polovico Callioopa v eni sobi. Po njenem atentatu je dobil popoln nadzor nad skupnim telesom. Začel je zgodnji razvoj, vendar so njegova čustva nezrela. Kerubim ima krila, pogosto bela. Če je kerub je zlo, potem so krila črna. Ko je Calibourne zapustil Medium, je začel raziskovati ta svet. Najprej je spoznal Hamza Makarja. Kalyopa je vesoljska muza. Ima palico, ki se lahko spremeni v pištolo, njeno orožje. Lord Inglis je Caliborne, vendar v prihodnosti. Ima kremplje in namesto ene noge ima biljard.

Druga bitja

Beli vladar je kralj in tudi general, ki vodi vojsko v boj. Postati skrbnik pravilnika po vstopu v časovno kapsulo. Pankrski bandit je bil neusmiljen birokrat, nato pa je odšel v izgnanstvo v Alternijo, kjer je oblikoval bando. Ima visoko višino, nosi klobuk in obleko s kravato. Vnetljiva, neusmiljena, vendar zelo profesionalna. Dobro z orožjem. Ne moreš govoriti o temHomestuck znaki, njihova imena in da ne omenjam Quick Nomad, njegovo alternativno ime je Bela kraljica. Izgleda prijazna, pozorna in potrpežljiva, ljubi poudarjati svobodo izbire. Črna kraljica ima prstan, ki spreminja svoj videz, opravlja naloge administratorja, njen partner pa je črni vladar, ki kot beli vladar vodi vojsko. Kingov neumni človek je vstopil v pas v banditski mehurček in postal znan kot križ Twin. Dejansko je agent Dersa. Ponavadi morate slediti Gorgeous Beast.

Vidiki

Če so omenjeni Homestuckovi liki, je nujno govoriti o vseh vidikih. To je element, ki se pripiše vsakemu igralcu. Vidik ne določa le igralčeve vloge, temveč tudi njegovo moč. Vsak igralec ima naslov, vidik je drugi del tega naslova. Prvi del naslova je razred. Skupni vidiki 12. Vsak je vrsta posplošenega elementa.
 • Prvi vidik je čas. Daje se ljudem, ki imajo radi različne dogodke, hobije. Hero of Time je bil Dave.
 • Prostor - za tiste, ki ljubijo ustvarjanje, razumno in zelo previdno, radi načrtujejo. Hero - Kalyopa.
 • Praznina, ki jo ljudje ustvarjajo, odkrivajo, so neznanci.
 • Če govorimo o vidikih Homestuck, potem je četrti Light, se nanaša na uspeh. Vzamejo ga ljudje, ki se na srečo smejijo, ki so pozorni. Junak svetlobe je Rose Lalonde.
 • Naslednji vidik je razlog. Podana je racionalnim osebnostim, ki zagovarjajo in uporabljajo logiko, razmišljajo o posledicah.Hero - Libra Pyrop.
 • Srce se podeli osebam, ki uporabljajo samo-znanje, intuicijo in čustva. Heroji so Dirk Striider.
 • Rage - dajte posameznikom, ki so razdraženi ob vsaki priložnosti, vsilite svoje mnenje, ne ljubite laži, se nenehno jezite, branite svoje ideale. Junak je Gamzi Makar.
 • Upanje - za tiste, ki sanjajo, gradijo zračne ključavnice, se pogosto izda za prave fiktivne dogodke ali dejstva. Eridan je junak Hope, te sile je samo prebudil.
 • ​​
 • Če govorimo o likih Homestuck-a, je zelo zanimivo, da je drugi vidik Rock, njihova združenja: fatalisti, smrt, pesimizem, težko trpljenje prihodnosti. Junak je Sollux Captor.
 • ​​
 • Življenje - za tiste, ki skrbijo za nekoga ali uporabljajo komplet za prvo pomoč, postane zdravilec.
 • Blood - za tiste, ki ljubijo prijazna podjetja, uporablja namesto besed o orožju, kaže sočutje. Hero je Kartat Vantas.
 • Zadnji vidik je Dih, je za žive posameznike, rahlo razpršene, ki ljubijo svobodo in beg, junake, ki vodijo ali vodijo vse. Najbolj znan junak je Dihanje - John Egbert.
 • Ustvarjanje znaka

  Glavna stvar je simbol. Če je označena konstelacija, je potreben simbol, ki označuje to ozvezdje, ne žival ali bitje. Na primer, če je Ariesov znak v trollu, bi moral biti znak Ovanovega ozvezdja, ne pa oznake jagnjeta ali ozvezdja. Homestuck preprosto ustvari lik, trol pa mora imeti ime in priimek. Ime mora imeti 6 črk in ne sme izgledati kot človek. Starost je upoštevana v solarnih revolucijah,z enim obratom na Zemlji na 2 leti. Trolli dveh morskih dirk in 10 zemeljskih. V krvi - 12 barv, je hemospectrum - sistem, ki določa status trola. Na primer, če je rumena barva, nato pa troll iz spodnje kasti. Vijolična je simbol kraljeve dinastije. Šele po 5 obratih se začne določanje spola. Igralci imajo zmožnosti, ki pripadajo vrsti ravni Boga. Trol mora biti nujno slasten. To je bitje, ki izgleda kot zver, varuh in mentor. Vsak junak ima pečat, mora nekaj storiti, imeti neznance, rogove, katerih konci so različni.

  Sorodne publikacije