Podrobnosti o tem, kako spremeniti glas v "COP GO"

Danes bomo govorili o tem, kako spremeniti glas v "COP GO". To je priljubljen strelec za več igralcev. Ima milijone ljudi z vsega sveta. Projekt je priljubljen zaradi zanimive ploskve in glasovne komunikacije.

Diamantni diamant

Obrnite se neposredno na rešitev vprašanja, kako spremeniti glas v igri "COG GO." Začnimo z dejstvom, da vam projekt omogoča komunikacijo s prijatelji in vsemi drugimi udeleženci. Voice Changer - program za spreminjanje glasu, o katerem bomo podrobneje razpravljali kasneje. Najprej morate prenesti aplikacijo iz uradne strani.


Zaženite namestitveno datoteko. Namestimo aplikacijo. Zaženite program. Na zaslonu se bo prikazalo glavno okno programa. Preverite, ali je v programu za mikrofon zvok.

Preverjanje

Nadaljujemo na naslednjo stopnjo reševanja vprašanja, kako v "COP GO" spremeniti glas. Kliknite gumb Duplex. V napravi izgovorimo poljubno besedilo. Če slišite svoj glas, je mikrofon v aplikaciji pravilno izbran. Če se ne sliši nič, morate podati napravo, ki jo želite uporabiti. Nadaljujemo na naslednjo stopnjo reševanja vprašanja, kako spremeniti glas v "COP GO". Gremo do nastavitev. Pritisnite gumb Nastavitve. Odprite zavihek Audio. Iz seznama izberite želeni vir zvoka. Potrdite spremembe.

Sprememba

Pred zadnjo fazo odločitve o spremembi glasu v "COP GO" je treba program ponovno zagnati. Tako, takoželeni mikrofon bo nameščen. Ponovite zvok. Slišati moraš svoj glas. Zdaj pa jo spremeni. Če želite to narediti, premaknite kazalec na ton in ton.


Ko se glas spremeni, ga lahko slišite tako, da vključite predhodno uporabljeno funkcijo za poslušanje. Po izbiri ustreznih nastavitev je treba izbrati program kot vir zvoka v igri. V ta namen namestite Avnex kot privzeti mikrofon v operacijski sistem Windows. Z desno miškino tipko kliknite ikono naprave v sistemski vrstici. To je spodaj desno na zaslonu. V meniju izberite element pod imenom "Snemalniki". Pred nami je konfiguracijsko okno. Potrebujemo virtualni mikrofon naprave Avnex. Na njej pritisnemo desni gumb miške. Izberite »Uporabi privzete naprave«. Zaženite igro. Odpremo razdelek zvočne nastavitve. Pritisnite gumb "Mikrofon". Prikaže se okno za izbiro mikrofona. Kliknite gumb "Identificiraj napravo". Avnex se bo prikazal kot mikrofon. Poslušate lahko tudi, kako se bo glas slišal v igri. V ta namen je na voljo gumb "Preverjanje mikrofona". Tam je enostavno nastaviti glasnost predvajanja in sprejema. Zdaj lahko greš na katerokoli tekmo v igri. Pritisnemo gumb komunikacije preko mikrofona. To privzeto uporablja "K". Od tega trenutka bodo igralci slišali spremenjen glas. Obstaja še ena pomembna točka. Glas lahko spremenite kadarkoli. Da bi to naredili, moramo zavrteti igro. In potempojdite na spreminjanje nastavitev. Tudi za podobne namene lahko uporabite program Morphvox.

Sorodne publikacije