Najboljši gumb telefon z dobro kamero in baterijo

Proizvajalci, ki ponujajo telefone s tipkami, so redko opremljeni z zelo sodobnimi funkcijami. Običajno se takšni pripomočki uporabljajo kot dodatna naprava. Zato se malo osredotoča na dejstvo, da je bogato z možnostmi. Vsi proizvajalci vedo, da visoke hitrosti, res dobre zmogljivosti, v smislu prehodov, kupci takšnih naprav niso zaskrbljeni, ker vsi izbirajo telefone v kakovostnejšem delu bolj znane (osnovne) funkcije. V skladu s tem se zahteve za njih povečajo. Večinoma potrošniki iščejo gumbne naprave s čudovito kamero, poceni ceno in zmogljivo baterijo. Na prvi pogled se zdi, da je na trgu precej podobnih naprav, na žalost pa obstaja nekaj zelo dragih modelov. Poglejmo si najboljše poceni telefone z dobro kamero in kapacitivno baterijo ter merila za izbiro takšnih naprav.

Osnovne zahteve

Pri izbiri težko osredotočiti pozornost na samo en kazalnik, še vedno želite dobiti več ali manj kakovostne naprave. Zato, pogosto izbiri podoben telefon, potrošniki vodijo osnovne značilnosti, zlasti, sposobnost za klicanje, pošiljanje sporočil SMS. Merila za izbiro so lahko kakovost fotografiranja in zmogljivost razpoložljive baterije. Kaj morate najprej posvetiti nakupu mobilnih telefonov z dobro kamero? Če želite dobiti res najboljšo napravo, ki lahko naredi odlične fotografije, potem morate skrbnopoglejte število slikovnih pik. In čeprav to ni garancija za kakovost, bo miniaturni pripomoček 5MP v vsakem primeru naredil fotografije veliko boljše od istega modela, vendar z 2 Mp. Poleg tega mora naprava imeti poseben urejevalnik slik, ki bo pomagal določiti učinke ali popraviti nekatere pomanjkljivosti na slikah. Ne spreglejte prisotnosti takšnih funkcij, kot so osvetlitev ozadja, zoom, samodejno ostrenje. Če je glavna stvar v telefonu baterijo, potem je najbolje, da izberete model Philips. Praviloma lahko gumbna naprava tega proizvajalca vzdrži do 7 dni brez ponovnega polnjenja. Če je poudarek še vedno na fotografiji, je bolje izbrati LG. Podjetje običajno ustvarja naprave z odlično ločljivostjo zaslona in kakovostjo matrike.

Prednosti telefonov s tipkami

Preden izberete telefon, občutljiv na dotik, in gumb, je treba upoštevati vse prednosti slednjega. Treba je opozoriti, da čeprav takšna naprava nima tako dobre možnosti kot pametni telefoni na dotik, še vedno ne ustreza njeni funkcionalnosti. Poleg tega so telefoni s tipkami lažje vzdrževati, lažje skrbeti in jih je lažje popraviti. Če se ena od tipkovnic nenadoma pokvari, jo boste morali zamenjati samo. V primeru podobne okvare telefona na dotik se celotna plošča popravi.

Ker je moč naprave večja, se priljubljenost takšnih naprav poveča. Treba je opozoriti, da z visoko zanesljivost, njihova cena je veliko manj kot pametne telefone. Takšne naprave so najpogostejestarejši ljudje raje. Telefon z gumbom s čudovito kamero in baterijo bo odlično darilo za stare starše. Veliko lažje jim je obvladati takšno napravo, kot razumeti že izboljšane pametne telefone. In seveda, glavni plus takšnih telefonov je samostojno delovanje. Baterija teh naprav lahko zdrži od 2 do 7 dni aktivne uporabe brez potrebe po ponovnem polnjenju. Da bi bistveno podaljšali življenjsko dobo baterije, vam ni treba uporabljati animacije na ozadju glavne tabele. Ko delate, ohranjevalnik zaslona hitro zniža napolnjenost baterije.

Nokia 108 Dual Sim

Leta 2016 je ta telefon po mnenju mnogih potrošnikov zajel prvo mesto. Ima najboljšo vrednost za denar. Svetloba dovolj, teža je samo 70 gramov.Povprečna cena tega telefona je približno 2 tisoč rubljev. Država je proizvajalec - Finska, vendar se deli izdelujejo na Kitajskem in v Vietnamu. Kaj naj rečem o tej napravi? Ta telefon z gumbom z dobrim izpustom 2016 je znak, da je Nokia še vedno sposobna konkurirati na trgu. In čeprav je že zdavnaj šla iz ocene telefonov na dotik, vendar v monoblokih, še vedno drži eno vodilnih mest. Inženirji so postavili zaslon 18 cm diagonale na ohišje, ki je 11 cm visoko. Tipke imajo odlično tehnologijo izdelave. So čim bolj udobne, enostavno jih je pritiskati v rokavicah in preprosto z rokami.


Med svojimi konkurenti je ta telefon eden najlažjih. Avdio priključek je standard, mini-jack za 3.5mm Telefon podpira pomnilniško kartico, ki lahko vsebuje do 32 GB. Treba je omeniti, da je ta naprava postala tudi rekorder med svojimi konkurenti, saj številni modeli te cenovne kategorije ne morejo prepoznati zunanjih medijev za več kot 8 GB. Kamera za ta telefon je načeloma normalna, ni bolje čakati na nekaj boljšega. Matrika ima ločljivost 0,3 Mp. Ta kazalnik velja za standard za leto 2011. Če povzamemo, lahko rečemo, da je naprava za svoj denar, kot visoke kakovosti, in je veliko pogumno priporočljivo za nakup. Povprečni stroški - približno 2 tisoč rubljev.

Samsung S5611

Ta pametni telefon Samsung s čudovitim fotoaparatom je bolj primeren za tiste, ki se bodo z njim fotografirali. V optiki je bila uporabljena matrika z ločljivostjo 5 Mp. Moram reči, da je med konkurenti naprava načeloma opremljena z dobro kamero. Kakovost fotografij ni nadnaravna, vendar se telefon glede na rezultat šteje za enega vodilnih. Ta naprava je sposobna ustvariti fotografije brez hrupa, zato ni slaba. Poleg tega je fotoaparat opremljen s samodejnim ostrenjem, osvetlitvijo, zoomom.
Njegov povprečni strošek - približno tisoč rubljev.

BlackBerry Priv

Telefon s tipkami je opremljen z lepim fotoaparatom iz leta 2016. Za razliko od prejšnjih različic, je v visoki cenovni kategoriji, vendar si zasluži. Oglejmo podrobneje značilnosti. Zaslon ima dobro matriko, dobro resolucijo. Zaslon ima premer 5,4 palca. Optika je opremljena z velikimi podrobnostmi, zato brskajteSlike na telefonu so užitek. RAM je 3 GB, kar je dober pokazatelj za današnje ne samo gumb pripomočke, ampak tudi pametne telefone. Procesor deluje na 6 jedrih. Deluje na operacijskem sistemu Android 5.1. Fotoaparat je nastavljen na 18 milijonov slikovnih pik, zato ni nobene težave s kakovostjo slik telefona. Poleg tega lahko posnamete fotografije tudi v temi zaradi prisotnosti številnih uporabnih funkcij. To bo dobra rešitev, poleg tega se kakovost ne bo izgubila. Obstaja možnost optične stabilizacije. Zdaj je ta telefon velja za enega najmočnejših. Povprečna cena je 30 tisoč rubljev.

Philips X5500

Ta gumb z dobrim fotoaparatom je ugoden. Ima običajno običajno kamero, njena ločljivost je 5 milijonov pik. Naprava je dobila samodejno ostrenje, izbruh, vendar, žal, digitalni zoom ni tukaj. Za bolj ali manj dobre slike teh lastnosti ni dovolj. Vendar, če morate samo fotografirati, da se spomnite trenutkov življenja, potem bo to dovolj. Treba je opozoriti, da je ta telefon ima dober akumulator, tako da če potrebujete proračun možnost, da bo popolnoma prilegajo. Pri aktivni uporabi lahko naprava deluje do 3 dni. Če napravo uporabljate v povprečnem načinu, bo dovolj za en teden. Baterija je 2900 mAh.

Nokia 230

Ta telefonski gumb s čudovitim fotoaparatom velja za novost, saj je izšel leta 2016. Naprava ima plastično ohišje. Pokrov baterije je izdelan iz aluminija, zato vam ni treba skrbeti za varnost naprave. Zaslonsvetlo Popolnoma dopolnjuje obliko telefona. Ima tako glavno kamero kot spredaj. Zadnji je dobil izbruh, tako da lahko sephi delaš celo v temi.

Nokia E6

Še en telefonski gumb s čudovito kamero finskega proizvajalca. Ta naprava je pametni telefon. Njegova značilnost je le, da je telefon nekoliko podoben sodobnim pripomočkom. Ima tipkovnico, zato se uporablja kot monoblok. Kamera je opremljena z 8-megapixelno matrico, ki je dobila dvojni zoom. Tudi vgrajena osvetlitev ozadja. Ni potrebno upati na samodejno ostrenje, saj ni tukaj. Pri izbiri modelov Nokia, če potrebujete res dobro napravo, ki omogoča dobre fotografije, je priporočljivo, da se osredotočite na opisano. Ta proračunski telefon med celotno linijo proizvajalca je nesporni vodja. Vendar pa je, glede na povratne informacije, treba reči, da v praksi kakovost fotografije očitno ne dosega 8 MP. Vendar dovoljenje ni izgubljeno.

Samsung SM-B310E

Telefon s čudovitim fotoaparatom (N /A N) je uvrščen v kategorijo proračuna. Vendar se šteje za kvalitativno. Poglejmo si njegove prednosti. Omogoča vam hiter vstop v meni. Obstaja odličen zvočnik, ki zagotavlja dobro povezavo z naročnikom. Vgrajen je visokokakovostni radiomodul, zato je omrežje popolnoma ujeto. Baterija je zelo zmogljiva. Torej ne skrbi dolžina trajanja baterije. Primer je zelo udoben, ne zdrsne iz rok. Od minus se potrošniki zavedajo, da se aktivna sedem-kartica včasih spremeni. Kaj?V zvezi s kamero so uporabniki soglasno odločili, da je za svojo vrednost telefon zelo primeren za to nalogo.

Nokia 225

Še en gumb s čudovitim fotoaparatom in 2,8-palčnim zaslonom. Treba je opozoriti, da je naprava zaradi velikega zaslona vam omogoča udobno ogled veliko video posnetkov, fotografij. Poleg tega je naprava opremljena z različico Bluetooth 3.0 in je prejela tudi zmogljivo baterijo. Na račun posodobljenega Bluetootha lahko priključite brezžične slušalke. Kaj se potrošnik sklicuje na prednosti telefona? Prvič, odličen dizajn, ki privabi veliko kupcev. Ta proračunski telefon s čudovito kamero je izdelan iz plastike, nima prstnih odtisov in večine drugih skladb. Drugič, velikost telefona. Tudi z dejstvom, da je velik zaslon, so dimenzije precej ergonomsko in udobno. Če želite, lahko namestite 32 GB pomnilniško kartico. Kaj res lahko pripišemo minusom? Treba je opozoriti, da včasih potrošniki opozarjajo na naslednje odtenke: kakovost zvoka se zmanjša, ko govorimo po telefonu z naročnikom. Številka v imeniku je omejena. Niso tako majhni, toda za resnejše ljudi, ki se nenehno spoznavajo, bo to ključno vprašanje. Ker telefon ne podpira Jave, ga ni mogoče predvajati.

Philips Xenium X1560

Ta telefonski gumb z dobro kamero in baterijo je primeren za vse, ki potrebujejo napravo z veliko baterijo. Ta naprava dobro podpira kakovost mobilnega omrežja. Deluje z dvemasedem kartic, ki omogoča lastniku, da ostane povezan. Telefon ima plastično ohišje. Podpira delo s pomnilniškimi karticami. Zaradi močne baterije bo pripomoček deloval približno 5 dni. Če imate s tem telefonom povezan pametni telefon ali tablični računalnik, ga lahko uporabite kot polnilnik. Ker je montaža izdelana z univerzalnimi tehnologijami, se ta telefon uporablja kot zelo funkcionalen pomočnik. Naprava nima večine možnosti sodobnih pametnih telefonov, vendar je dolgočasno priložnost za pošiljanje SMS, MMS, spletno povezavo, poslušanje glasbe in gledanje videa. Sim kartice delujejo izmenično, ker obstaja samo en radijski modul.

BlackBerry Q10

Ta mobilni telefon z lepim fotoaparatom ima svoje funkcije. Moram govoriti o njih. Telefon podpira Wi-Fi, deluje z omrežji 3G in 4G, ima vgrajen modul Bluetooth 4.0 in ima tudi možnost priključitve kabla USB. Fotoaparat ima matrico 8 megapikslov, notranji pomnilnik 16 GB. Telefon je leta 2016 vstopil v oceno nekaterih najboljših gumb gumbov, z dobro kamero in zmogljivostjo baterije. Ta naprava je namenjena ljudem, ki neprestano delajo na internetu, raje opravljajo korespondenco v vseh posebnih aplikacijah, kot tudi vzdržujejo redno komunikacijo z naročniki. Ta naprava ni zelo primerna kot mobilna kamera, saj je možno opaziti hrup v slikah. Vendar pa vam bo telefon na splošno prinesel nepozabno doživetje.

Nokia 6700 Classic

Gumb za telefon s tipkoLepa Nokia 6700 je ena najboljših in najdražjih v svoji liniji. Vendar je treba povedati, da so stroški popolnoma upravičeni s svojo kakovostjo. Kakšne so koristi potrošnikov? Telefon ima dober zaslon, zaslon je odličen po kakovosti. Kamera ima 5MP matriko, vgrajeno stabilizacijo, zoom in posebne funkcije, ki vam omogočajo, da naredite svetle in ostre fotografije. Ohišje je izdelano iz aluminija, tako da ne morete skrbeti za njegovo varnost. Procesor je dovolj močan. Baterija je dolgotrajna baterija. Sodeč po mnenju potrošnikov, ni nobenih slabosti te naprave. Nekateri kupci opozarjajo, da zaradi sijajnega zaključka lahko ostanejo prstni odtisi. Toda ta odtenek ni mogoče imenovati resna pomanjkljivost.

Zaključek

Vse najnovejše tehnologije imajo sodobne pametne telefone, ki se trenutno objavljajo. Na žalost opisani telefonski gumbi ostanejo nespremenjeni. Ustvarjajo se po enem načelu. Osredotočajo se le na osnovne funkcije. Toda tudi s tem boste našli, če iščete dobro, veliko napravo, ki izpolnjuje vse potrebe potrošnika. Prav tako je treba razumeti, da je posodobitev take naprave precej redka, nekatere naprave v liniji proizvajalca pa zamujajo že več let. Najpogosteje se sodobna znana podjetja osredotočajo na proračunske variante telefonov, opremljenih s kamero z ločljivostjo 2 milijona pik. V skladu s tem je ločljivost takšnih fotografij zelo majhna, kakovost pa je v primerjavi z napravami zelo prizadetavisoka cenovna kategorija. Zato je pomembno, da za vas izberete optimalen model, ki se bo pohvalil s čudovitimi fotografijami in dolgo življenjsko dobo baterije ter bo opremljen z množico uporabnih možnosti. Najboljši telefonski gumb z velikim zaslonom, dober fotoaparat - to je značilnost BlackBerry Priv.

Sorodne publikacije