Dvmsersky plemenite kovine: metode ekstrakcije in uporabe

Dvmsersky plemeniti polž je le eden od tisoč materialov, ki se uporabljajo v zakladih ogromne igre, imenovane "Skyrim". Vsak uporabnik, ki je začel svojo avanturo v ostri severni provinci, se mora nujno seznaniti s procesom ustvarjanja predmetov. Po črpalnem kovaškem primeru bo našel zmožnost za delo v kovačnici ob izdelavi orožja, oklepov in drugih koristnih stvari. Zato je pomembno razumeti namen vsakega materiala in poznati prostor za njihovo pridobivanje.

Zgodovina in opis predmeta

Samo po sebi je plemenit kovček Dvamster podoben običajni kovinski trapezni zlitini. Barva spominja na baker, čeprav je v zgodovini dvuhmer. Pred tisoč leti je bila civilizacija Dwemersov v Tamrielu. Razvila jih je tehnološka država, ki je izumila na stotine mehanizmov za lažje življenje navadnih ljudi. Zaradi naravnih nesreč in medsebojnih vojn so izumrle. V času Skyrimovih dogodkov so bili le ruševine in ostanki nekaterih materialov. Prav tako je mogoče najti delovne mehanizme, ki se razlikujejo po moči in sovražnem razpoloženju. Med temi grozdi stvari so včasih prisotne tudi Dvamsterjeve plemenite kovine.


Prva metoda ekstrakcije

Najprej je treba razumeti, da je koda na Dvamsterjevih plemenih fikcija. Razvijalci niso predvideli uvedbe kod za goljufije. To lahko storite samo s prenosom trenerja in ga vnesete s posebno številko. Ta metoda se lahko uporablja le v skrajnem primeru od takratizgine strast igre v "Skyrim". Najbolj priljubljena metoda ekstrakcije je taljenje. Pri prenosu spretnosti kovaštva bo vaš lik imel dostop do dela v kovačnici. Kladivo, pečica in krzno pomagajo ustvariti toliko virov kot razpoložljivi materiali. Dvmsersky plemenite kovine se topijo daleč od vseh predmetov te kulture, ki so v ruševinah. Na primer, po boju z mehanizmi iz njih padajo vzvodi, orodja in druge podrobnosti. Niso primerni za taljenje, saj so že obdelani pred tisoč leti. Najprimernejše stvari za pretaljevanje so kovinske plošče Dvamster vseh velikosti, različni tipi Dvamster, ostanki iz ruševin in ulivanje.


Talilni sistem v igri "Skyrim" ni lahko. Kovinski ingot z dvema zvezdicama ima svojo težo in materiale zanje. Treba je plačati denar, za zbiranje sredstev, čeprav to ne izgine možnost za neuspeh. Na primer, za taljenje petih ingotov morate dati petkrat več dveremijskih kovinskih ulitkov, z možnostjo uspeha le 02. V drugih zgoraj navedenih postavkah sta cena in koeficient višji.

Drugi način pridobivanja predmeta

Obstaja tudi drug način, da najdete želeno stvar v svetu pokrajine Skyrim. Dvmsersky plemenite kovine se včasih zgodi v integralni obliki in ostane samo, da ga dvignemo v vrečko. Težje je poiskati iglo v plastu sena, samo da bi potovala skozi ogromen svet v svojem iskanju. Iskanje vseh mest in ruševin Dwemerja bo trajalo veliko časa. Med njimi so tudi tisti, v katerih obstajaali dve vrstici, vendar je na desetine lokacij.

Mesta proizvodnje

Navedemo najbolj uporabna mesta za igralca:
  • Avvanzhnzel - ozemlje "parnih avtomobilov" skriva natanko deset barov. Nekoč je bilo veličastno mesto nekdanje civilizacije. To je v gorah Rift County, in vodi na majhno pot do nje.
  • Dvoposteljni stolp Arkhamtzmann bo igralcu omogočil pobiranje devetih palic. Nahaja se v obmejnem predelu in je dostopna le z dodatkom Dawnguarda. Lahko se usmerite na trdnjavo Drownick Yale na jugovzhodni strani.
  • Najbolje je iskati palčke v Komorih škratov. To je ločen vhod v Mzulft, ki je majhna stavba. Šestnajst palic je razpršenih po vseh vogalih.
  • Druge lokacije ne bi smele biti uvrščene na seznam, ker ne bodo našli več kot tri prostih delovnih mest, ki jih imate. Na kakšen način izbirate med dvema, rešite vsakega igralca sami. Večina ljudi lovi gotove ingote, vendar ne pozabite zbirati materialov. Tako boste prihranili čas in vam omogočili, da zberete največjo količino potrebnih stvari.

    Uporaba predmeta

    Dvermerski plemenitki se uporabljajo v Skyrim-u "v dveh smereh: prva je taljenje opreme in orožja. Najbolj priljubljene stvari v tej kategoriji so popolni komplet oklepov Dvamster, enodelnih in dvoročnih maces, osi in meči. Imajo dobre lastnosti in so lahko koristne na potovanjih, najpogosteje pa igralci začnejo loviti palice zaradiostrenje obstoječih predmetov. To naredite s pomočjo strojnega orodja in ostrenja. Najdemo jih v vsakem naselju živih bitij. Brez omejitev za ostrenje, vendar morate spremljati število izboljšav. Vsaka nova poveča možnost razkrajanja stvari. Tveganje je vredno rezultata, ker sorazmerno povečuje pomembne parametre oklepov in orožja. Tu je meja mogoče najti le po metodi konstantnih vzorcev in zapisov rezultatov. Uporabnik mora poskusiti sile poceni ingote in stare predmete.

    Sorodne publikacije