Simulatorji vojske: kaj igrati?

Simulatorji - zelo priljubljen žanr računalniških iger. Nenavadno je, da so tisti projekti, katerih poklici predstavljajo vsakdanje življenje sodobne osebe, bolj priljubljeni. Toda simulatorji vojske - to je ločen pogovor. Prvič, združujejo znane in prve osebe, ki so tako priljubljene pri igralniški skupnosti. Drugič, takšni projekti pogosto ponujajo realistično simulacijo življenja v vojnih razmerah in resničnem streljanju, pa tudi veliko več.

Opis

Najprej se moraš naučiti razlikovati običajnih računalniških iger, ki izstopajo fizike streljanje, natančnost inženirskih modelov kopirali iz resničnega življenja, od resničnostnih simulatorjev, ki se uporabljajo pri usposabljanju in imajo splošno priljubljenost. Prva kategorija vključuje projekte, kot so serijo Arma 3. je na voljo Igra kot preprosta strategija (čeprav so tudi, da ga razumem, za dalj časa) in lahko preseneti hardcore igralci računalniških iger, ki nimajo realizem. Hkrati pa te igre ni mogoče imenovati popolna simulacija vojske, ker ni podobnega režima, naročil, vojaških operacij in drugih. Toda igra ponuja različne načine: od igranja vlog do priljubljene kraljeve bitke. Oglejmo obe kategoriji iger bolj podrobno.


simulator na voljo vojska

Začnimo z že omenjeno Arma 3. zadnji del te serije je dosegla vrhunec razvoja, čeprav ne brez težav. Igra je res težko obvladati začetnika. Preden se naučiš ustrelitiin pridobivanje v sovražnikih lahko traja več kot en mesec. Mnogi igralci bodo šli na bolj preprost strelec. Vendar pa je v ARMA 3 mogoče zbrati resnično orožje, pobrati ustrezne uteži, neprebojne jopiče in še več. V nekaj mesecih igre se boste naučili razlikovati med različnimi topovi na zvok posnetkov in videzom od daleč. Enako velja za vojaško opremo. Vendar pa je v tem simulatorju vojske vse tako veliko samo v samotnem načinu. Ko greste skozi kampanjo, boste uživali v vojaškem življenju. Toda v multiplayer, žal, zdaj ne skoraj nič - ne boste našli tam tudi 30 ljudi.


Drugi simulator je ameriška vojska. Igra je ustvarjena s podporo in nasveti vlade ZDA. Poudarek je na vojaški praksi in taktični pripravi bitk. Med igro se boste, kot pravijo ustvarjalci, seznanili z resničnim potekom usposabljanja vojakov. Ampak, če niste pripravljeni sprejeti zastarele grafike, je najbolje, da hodite mimo te igre.

Realistični simulatorji vojske na PC-ju

V takih igrah pričakujete najbolj realistično kompleksnost, pomanjkanje ohranjanja in druge stvari, ki jih bodo sodobni igralci igralcev vrnili z nosu. Ampak, če ste trdno odločili, da se potopite v svet simulatorjev vojske, potem pojdite naravnost na te igre. In glavni je virtualni simulator bojnega polja, imenovan Virtual Battlespace 2. Ta razvoj je težko imenovati igro, saj se uporablja za simulacijo pokrajine, ustvarjanje različnih situacij, uporabo orožja in opreme v različnih pogojih. Ta simulacija igre vojske omogoča popolno natančnostigrajo bojišča, vremenske razmere, resnične krajine in celo celotne bitke in težke razmere. Resnične sile uporabljajo ta razvoj za usposabljanje v pogojih, ki jih je v kratkem času težko reproducirati v resničnem življenju.

Sorodne publikacije