Kako namestiti zemljevide na Terrariya. Navodila po korakih

Veliko igralcev zanima namestitev zemljevidov na Terrariya, saj vsak uporabnik nima želje ali časa, da bi ustvaril svoj svet. Veliko lažje je uporabiti druge modele. Kje prenesti in kako namestiti zemljevide na "Terarij", bo povedal ta mali vodnik.

Zemljevidi v "terorizmu"

Igra je ogromen peskovnik z neverjetnimi možnostmi. Vsak dogodek vas čaka na novo pustolovščino, saj se svetovi "Terraria" pojavljajo naključno. Poleg tega lahko igralci samostojno zamenjajo kartico igre z dodajanjem novega. Seveda, gradnja hiše je ločena tema v igri, saj potniki sanjajo udoben kotiček.


Nekdo zgradi preprosto hišo, druga pa lepe dvorce. Vse je odvisno od domišljije in sposobnosti igralca, saj gradnja zahteva veliko materiala in časa. Če ne bo, potem je odlična alternativa namestitev kartice nekoga drugega. Takšna metoda ni "cheater" in ne zahteva niti časa niti sredstev. Preden namestite zemljevide na terarij, preverite, ali se različice odjemalca ujemajo.

Navodila za namestitev

Razumeti, kako postaviti kartico v "Terorizem", vsakdo lahko. Da bi se izognili morebitnim težavam, je najbolje, da pred postopkom preberete priročnik. Najprej poiščite različico zemljevida, ki je v celoti ustrezna vašim potrebam, nato prenesite datoteko v računalnik. Nato morate odpreti to mapo in poiskati dokument z razširitvijo * .wld. Odprite shranjevalno igro"Teraria". Najdete jih v mapi Moji dokumenti /Moje igre.


Nato poiščite podtočko World in jo vržite v novo datoteko. Če se nenadoma izkaže, da je naložen svet klican enako kot vaš, da bi shranili obe datoteki, boste morali preimenovati enega od njih. Če želite to narediti, je bolje uporabiti latinico, ker lahko ruske črke v naslovu povzročijo različne napake v programu.

Kako namestiti zemljevide za Terrorium na Android

Za namestitev zemljevidov na vaš mobilni telefon potrebujete aplikacijo Root Explorer. Prenesite dodatno vsebino, razpakirajte arhiv in kopirajte vse datoteke z dovoljenjem .world na pomnilniško kartico (vsaka mapa je primerna). Zdaj označite dokument z besedilom in kliknite gumb Premakni. Nato odprite podatkovno mapo in poiščite datoteko com.and.games505.TerrariaPaid v njej. Iskanje datotek v njem. Tukaj premaknemo izbrani dokument in ga znova naložimo. Ostaja samo začetek nove igre in nov zemljevid se bo pojavil pri izbiri celic.

Sorodne publikacije