Gumb telefon na Android ": najboljši modeli, funkcije, fotografije

Pregled trga mobilne telefonije kaže, da vsi kupci niso pripravljeni preklopiti na napravo s tipkovnico na dotik. Čeprav vodilna podjetja vsiljujejo takšne pripomočke, je veliko ljudi, ki z veseljem kupijo telefon s tipkami, ki temeljijo na Androidu. Kako je to mogoče razložiti? Najverjetneje, samo osebne preference. Večina kupcev misli, da se samo dotikalne naprave imenujejo pametni telefoni. Vendar pa to ni tako. Pametni telefon je naprava, ki deluje na določenem operacijskem sistemu. In kaj bo njegov zaslon in tipkovnica, ne vpliva na značilnosti popolnoma. Sodoben pripomoček z gumbi izgleda nenavadno. Vendar to ne pomeni, da bo takšna naprava podlegla tehničnim značilnostim. Prav tako je treba omeniti, da je velik seznam ugodnosti tipkovnica Android telefona. Vseh modelov ni mogoče opisati v enem članku, zato se pogovorimo o najbolj priljubljenih.


Samsung Galaxy Golden GT-I9235

Korejsko podjetje je s svojimi izdelki napolnilo trg mobilnih naprav. Devays se prodajajo v skoraj vsaki državi na svetu. Linija ima različne modele - od preprostih klasik do blede "lopate". Tudi pod to blagovno znamko se prodajajo pametni telefoni z mehanskimi gumbi. Številni modeli so bili razviti, vendar se večinoma izvajajo na Kitajskem in na Japonskem. Nepravičen odnos do domačega kupca, kajne?
Če se želite seznaniti s takšnimi pripomočki, si oglejte GT-I9235. To je telefon s tipkamiAndroid. Različica operacijskega sistema - 4.2. To je tipična "školjka" v oblikovanju in pametni telefon - z opremo. Značilnost te naprave je prisotnost dveh zaslonov. Obe barvni diagonali 37? Vrsta zaslona je multitouch na dotik. Ločljivost - 800 x 480 px. Za samostojno delovanje odstranljiva baterija 1820 mAh izpolnjuje zahteve. Podpira delo z eno sim kartico. Količina RAM-ov je 15 GB. Chipset - Qualcomm Snapdragon 400. Vgrajen pomnilnik - 16 GB, je zunanja režo za shranjevanje. Deluje z mobilnimi omrežji naslednje generacije - 4G.


Sonim XP6

Zanimiva varianta pametnega telefona je model XP6. To je varna tipkovnica za Android 442. " Lahko se uporablja v ekstremnih situacijah. Nepogrešljive prednosti naprave so podpora omrežij LTE, kapacitivna baterija (4800 mAh), primeren za udarce, zmogljiv procesor.
Navzven je klasičen model s tipkovnico na gumbih. Tip - monoblok. Sim kartica je ena. Zaslon ima majhno diagonalo - samo 236 ?. Slike in koti gledanja so dobri, kakovost zagotavlja TFT matriko. Ločljivost zaslona je 320 x 432 px. Uspešnost je visoka. "Brain center" naprave - 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 400. Deluje s frekvenco 12 GHz. RAM je 1 GB in vgrajen 8 GB. Kamera je ena z matriko 5 MP. Podpira Wi-Fi, Bluetooth, ima microUSB vrata.

Sharp AU KDDI SHF31

Gumb telefon za Android »Podjetje Sharp je skoraj nemogoče kupiti v Rusiji. Tisti, ki si želijo, bodo lahko uporabljali samo storitve spletnih trgovin in je vredno omeniti, da se ne moti. Pametni telefon je precej zanimiv in drugačenznačilnosti. Zasnova tega modela je "školjka". Tehta samo 128 g. Glavna diagonala je 34? Matrica je klasična. Ločljivost - 960 x 540 px. Zunanji zaslon je majhen - samo 09 ?. Prikazuje samo čas in informacije o neodgovorjenih sporočilih. Prostornina pomnilnika: RAM - 1 GB, ROM - 8 GB. Procesor deluje na štirih jedrih. Model čipov je Qualcomm Snapdragon MSM8926. Visoka zmogljivost zaradi 12 GHz ure.


Pametni telefon je opremljen z odlično kamero z ločljivostjo 13 MP. Za življenjsko dobo baterije ustreza litij-ionska baterija tipa 1410 mAh. Za razširitev pomnilnika je reža za bliskovni pogon. Naprava deluje s 4G omrežji.

BlackBerry Priv

Button Phone for Android "se je pojavil tudi v postavi BlackBerry. Presenetljivo je, da je model Priv je prva naprava, opremljena s tem operacijskim sistemom. Pametni telefon ima odlične specifikacije. Edini problem za domačega kupca je visoka cena (več kot 30 tisoč rubljev).
Kaj ponuja proizvajalec za to ceno? Prva stvar, na katero želite biti pozorni, je polna tipkovnica qwerty. Potuje po principu drsnika. Zaslon je odličen. Njegova diagonala je 543 °. Kakovost slike je odlična. Največja ločljivost je 1440 x 2560 slikovnih pik. Gostota je 540 slikovnih pik na palec. Vrsta prikaza je AMOLED. Koti gledanja, nasičenost, barve so odlične. Delo pametnega telefona zagotavlja čipset za šest jeder. Dva od njih sta Cortex A57, preostali štirje pa Cortex A53. Vsak od njih deluje s frekvenco 18 oziroma 144 GHz.RAM je 3 GB. Seveda taka oprema omogoča uporabnikom, da pričakujejo visoko raven učinkovitosti.

LG Optimus F3Q

Gumb telefon za Android. "Optimus F3Q je izšel pred dvema letoma. Proizvajalcu je uspelo optimalno združiti funkcionalnost in lepoto. Model je izdelan v sodobnem dizajnu. Tipkovnica je potisnjena vstran. Na sprednji strani je 4-palčni zaslon. Je občutljiv na dotik, v polni velikosti. Tip - LCD IPS. V središču pametnega telefona je procesor MSM8930 na dveh jedrih z dobrimi lastnostmi: frekvenca je 12 GHz, RAM - 1 GB. Za avtonomno delo so razvijalci izbrali litij-ionski akumulatorski paket s 2460 magmi.

Sorodne publikacije