Opis in ustvarjanje cvetja mani v "Terraria"

"Terraria" je igra, izdana na različnih igralnih platformah. V tej igri je veliko različnih predmetov. Od preprostih, ki jih je enostavno dobiti ali narediti, in se konča s kompleksnimi, jih je zelo težko dobiti in za njihovo ročno izdelavo potrebujemo še veliko drugih elementov.

Opis

Flower Mania v Terarijah je pripomoček, ki bo pomagal 8% manj mana igralca, ta objekt pa lahko dopolni mano orožja, ne da bi šel v meni opreme, kar pomeni, da bo to storil sam.

Kje najti cvet manije

Cvetlična manija v Terarijah je težko najti. Kljub temu je mogoče. Če potujete po igri, lahko igralec naleti na različne skrinje znotraj cvetja manije, toda možnost je nizka. Tudi cvet mane lahko pade po umoru igre mob. Močnejši je tekmec, bolj pogosto uporablja magijo, bolj verjetno je izguba takega dodatka. Toda tudi po ubijanju zelo močne mafije ostaja možnost za neuspeh še vedno nizka.


Manija cvet je mogoče narediti ročno

Da, to je mogoče storiti. Ostaja, da ugotovimo, kako narediti mani cvet v "Terrariya". To zahteva več komponent in delovno mesto. Pod delovnim mestom je delavnica inženirja. Samo na to temo lahko naredite cvet manije. Po tem je potrebno pridobiti dve komponenti:
 • dar narave;
 • Mani napitki.
 • Vse to je potrebno v višini enega kosa. Nato gremo na delavnico delavniceteh dveh predmetov. Zapri cvet manije. Če želite še eno, potem morate znova dobiti eno darilo narave in en napitek manije, potem pa ponovite celoten postopek. Ustvarite lahko napitke v poljubni količini.

  Uporaba

  Po ekstrakciji ali izdelavi cvetja mane se lahko uporabi v praksi. Samo povlecite ga na kos oblečenih pripomočkov, potem pa začne delovati.
  Glavna prednost je, da bo med bitkami, če je mana končana, cvet avtomatično napolnjen z napitki, ki so v igralski opremi. To vam omogoča, da se osredotočite na bitko in se ne motite z dodajanjem mane. Če igralec ni imel napitka v obleki, potem cvet ne bo dopolnil igralčeve mane, kot da nič. Poleg tega cvet vam omogoča, da shranite mana za 8%. Bolj ko so dani na igralca, več je prihrankov mane, zato lahko čarovnijo uporabljate dlje. Zaradi teh dveh plusov je cvet uporaben atribut v igri.

  Sorodne publikacije