Najboljši pametni telefon z dobro baterijo: rating

Ali je v našem času mogoče presenetiti sogovornika z novim telefonom, ima veliko priložnosti? Obstaja veliko takih pripomočkov. Da, kljub temu proizvajalec nenehno izda nove in nove modele pametnih telefonov z vsemi vrstami funkcij. Telefoni danes so najboljši prijatelji mnogih. Še posebej pomembna je razpoložljivost takšnih pripomočkov za mlade. Konec koncev, mlajša generacija preživlja veliko časa z njimi.

Vrednost pametnih telefonov za posameznika je težko preceniti. V tem pripomočku je celo življenje gostitelja. To so različne beležke in stiki, fotografije in navigator, spletne trgovine in vremenska napoved. Nekateri uporabljajo telefon tudi za osebni življenjski slog. Torej, zakaj so pametni telefoni za nas? To je: - sredstvo komunikacije, komunikacije;
- "novice" življenja;
- prvi pomočnik svojega gospodarja, ki mu omogoča, da fotografijo, snemanje informacij, itd. Konec koncev, v angleškem prevodu ne pomeni nič drugega kot "pametni telefon". Takšna naprava bi morala biti zaradi svojega pomena zanesljiva in imeti dobro baterijo. Zakaj nehati izbirati? Da bi ugotovili nakup, razmislite o oceni pametnih telefonov z dobro baterijo.

Moč baterije

Kateri kriterij lahko določite najboljši pametni telefon z dobro baterijo? Prva stvar, ki jo je treba iskati pri nakupu, so tehnične lastnosti baterije, ki je na voljo na mobilni napravi.
V skladu s tem merilomNajboljši pametni telefon z dobro baterijo je Huawei Mate 9. Njegova zmogljivost baterije je do 4000 mAh. Poleg tega so najboljši pametni telefoni z veliko baterijo Samsung Galaxy S7 Edge z rezultatom 3.600 magic in Force Moto Droid Z, ki ima baterijo 3500 mAh. Na zadnji stopnji te uvrstitve je Xperia XZ Sony. Zmogljivost vgrajenega akumulatorja je pod 3000 mAh. Vendar se ne smete osredotočati samo na moč baterije. Navsezadnje so njene velike dimenzije, ki so v očitnem vodilnem seznamu, uravnotežene z "pohlepnostjo" matrik "železa" in prikazov, ki imajo dovoljenje QHD. Kako določiti najboljši pametni telefon z dobro baterijo? Če želite identificirati zmagovalca, morate meriti trajanje pripomočka s spletno vsebino, aplikacijami, igricami in videoposnetki. Glede na to bo potrebno in hitrost polnjenja pogonov.

Eno od glavnih meril

Vira AndroidAuthority je poganjala razvrstitev najboljših pametnih telefonov 2016 z dobro baterijo. Njegovi strokovnjaki so pregledali tak parameter gadgeta kot hitrost polnjenja pogonov. Od česa so šli? Raziskovalci so predlagali, da visoko polnjenje zmanjša možnosti, da bo pametni telefon dostojno mesto v oceni, tudi pri nizki zmogljivosti baterije. Majhen znesek bo po njihovem mnenju zapolnjen veliko hitreje. Kot rezultat dela na prvem mestu v oceni takšne tehnologije je mobilna naprava OnePlus 3T. Baterija je bila napolnjena v 87 minutah. Spodaj so bili Axon 7 ZTE in Mate 9 Huawei. Trajalo jim je 89 minut, da so zaključili "polnjenje". Naslednji sledi LG V20 zhitrost 90 minut. Najnižja cena je bila najdena na Xperia XZ Sony.

Dolgoživost Wi-Fi

Kateri pripomoček lahko še vedno zahteva naziv "najboljši pametni telefon z dobro baterijo"? Drug kriterij za izdelavo takšne ocene je čas mobilne naprave, ki se stalno uporablja za ogled spletnega vira. V tem primeru je kanalski dostop do omrežja izbran za Wi-Fi, svetlost zaslona pa je nastavljena na 200 nits. Kateri pametni telefon z dobro baterijo je bil v tem primeru najboljši? Zmagovalec maratona je Huawei Mate 9. Delal je 14 ur in 4 minute. Drugo mesto je ZTE Axon 7 (11 h 30 min). Tretje mesto je bilo Pixel XL Google in Mi 5 Xiaomi. Ti pametni telefoni so lahko v 10 urah in 45 minutah podali informacije o svojem najemodajalcu. Najslabši rezultat je bil NTS 10. Čas, ki je trajal za svoje baterije, je bil le 7 ur.

Igre

Vodja med mobilnimi napravami z dobro baterijo je bila prikazana na podlagi še enega pomembnega merila. To je bilo trajanje naprave pri uporabi sodobnih iger. V tem primeru je bila "težka" 3D aplikacija Epic Citadel prenesena v pametne telefone. Svetlost zaslona je dosegla 200 enot. Najdaljši čas, s takšnim testiranjem, je NTS 10 trajal nekaj časa, njegovo delo pa je trajalo 85 ur. Axon 7 ZTE je bil na drugem mestu, kar je lastniku omogočilo, da je igral 8 ur in 15 minut. Približno 7 let je prestal OnePlus 3T. Nazadnje je ocena S7 Edge Galaxy. Ni mogel stati štiri ure.


Video vsebine

Strokovnjaki za vire AndroidAuthority so odkrili drugo merilo ocenePametni telefoni z zmogljivo baterijo. Postali so čas za delo z video vsebino. Raziskava je bila video pogled HD ločljivosti.
V tem primeru so bili filmi preneseni v pomnilnik mobilnih naprav. Po tem merilu je Mate 9 Huawei vodilna v oceni. Na njegovem zaslonu je bil film prikazan 14 ur in 15 minut. Drugo mesto na seznamu je bil OnePlus 3T. Dovolil mu je ogled brez polnjenja za 12 ur. Na tretjem mestu je pametni telefon Mi 5 Xiaomi. Delal je 11 ur in 51 minut. Nazadnje je Google uvrstil Pixel XL. Po 7 urah dela se je spustil.

Celovit prenos

Namen zadnjega testa AndroidAuthority je simulacija uporabniških dejanj, ki občasno pregledujejo videoposnetke in obiskujejo spletne strani iger. Najboljše od vsega, tako obsežen tovor počiva na Mi 5 Xiaomi. Delal je 7 ur in 15 minut. Sledi Mate 9 Huawei. Čas njegovega dela je bil 7 ur, nekaj več kot šest ur pa je lahko vzdržal tak način NTS 10 OnePlus 3T, Axon 7 ZTE in Z Force Moto. Najslabši rezultat tega testa je bil Galaxy S7 Edge. Delal je samo 4 ure in 15 minut.

Vrednosti kamere

Večina uporabnikov želi kupiti ne le zanesljiv telefon z zmogljivo baterijo. Želimo, da je opremljen tudi z dobro kamero. To vam bo omogočilo, da naredite nepozabno fotografijo in popravite nekaj zanimivih dogodkov. Nekateri ljudje imajo občutek frustracije, ko poceni pametni telefon, ki so ga kupili, ustvari grde posnetke, nima časa, da bi se osredotočil in izkrivil barve. To je totako je ena od glavnih zahtev pri izbiri novega pripomočka njegova kamera. Seveda, medtem ko telefoni ne morejo zamenjati profesionalnih kamer. Vendar pa so fotografije veliko boljše od "mila", kar zadnje potisne s trga. Kateri modeli bodo torej ustrezali zahtevam kupca?

Mate 9 Huawei

Glede na rezultate testov, primerjavo zmogljivosti, stopnjo polnjenja in dolžino dela je strokovnjak za AndroidAuthority Resource Specialist pripravil oceno, ki vključuje pametne telefone z zmogljivo baterijo. Kdo je prevzel prvo mesto? Zmogljiv pametni telefon z dobro baterijo - Mate 9 Huawei. Huawei se ne šteje za kitajskega proizvajalca. Deluje kot podjetje, ki se ukvarja z mednarodnim poslovanjem in nas uvaja v svoj novi izdelek - Mate 9 Huawei.
Tudi tisti uporabniki, ki so navajeni na velike zaslone pripomočkov, se zaslon tega telefona zdi preveč pomemben. Diagonalo zaslona novosti je 59 palcev. Teža takšne naprave na račun kovinskega telesa je 190 rub, kljub svoji teži pa pripomoček zanesljivo leži v dlani in se sploh ne izmuzne. Pametni telefon je opremljen z najnovejšim osemjedrskim čipom Kirin 960. RAM je 4 GB, vgrajen pa je na 64 GB. Te možnosti pritegnejo kupca, si prizadevajo prenesti čim več aplikacij iz svoje mobilne naprave. Mate 9 Huawei je pametni telefon s čudovitim fotoaparatom in baterijo. Ko ga uporabljate, se posnamejo odlične slike. Da bi zagotovili, da so dovolj kakovostni, je bila naprava opremljena z barvnimi 12-pikselnimi in enobarvnimi 20-slikovnimi pikamimodulov. V tem primeru je kamera opremljena z optično stabilizacijo in zaslonko f22. Fotografije, posnete na tem pametnem telefonu, odlikuje visoka ločljivost in odlična ločljivost. V Evropi se izdelek Huawei prodaja za 700 USD. V Rusiji njegova cena doseže 45000 r.

Družba Axon 7

ZTE na ruskem trgu je predstavljena dokaj slabo. Pametni telefoni, ki jih proizvaja, odpirajo druge blagovne znamke. Vse se je spremenilo z izdajo ZTE Axon 7. To je pametni telefon z dobro kamero in baterijo, ki ima za svojo kakovost relativno nizko ceno 450 dolarjev. ZDA, kot tudi spodobne specifikacije tehničnega načrta. Njegov zaslon je zasnovan na AMOLED tehnologiji. Opremljen je bil z 55-palčno matriko z zelo visoko ločljivostjo 1440 x 2560. Funkcija tega pametnega telefona deluje z operacijskim sistemom Android 6.0 in ima lupino MiFavor. Naprava kamere ne deluje dobro. Kakovost slike je še posebej visoka z dobro osvetlitvijo.
Ti pametni telefoni z dobro kamero in zmogljivo baterijo, ki jih bo uporabnik moral redno polniti, le en dan in pol. Med pozitivnimi značilnostmi te naprave so: - visoka odpornost na vodo, ki omogoča telefonu, da z lahkoto opravi 30-minutno potopitev v vodo do globine enega in pol metra;
- velika količina baterije;
- kompaktnost.

OnePlus 3T

Ti pametni telefoni so se uvrstili na tretje mesto na lestvici najboljših pripomočkov z dobro baterijo. Kupci pustijo veliko pozitivnih povratnih informacij o naslednjem: - 55-palčni zaslon;
- delo 4-jedrnega procesorja;
- opera. Sistem Android 7.0;
- velika količina vgrajenega in delovnega pomnilnika;
- delo navigatorjev in brezžičnih vmesnikov. Navzven, pametni telefon se ne razlikuje od podobnih izdelkov, ki jih sprosti njeno podjetje. O njegovem oblikovanju lahko rečete naslednje: skromen, a okusen. Ločljivost zaslona - Full HD. In proizvajalec je na svoj telefon namestil zaokroženo steklo na robovih, zakaj je njegov prst zelo udobno.
OnePlus 3T gadget kamera ustvarja fotografije na dostojni ravni. Vendar nima samodejnega ostrenja in bliskavica je majhna. Baterija pametnega telefona je zelo zmogljiva, polnjenje je dovolj za dan najbolj aktivne uporabe. Uporabnik lahko polni baterijo v 30 minutah. Stroški OnePlus 3T so v višini 480 USD.
Seveda so zgoraj opisani vodilni viri visoke kakovosti in imajo veliko število funkcij. Vendar pa množični uporabnik najprej pogleda proračunske pametne telefone z dobro kamero in baterijo. Njihova ocena je obravnavana spodaj.

UMI Touch

V začetku leta 2016 so kitajski proizvajalci izdali svoj novi izdelek na potrošniški trg. To je bil relativno poceni pametni telefon s čudovito kamero in baterijo UMI Touch. Danes je na voljo za 138 $. Pripomoček ima dobre lastnosti, in sicer: - video čipov Mali T720 8 jeder;
- 16 GB pomnilnika ROM;
- 55-palčni zaslon z dostojno ločljivostjo 1920 x 1080;
z baterijo 4000 mAh. Ločljivost kamere te naprave je 13 MP. Da bi dobili boljše posnetke, je bil opremljen z LED dvobarvnobliskavica Pripomoček beleži videoposnetek v dovoljenju FullHD.
UMI Touch - proračunski pametni telefon z dobro baterijo in dostojno kamero, ki je v cenovnem razredu do 150 $.

LG K10 K430N

Ta poceni pametni telefon z dobro baterijo in dobro kamero je zasnovan za tiste, ki nimajo 5-palčnega zaslona, ​​številka 55 pa je prevelika. Proizvajalec je našel zlato sredino. Zaslon njegovega izdelka je 53 palcev. Danes se novost prodaja za 160 USD. Pripomoček je vključen v srednjo cenovno kategorijo in ima poleg nestandardnega zaslona tudi dostojno kakovost zbirke. Kapaciteta baterije je 2300 mAh. 13MP kamera ima odprtino f22. Kljub nizkim zmogljivostim ponuja fotografije precej dostojno. V temnejši sobi prihranite dobro bliskavico. Pozitivne povratne informacije uporabnikov o bateriji tega mobilnega telefona. Seveda, ima majhno zmogljivost, vendar kljub temu, da ima dostojno dajatev in je dobro optimizirana.

K4000 Pro Oukitel

Prodaja pametnega telefona tega modela se je začela tudi v začetku leta 2016. Ta telefon z dokaj zmogljivo baterijo ima odebeljeno sprednje steklo in trden pokrov iz teksturiranega polikarbonata, ki napravi omogoča, da zdrži padce in udari . Kupite ta pametni telefon za 100 dolarjev. ZDA Dobre lastnosti pomnilnika pripomočka. Njegov operativni del je znotraj 2 GB, konstanta pa 16 GB. 5-palčni zaslon ima 1280 x 720 slikovnih pik. Zmogljivost baterije je precej dostojna in naredi 4600 čarovnika. Kameratelefon - samo 8 Mp, vendar ima dobro občutljivost in ujema okvir v širokem dinamičnem razponu.

Y6 Pro Huawei

Sprostitev tega poceni pametnega telefona z dobro baterijo se je začela jeseni 2015. Vendar se je ta pojavila šele v prodajnih oknih januarja 2016. Ta proračunska plastična naprava se danes prodaja za 135 dolarjev. Ima zmogljivost 4000 magičnih baterij, dober fotoaparat in dober navigacijski modul. Njegov zaslon je pet centimetrov, daje ločljivost 1280 x 720. Svetleča kamera pri 13 MP je f2. Video pametni telefon zapisuje frekvenco trideset sličic na sekundo. Najmočnejša stran matrice pripomočka se pojavi med poletnim časom. Ravnovesje beline, dinamični razpon in podrobnosti so na nizki ceni. Še huje, večerne posnetke, pa tudi v zaprtih prostorih. Vendar pa je to pomanjkljivost mnogih pametnih telefonov.

Max ZC550KL Asus Zenfone

Ta pametni telefon je opremljen z laserskim samodejnim ostrenjem. Kljub letu izdaje (2015) je še vedno mogoče najti v izložbah. Hkrati pa pripomoček ni izgubil svojega pomena in danes prodaja po ceni 200 dolarjev. Zaslon telefona je 55 palcev, resolucija pa je 1280 x 720. Akumulator zagotavlja strankam visoko zmogljivost 5000 mAh. Glavne prednosti kamere pri 13 Mp so zaprte v mehanizmu laserskega samodejnega ostrenja. S to napravo se kakovostne fotografije posnamejo na prostem in v sobi dobro.

K5 Opomba Lenovo

Ta model se razlikuje od številnih težav znanega kitajskega proizvajalca s prisotnostjo avdio dekoderja Wolfson. Na potrošniškem trgu se je pripomoček pojavil na začetku2016 in se prodaja po zelo poceni (od 200 dolarjev.), Glede na kakovost fotoaparata in kapacitet baterije. Da, baterija ima kapaciteto 3500 mAh. Hkrati pa je fotoaparat s 13 Mp opremljen z optiko s petimi lečami s svetlim foierjem f22. Pametni telefon ustvarja slike z dobro pokritostjo jezikov, dostojnim prenosom barv. Vendar to velja samo za fotografije, ki jih naredite vsak dan. Če se snemanje izvede v zaprtih prostorih, lahko prejmete tudi okvire. Kot lahko vidite, je nakup pripomočka z dostojno kamero in baterijo možen ne le med vodilnimi modeli. Če želite porabiti dostojno količino denarja za nakup izdelka, ki je v prvih fazah ocenjevanja, ne more vsakdo. Hkrati pa bodo telefoni vredni približno 150 USD nadomestili digitalni fotoaparat in vam omogočili, da posnamete posnetke, ki zajamejo najbolj zanimive in pomembne trenutke.

Sorodne publikacije