Kaj je bris: pokrov, tipkovnica

Swype na svojem področju uporabe je najboljši, čeprav ne najpogosteje uporabljen način tipkanja besedilnih sporočil. Namenjen je izključno zaslonom na dotik. Glavna prednost te priloge za vaš pametni telefon, tablični računalnik, je funkcija, ki vam omogoča, da vnašate besede, ne da bi s prstom zdrobili zaslonsko napravo. Aplikacija deluje preprosto in preprosto: potrebno je voziti črko iz črke v črko, same besede pa bodo prikazane na zaslonu. Če želite zlomiti prst, uporabite le, da naredite prostor med temi besedami. Da bi ta način vnosa informacij postal najbolj učinkovit, so proizvajalci uporabili tehnologijo Swype. Ta program izvaja poseben algoritem za vnos znakov in popravljanje napak. Dodatek se imenuje swipe-keyboard. Program je povsod po svetu zelo potreben. In zdaj, podrobneje, kaj je poteg.


Swype: Tehnologija

Oglejmo si to vprašanje v vseh podrobnostih. Kaj je svayp, je zanimivo za mnoge ljudi, ker je program povsem nov in malo jih ve o vseh podrobnostih. Jezik tako imenovanega standardnega vnosa, ki so ga ljudje imenovali T9, je delil novo tehnologijo s pismenim uvajanjem besed. Ta funkcija je, da program sam poskuša uganiti besedo, ki bo napisana, v prvem številu črk. Naša nova tehnologija omogoča ne samo enostavno in preprosto klicanje besedilnega sporočila, temveč tudi to, da to storite zelo hitro v vseh oblikah zaslona. ZaradiTa nova tehnologija, tudi najbolj napredna pri tem vprašanju, bo lahko klicala približno 45 besed na minuto, tako da preprosto premakne prst po tipkovnici pametnega telefona. Ta vrsta aplikacije je zasnovana za mobilne telefone, različne igralne pripomočke, televizorje in druge naprave, občutljive na dotik.
Ni presenetljivo, da je ta vrsta tehnologije najhitrejša med svojimi partnerji. In vse zahvaljujoč inteligenci, ki je vgrajena v sistem in pomaga napovedati besede.

Prednosti nove tehnologije

S tem, kar se ukvarjamo, bomo pogledali njegove neposredne prednosti:
 • V napravo lahko vnesete besede, ki presegajo 40 na minuto. To vam bo prihranilo čas med tipkanjem in aktivno komuniciranje z drugimi ljudmi.
 • Ta metoda je najbolj primerna za različne tablične računalnike in osebne računalnike.
 • Tehnologija omogoča uporabo več pisav hkrati.
 • Podpira tudi standardno razporeditev tipkovnice.
 • Napačne besede lahko uredite varno in hitro.
 • Besedilo lahko vnesete s prstom in pisalom.
 • Zaslon postane precej občutljiv.
 • Podroben opis Simon Swipe

  To je igra v elektronski obliki. Aplikacijo je zasnovala znana družba Hasbro. Pravila igre so preprosta in dostopna vsem. Igralec mora ponoviti zvočne in svetlobne signale, ki so se pred tem slišali in hkrati klikniti na ustrezne gumbe. Vsakič, ko se igra nadaljujekorak višje in tako postaja vse težje. Prehod na novo raven spremlja poseben signal. Pojav rdečega signala in oster zvok pomeni izgubo. "Simon Swipe" spodbuja razvoj otrokove pozornosti, toda zloraba ni vredna truda.


  Zabavni navdušenci ne le otroci, ampak tudi odrasli. Igrača deluje na račun treh AA baterij, standardnega kompleta, ki je vključen v samo igro. Če želite kupiti spletno igro Simon Swipe po nizki ceni, uporabite spletne vire. Ponavadi bodo uredili dostavo na katerokoli mesto v Rusiji s kurirjem ali poštno dostavo. Prav tako je pogosto mogoče poslati v druge države.

  Tipkovnica

  Kot pri številnih tipkovnicah sploh ni slaba, vendar mora v primerjavi z idealnim, novim tipom še vedno rasti in rasti. Prav zato se vsi razvijalci trudijo ponuditi standardna orodja z nečim novim in zanimivim. Tipkovnica je npr. Alternativna tipkovnica za Android in iOS. Umetna inteligenca programa vam omogoča, da na pametnem telefonu ali katerem koli drugem pripomočku ustvarite tako imenovani edinstveni jezikovni model. Številne funkcije programa omogočajo čim hitrejše vpisovanje ne le besed, ampak tudi vseh drugih znakov. Zahvaljujoč vgrajenemu slovarju med tipkanjem tipkovnice se bo "pozval" možne možnosti.

  Primer swinga

  Ker je cena pametnega telefona Samsung Galaxy Note 5 precej visoka, potrebuje dodatno zaščito ohišja in zaslona. To še posebej velja za neželena srečanja ztrdne površine, vodo, umazanijo in prah. Da bi zagotovili, da bo telefon dober celovitost, bo to samo brisanje. Narejen je iz pravega usnja in traja dolgo časa.
  Iz tega članka ste se naučili, kaj se je zgodilo v več njegovih posebnostih, in se tudi seznanili z novo tehniko.

  Sorodne publikacije