Gumb za vklop na telefonu ne deluje ali zakaj se pametni telefon ne vklopi

Včasih se uporabniki pritožujejo, da gumb za obračanje na svojem telefonu ne deluje. Zakaj se to zgodi? Kako popraviti situacijo? Kako nevarno je ta pojav? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Pravzaprav razumeti, zakaj se telefon ne vklopi enostavno. Še posebej, če je vse napake gumb za vključitev.

Baterija

Prva različica dogodka se pogosto dogaja. Poleg tega pred razčlenitvijo nima nobene zveze. Zakaj gumb za vklop /izklop ne deluje? Krivdo za vse je lahko običajna baterija naprave. Dejstvo je, da pomanjkanje baterije napaja pametni telefon v nedelujoče stanje.Zaradi tega gumb za vklop ne deluje. Pravzaprav to ni res. Vključite telefon za nekaj minut in nato ponovno poskusite opremo. Če je težava v nizki življenjski dobi baterije, bo vse delovalo.

Resnična škoda

Toda to je samo začetek. Pravzaprav se veliko uporabnikov zmede s situacijo, ko izklopi gumb za vklop na telefonu in ko se naprava ne vklopi. Načeloma je rezultat en in isti - pripomoček postane odpadki iz plastike in železa. V nekaterih primerih se lahko gumb za vklop dejansko prekine. To je zelo razširjen problem. Najdete ga predvsem tisti, ki bodisi nepravilno delajo z napravo ali jo uporabljajo dolgo časa. Vsa napaka je normalna obraba. Če je težava resnična okvara, jo lahko popravitemobilni telefon Popravila se izvajajo v specializiranih centrih. Praviloma bo za določeno pristojbino mogoče vzeti delujoči pametni telefon z običajno delujočimi gumbi.


Včasih za popravilo opreme ne velja. Kaj potem? Če je gumb za napajanje pokvarjen in ga lahko vrnete v delo, boste morali kupiti nov pripomoček. Na srečo tak urnik ni zelo pogost. Običajno se lahko obrnete na servisni center za popravilo telefona brez veliko dela.

Težave s programsko opremo

Gumb na telefonu ne deluje? Kot smo že omenili, so pogosto uporabniki zamenjeni s kršitvijo pametnega telefona in razčlenitvijo pripomočka za upravljanje pripomočkov. Drugi časovni razpored je izključno mehanska škoda. Običajno so popravljeni v servisnih centrih ali pa so potrebni nakup novega telefona. Če menite, da problem ni kot neuspeh gumbov za vključitev v delo, ampak kot dejstvo, da pametni telefon sam ne deluje, so lahko razlogi, na primer, v primeru padca programske opreme. Na primer, nastavitve telefona se v nobenem primeru ne zvrnejo. Ali virusi poškodujejo pripomoček operacijskega sistema. Potem se ne bo vklopil. Trajno bo izklopljen. Gumb za vklop ne deluje hkrati in se odziva na ukaze za pošiljanje. Položaj v primeru suma napake programske opreme je dovoljen na več načinov. Namreč:
 • Ponovno utripa telefon. Izvaja se samostojno ali v servisnih centrih. Za začetnike je bolje, da svoje mobilne telefone zaupajo strokovnjakom. Popravilo, izraženofirmware, se izvede v nekaj minutah. Pripomoček bo deloval v celoti.
 • Konfiguriranje že vključene opreme. Ponavadi uporabniki sami izvedejo tako imenovani "trdi rezet", nato pa začnejo odpravljati napake v napravi. Gumb za vklop se mora zagnati po ponastavitvi nastavitev telefona na prvotno raven.
 • Preverjanje prisotnosti virusov v pametnem telefonu in kasnejše sprostitve zlonamerne programske opreme. Če je pripomoček že ugasnil in se je izkazalo, da gumb za vklop na telefonu ne deluje, je najbolje, da opremo oddate v servisni center. Tam bo hitro pomagal popraviti situacijo.
 • Vse to pomaga pri zrušitvah, ki jih povzroči operacijski sistem telefona ali njegove programske opreme. Ampak to še ni vse. Potrebno je seznaniti se z drugimi različicami razvoja dogodkov.

  Zunanji vpliv

  Zakaj drugače ne bi bilo mogoče vklopiti telefona? Verjetno je na napravo negativno vplivalo zunanje vplive. In to je pripeljalo do zrušitev sistema ali poškodbe strojne opreme. Zaradi tega gumb za vklop morda ne bo deloval. Na primer, telefon je bil vržen v vodo. Ali je pripomoček padel z višine na tla. Ti vzroki povzročajo škodo na pametnem telefonu. In preneha delati. V prvem primeru je treba telefon čim prej razstaviti in sušiti njegove komponente. Po tem zbirajte in poskusite vključiti. V drugem je bolje, da se takoj obrnete na servisni center, ko odkrijete navigacijske gumbe telefona.

  Rezultati

  Katere sklepe je mogoče izpeljati? GumbVklop telefona ne deluje najpogosteje, ker sam pripomoček noče delovati. Najpogostejši vzroki za to vedenje so:
 • mehanske poškodbe;
 • proizvodna vrsta poroke;
 • zunanji negativni vpliv na telefon;
 • Nizka zmogljivost baterije;
 • virusi na telefonu;
 • odpoved sistema;
 • potreba po reflowu.
 • Če imate težave pri vklopu telefona, je priporočljivo napolniti baterijo, znova poskusiti pametni telefon in nato prenesti napravo v servisni center. To je najbolj zanesljiv način popravila opreme.

  Sorodne publikacije