Bounty Hunter, "Dot 2": značilnosti junaka

Bounty Hunter je eden od likov priljubljenih "zapatelovki" Dota 2. Ta članek bo namenjen temu liku, pa tudi vodnikom za igro.

kratka zgodba

je legenda posameznega potnika Gondar imenom "lovec na glave. Nekdo pravi, da je zapustil družino, ko je bil še majhen mucek, in revica imela kremplje in zobe, da boj svojo pot .. v življenju drugi trdijo, da je pokrita velik lovec, ki je poučeval kasneje tehnike pryemыsha za boj z meči čas potekel, otrok odraščal in prochisuvav gozdovi z njegovim mentorjem pa so tisti, ki trdijo, da on -. navaden ulični Morilec uspešno udaril mogočno skupino ali ceh u tatovi, ki so prispevale k izboljšanju sposobnosti na njegovo sprehod in bolj grozljivih govoric:.., ki samo lovec na glave izsledil ubežnika tiran in ga dal na sodišče Lynch, tako glavo kot dokaz Prav tako je zgrabil vodja upornikov, skrivaj penetracijo noč na svojem taboru

Vse to govori samo o eni stvari: vsakdo lahko izsledi in celo smrt lahko pride najmočneje.

Bounty Hunter. Dota 2

Nekateri igralci to osebo obravnavajo kot leit (Kerry), ki je na začetku tekme očitno šibek, vendar se sčasoma krepi in se do konca runde postaja nepremagljiv. Na splošno je igralniška skupnost skeptična glede ideje, da je lik Bounty Hunter Kerry. Vloga gostujočega burgerja je bolj primerna. Glavna naloga takih znakov je premikanje po zemljevidu,ubijte botove v gozdu in pomagajte linijam drugim igralcem. Bistvo ni v tem, da je Bounty Hunter ohranil določeno linijo za celoten krog, ampak da se je nenadoma pojavil (na primer Moz), ustvaril številčno prednost in spodbudil tok pošto (skupaj z zavezniškimi igralci) v sovražno bazo. Isti gostitelj (kot razred) v prvih minutah igre ni posebej kmetija zaradi slabosti.

Značilnosti junaka v igri

Znak ima naslednje sposobnosti:
 • Shuriken Toss - sprosti shirinki lete v sovražnika in ga šokira, povzroča škodo. In tudi, če so cilji že označeni z možnostjo Track, bo shuriken odskočil nazaj.
 • Jinada - Naslednji napad je kritičen in sovražniku povzroča veliko škodo.
 • Shadow Walk - Lovilec na glave vstopi v način nevidnosti. Ostane tako dolgo, dokler ne uporabljajo nobene sposobnosti ali stavke. Čeprav je neviden, lahko gre skozi robote in druge igralce. Vendar je treba tudi opozoriti, da ob napadu, ki je v senci, povzroča dodatno škodo.
 • Track - Junak sledi sovražniku, tudi če je neviden, zato je očitno, koliko zlata ima v lasti. Če so zavezniški igralci blizu cilja, se njihova hitrost poveča. Po smrti cilja bodo zlato nagrado prejeli zavezniki in sam Bounty Hunter.
 • Nasveti za montažo

  Na začetku igre morate pri Tangu kupiti drevesa za regeneracijo in Masko Sage za povečanje hitrosti polnjenja manije. Komplet mora imeti do 15 minut za zagon (Phase Boots) zahitro se gibljejo in napolnijo mano - Aquila. Prav tako morate imeti Orb Venom (upočasni sovražnika) in Urn of Shadows (do konca).

  Približno od 15 do 30 minut, mora Bounty Hunter že imeti silo osebje, da potisne sovražnika na dolge razdalje, in Crest Solar za pomoč zaveznikom ali za izogibanje sovražniku. Pozna tekma po 30 minutah, ko Roamer razkrije svoj potencial. Čevlji so zamenjani z Boots of Travel (ki vam omogočajo, da se premaknete v enoto ali zgradbo sindikata), Desolator pljuva, kar daje +50 izgub, ki jih že omenja Crest Solar in Force osebje. Bar Black King je treba zbrati tako, da ima Bounty Hunter imuniteto na uroke. In seveda, Sange in Yasha (bolj znana kot Sasha Yasha) - poveča številne značilnosti, kritizira, upočasni in tudi boli sovražnika.

  Zakaj Gondar?

  Ta mačka v maski je najljubši lik mnogih Gangierjev in Rumerja. Bistvo tukaj ni v lepem modelu lika ali glasu, ampak v slogu same igre. Nekaj ​​posebnega je v zmožnosti lika, da žrtev sledi v načinu nevidnosti, nato pa napad, ki povzroči ogromno škodo, šokira žrtev v grozi. Smrt od nikoder je najbolj nepričakovan trenutek v igri "Doto 2". Bounty Hunter je prav tako sposoben pustiti pečat na nevidnem značaju, ga razstaviti na ta način, teči ob njem v prikritem načinu in udariti ob pravem trenutku.

  Quick Guide

  Veliko igralcev, kot je Bounty Hunter. Hyde lahko samo posploši, kako igrati in kaj iskati. Vsak igralec si že izmišlja slog igre.Skupni cilji so torej:
 • Pharm. Morate ubiti vse, kar doseže vidno polje: sovražni škornji, nevtralne enote, ki so ponavadi v gozdu (spanje ponoči in spanje popoldne), ki so za skupino ranjenih sovražnikov, ki se hočejo vrniti v bazo, da se kultivirajo. Da bi se umazala, bi morala izklopiti črto. V prvi polovici igre ne morete niti nuditi podpore zaveznikom, če obstaja trdno prepričanje, da bo gostitelj na koncu potegnil. Da bi bilo to zaupanje, morate slediti naslednjemu odstavku.
 • Preživeti. V igri "Dot 2" je Bounty Hunter smrtonosni igralec, kot je že omenjeno zgoraj, zato je njegov triumf predviden za zaključek kroga. Glede na to je potrebno za vsako ceno preživeti na začetku. Konec koncev, umor prispeva k izgubi vsega trdega dela zlata, nadgradnje sovražnika in posledično zapleta naloge preživetja in zmage zavezniške ekipe. Navsezadnje sovražnik, ki je dobil raven, postane močnejši. In izgubljeno zlato, ki bi ga lahko porabili za nakup dragocenih artefaktov, bo treba znova in izčrpati z znojem in krvjo.
 • Ubij. Izvedba te naloge je najbolj uresničena pred koncem kroga, ko se na liniji pojavi vrtinčast lovalec na glavi, ki ustvarja številčno superiornost zavezniku, in dobesedno upa na nasprotnikovo solato s svojimi širikenami. Da bi izpolnili to točko, je potrebno, da prva polovica kroga sledi prejšnjim odstavkom.
 • Pros

  Kot pri vsakem znaku ima Gondar pozitivne in negativne strani. To mora upoštevati izkušen igralec, da bi lahkovedeti, kaj je treba nadomestiti Pozitivne strani vključujejo:
 • Velik značaj kmetije zaradi sposobnosti Jinade. V kombinaciji s Trackom je Gondar dober gangster. Slednji, ki se uporablja ločeno, postane dober vir dohodka za ekipo.
 • Hunter sam ni zelo odvisen od zlata iz dveh razlogov: na začetku je spodobna priložnost za gojenje tega vira, na koncu kroga in brez zmožnosti se dobro napolni.
 • Kompleksne črte je težko obdržati brez smrti. Ta junak ima čudovito sposobnost nevidnosti v tej situaciji.
 • Velika škoda zaradi napada sence.
 • Proti

  Hitrost potovanja je zelo majhna. Ta postavka je najprej potrebna za nadomestilo nakupa faznih čevljev. Standardno farmacevtsko zdravilo je težko. Morate uporabiti Jinado. V črpani obliki ta zmožnost omogoča polnjenje zlata praktično popolno. Nizke zdravstvene ocene, ki se pojavljajo v celotnem krogu. Pogosto moraš pobegniti v senco. Ta faktor spremeni Gondar v znak "za eno kap". Ne moremo se boriti hkrati z več nasprotniki. Tega minusa ni mogoče nadomestiti. Nevidnost igra zelo pomembno vlogo, zato, če ima sovražnik artefakte, ki lahko ločijo značaj, igra postane zelo težka. Primeri artefaktov: Sentry Ward, Gem pravega vida in prah prsih.

  Zaključek

  Treba je opozoriti, da v igri "Doto 2" obstajajo znaki različnih razredov. O njih je treba povedati malo bolj podrobno, da je bil newbie bolj primeren za vodenje v pogojih igre. Init (kratka oblika od pobudnika) -lik, ki sproži bitko. Med te znake spadajo tisti, ki imajo možnost povzročiti škodo na tem območju ali ogromno omamljanje nasprotnikov.
  Carry (Carry) ali Leighty Player. Na začetku kroga je šibka, na koncu - grožnja sovražniku. Seveda, če vam je uspelo zanihati, in sovražnik ni kadil neuspešnega igralca iz zavetišča v gozdovih in rekah. "Dis" (okrajšava od Disabler) je zasebni primer Inite, ki ima zmožnost imobilizacije naenkrat več sovražnih znakov. "Podpora" - znaki, ki nudijo podporo drugim igralcem: zdravijo, dobijo kurirja, označijo, ki vam omogočajo, da vidite nevidno. Private Lane Support - Pomaga vam, da na začetku premaknete Kerry. Jank (iz Junglerja) - tisti, ki z lahkoto obvladujejo nevtralne botove v gozdu. "Dura" (iz Durable) - tankerski liki v igri. Vzemi vso škodo. Imajo visoko zdravje in oklep. Njihova dolžnost je, da odpeljejo igralce s šibkejšimi oklepniki. "Eski" (Escape) - ime govori zase. Razred vključuje znake, ki so sposobni teleportirati sebe in svoje zaveznike na varno mesto ob pravem času. Sposobnost se uporablja v nasprotni smeri, če se želite nenadoma pojaviti na bojišču. "Pusher" ali "Pushk" (od Pusherja) - tisti liki, ki dobro pridejo na boj proti stolpom na liniji, spodbujajo napredovanje lezenja do baze nasprotnika. Ponavadi je šibek proti sovražnim junakom. "Nuke" (Virus) - ima zmožnost z veliko izgubo in nizkim odzivnim časom. Izjemno koristen v paru z "Pusher". "Ganger" (Ganker) - junaki,sposoben ubiti sovražnega lika skoraj na samem začetku kroga. "Roamer" (Roamer) je lik, ki živi s premikanjem zemljevidov in ustvarja številčne prednosti na liniji. Takšen seznam vodijo razvijalci same igre. Upoštevati je treba, da ni znakov, ki bi pod določenim razredom ustrezali sto odstotkom. Ponavadi je mogoče enemu junaku pripisati tri in celo štiri razrede. Samo razred je dodeljen v večjem obsegu kot vsi drugi. Pomembno je razumeti, kaj, in ga okrepiti s pomočjo dobrih artefaktov in spretnih dejanj igralca.

  Sorodne publikacije