RM 969 - najboljši telefon za babico ali ribiča!

Pred petnajstimi leti je prisotnost mobilnega telefona simbolizirala uspeh osebe ali njegovih sorodnikov. Danes takšna naprava nikogar ne preseneča. Še več, celo pametni telefoni so postali popolnoma običajen posel. Kljub dejstvu, da so njihove cene že primerjali s stroški nekaterih starih avtomobilov, takšne drage naprave niso luksuzni predmet. Vendar niso vsi telefoni drage. V svetu visokih cen je čudovita ideja slavnega "Nokia". Lepa in pomembna - RM 969.


Ciljna publika

Čas za telefone z gumbom je že dolgo minil. Danes so bodisi moralno zastareli ali letnik. Toda preden je bilo bolj zabavno. Prisotnost samo enega barvnega zaslona je veljala za kazalnik človekovega statusa. Dobri zvočniki in svetli zbor so bili nujno potrebni. Kaj naj rečem o vgrajenem fotoaparatu, cenjeni so bili na prostranstvih CIS najbolj. Vendar pa ta čas ni več. Sodobni telefoni so že zdavnaj presegli RM 969 v vsem. Stari telefoni niso pomembni za mlajše generacije. Kaj pa stari starši, ki preprosto ne potrebujejo dodatnih funkcij? Potrebujejo nekaj sedem kartic, dobro zmogljivost baterije in zanesljivost. Konec koncev, to so edini ljudje, ki vedno uporabljajo telefone za svoj neposredni namen. Pri starejših je težko razumeti funkcionalnost katerekoli moderne naprave. To je zato, ker je pripomoček lažji in bolj očiten - bolje je. Tukaj RM 969 zmaga v vsem.

V primerjavi s sodobnimi vodilnimi pobudami

Chilahko pokličete pametni telefon? To je popoln računalnik z zmogljivim procesorjem in dobro grafično jedro. Naši pripomočki so že postali vrh zabavne industrije, precej potiskanja prenosnih računalnikov in celo stacionarnih računalnikov. Majhni ohišji vsebujejo večjedrne procesorje in velike količine vgrajenega pomnilnika ter zaslone, ki presegajo računalniške monitorje. Pametni fotoaparati snemajo fotografije in videoposnetke bolje kot dobra polovica trga za poceni kitajske fotoaparate. Delo na modernih vodilnih sistemih je precej težko razlikovati od profesionalne opreme. Mobilne kamere so postale tako popolne, da obstaja tudi optični stabilizacijski sistem, ki vam omogoča, da naredite jasne fotografije in celo snemate videoposnetke iz rok brez strahu pred tresenjem. Slika je tako gladka, kot če bi uporabljali ročne upravitelje!


In kaj je v RM 969? Za začetek so na voljo 2 SIM kartici! Mnogi od njih ne bodo presenečeni in popolnoma zaman! Tudi v najdražjih modelih iPhones samo en "sedem". Ta "Nokia" ima svetlo, elegantno telo, ki mu primanjkuje številnih sodobnih naprav, celotno barvno linijo pa predstavljajo le odtenki sive barve. "Nokia" je majhna! To ni "lopata", je popolnoma v vsak žep. Material materiala je plastičen, ne "mehak", seveda pa tudi ni slab. Kaj pa 32 GB vgrajenega spomina? V tem telefonu ne morete prenesti "težkih" aplikacij. Sploh ne bo pomanjkanja spomina. Mimogrede, linija Samsung A5 v svojih mlajših različicah ima samo 16 GB pomnilnika, polovicoki jo sistem že rezervira! To ni vse, tukaj lahko vstavite bliskovni pogon in razširite pomnilnik. Mogoče nekdo misli, da ta "Nokia" ni dovolj moderna? Ni res, da je to leto 2014! Ali ni to prednost?

Stroški

Nokia RM 969 je tako poceni, da se lahko uporablja kot enkratna naprava. V nekaterih trgovinah stane približno 1000 rubljev! Mimogrede, novi iphone je dražji natanko 100-krat! Zaradi tega pokvari majhno napravo gumb - sploh ne žal. Čeprav, ne, škoda. "Nokia" je precej lepa in pošteno opravlja svoje delo brez nepotrebnih funkcij.

Kje kupiti?

Gumbi telefoni so v trgovinah redko na voljo. Banalno povpraševanje po njih ni in ponudba na trgu se ne pojavlja. Nokia 220 RM 969 lahko naročite v številnih spletnih trgovinah. Na znani Avito spletni strani lahko najdete skupaj 200-500 rubljev, kar je že zelo poceni. V založnih trgovinah je veliko takšnih telefonov. Samo ne mislim, da velike spletne trgovine elektronike "želo" za prodajo takšnih naprav. To ni res. Precej velika veriga trgovin "Eldorado" pogosto prodaja gumbe. Vključno s to "Nokia".

Sorodne publikacije