Izraz »posnetek«: kaj je to, primeri in zgodba videza besede

Skoraj vsak igralec v igri se sooča z nerazumljivimi besedami. Med njimi je žargon, ki ga mnogi slišijo. Eden od teh pojmov je ena fotografija. Vendar pa vsi ljudje ne vedo, da je to posnetek. Potrebno se je naučiti njegove interpretacije, da bi razumeli glavne dogodke v igri.

Izvor besede

Večina žargona v igrah je sestavljena iz angleških besed in besednih zvez. V dobesednem smislu se »strel« prevede kot »en posnetek«. V igrah to pomeni uničenje sovražnika z enim dejanjem: strel ali udarec. Med igralci so naslednje oblike besed:
 • Wanshot.
 • Shot.
 • Wanshut.
 • Zamenjava.
 • Vsaka igra ima svojo interpretacijo tega koncepta. Vendar pa so se igralci odločili, da ugotovijo, kakšen je posnetek, kot da uniči uporabnika od prvega. Prav tako je med igralci razširil različne izkrivljanja tega slenga.


  Kako se lahko prikaže posnetek

  Če so bile igre ves čas ubijane iz enega posnetka, potem so igralci prenehali streljati v strelce. Vendar se to včasih zgodi iz različnih razlogov. Med njimi so:
 • prednost v moči med nasprotniki. To se zgodi, ko ena oseba igra veliko in druga ni dovolj. Prvi je več izkušenj in "odprtih" orožij, tako da lahko ubije šibkega nasprotnika od prvega strela.
 • Posebno orožje ali oprema za igre na srečo. V nekaterih igrah je izboljšano strelivo na voljo za plačilo. Zaradi tega se zgodijo najboljši posnetki med igralci. Skupnost pa takšnih ljudi ne mara. Dobili so gaprednost zaradi pravega denarja.
 • Usposobljenost za usposabljanje. Če želi oseba v igri več prednosti, lahko izboljša svoje sposobnosti. Zelo pogosto posnetek udari v glavo. To je precej kompleksna veščina, ki je zelo realistična za učenje.
 • Tudi igralci za ubijanje z enim strelom uporabljajo slabosti drugih znakov in razredov. Nekateri so zlahka uničeni v določenih delih telesa ali oklepu. Tudi za posnetke obstaja posebno strelivo.

  Sklep

  Takšna beseda se pogosto najde v klepetih. Potrebno je, da pozna vsakega igralca, da bi še bolje razumel ključne pogoje strelcev. Če želite izvesti posnetek z enim strelom, lahko igralec slučajno pade v sovražnikovo šibko točko. Zahvaljujoč posnetkom zmagovalec cybersportmenov na tekmovanjih. Te sposobnosti trenirajo že več let, vendar jih ne ubijejo vedno z enim samim strelom. Tudi za screenshots obstajajo posebne goljufije, ki so jih prepovedali razvijalci.

  Sorodne publikacije