Avtomobilska pnevmatika "Amtel": pregledi

Izbira pnevmatik je odgovoren postopek, saj je varnost vozila odvisna od kakovosti pnevmatik na cesti. Trenutno, dodatki za avto so zelo drage, zato vozniki poskušajo rešiti na vse, vključno z gumo. Ampak to ni vedno poceni pnevmatike, ki upravičujejo pričakovanja voznika. Na kaj morate biti pozorni pri izbiri kakovostne gume za avto?

Če želite kupiti dobre pnevmatike, morate poslušati ocene in priporočila drugih voznikov. Različna mnenja so o izdelkih podjetja "Amtel". Pnevmatike tega podjetja so bile priljubljene že vrsto let in avtomobilski trg je predstavljen v širokem razponu. Poskusimo razumeti, kako dober izdelek ponuja ta proizvajalec.

Značilnosti podjetja

Podjetje je po vsem svetu znano kot "Vredestein" in samo v Ruski federaciji se imenuje "Amtel". To je posledica dejstva, da podjetje deluje v dveh državah: na Nizozemskem in v Rusiji. Proizvajalec je posebej izbral za Rusijo drugačno ime, bolj preprosto v izgovorjavo in razumevanje za Rusi. Tako v državi kot v državi so zime zelo hladne, zato je pnevmatika zasnovana posebej za takšne pogoje. Ne zdrsnejo, dobro držijo cesto. Kljub temu, veliko modelov poletnih pnevmatik "Amtel", na pregledih lastnikov avtomobilov, so v povpraševanju v sezoni, vendar hrup iz njih je mogoče slišati v kabini.


V Rusiji je nizozemsko podjetje zelo priljubljeno, povpraševanje po njegovih proizvodih v preteklih letih ne upada, temveč se le povečuje. To dejstvo nakazuje, da so proizvodi dobre kakovostirelativno dostopne. V enem letu se v tovarnah Amtela proizvede 14 milijonov pnevmatik. In to ni meja, s tako popularnostjo, lahko proizvajalec pogumno začne širiti proizvodnjo.
Podjetje dobavlja svoje izdelke številnim trgovinam in podjetjem, ki se ukvarjajo s trgovino na debelo. Za njegove stalne kupce so razvite ugodne ponudbe in posebni pogoji.

"Amtel Planet 2P"

Po pregledih je ta vrsta pnevmatike "Amtel" dobra za težko dostopen teren. Sestava in oblika gume povečujeta lastnosti spajanja, zato se lahko uporablja za vožnjo na lahki in srednji stopnji. Ta funkcija je mogoča zaradi posebnega vzorca tekalne plasti in materiala, iz katerega je izdelana pnevmatika.

Ščitniki imajo posebno strukturo, odstranijo odvečno vlago, sneg in umazanijo. Po ocenah je "Amtel Planet 2P" dobro povezan s površino cest, ne le v pogojih neprehodnosti, temveč tudi na ravni asfaltnega prekrivanja. Tudi pri vožnji skozi luže avto ne izgubi povezave s cestno zaporo.

"Amtel Planets DC"

Pokrovi pnevmatik so namenjeni predvsem za osebne avtomobile. Amtel Planet Tyres ", po mnenju lastnikov avtomobilov, ima odličen oprijem z asfaltno prevleko, zahvaljujoč lastnostim tekalne plasti, najboljši način za vožnjo pnevmatik po mestnih cestah pa je skozi mestna kolesa, kolesa pa se dobro odzivajo na gibanje krmila, kar izboljšuje proces gibanja. Pnevmatika ni izpostavljena hitremu obrabi in ima velike vire, zaradi naslednjih prednosti pa lahko pripišemo:
 • stroje, opremljene zAmtel Planet DC pnevmatike tečejo tiho;
 • hitro odstranjevanje vlage in umazanije zaradi posebne obloge in konstrukcije;
 • dober oprijem na cesti;
 • zagotavlja hitro zaviranje - na suhem in vlažnem asfaltu.
 • Poleg prednosti gume ima "Amtel" obe pomanjkljivosti. Pomanjkljivost je, da je na suhi cesti zavorna pot zelo dolga, vendar se to ne dogaja na mokri površini. Vleka s cesto se opazuje le z zmernim gibanjem, pri visoki hitrosti pa lahko vozilo nosi to dejstvo, kar povečuje tveganje za izredne razmere na cesti.

  "Amtel Cruise 4x4"

  Glede na preglede, so te pnevmatike Amtel odlične za avtomobile z dvema pogonskima osema in so izdelane iz sodobnih materialov. proizvodnja je bila dokončana, izdelek je bil temeljito preizkušen. Tekalna plast ima izrazit relief, ki je razdeljen na ločene velike bloke, med katerimi je dolga razdalja.
  Prisotnost utorov na površini pnevmatik je privedla do stabilne funkcije akvaplaninga, v procesu premikanja ni veliko hrupa. gume, ima povečan obseg virov, zahvaljujoč katerim pozitivne lastnostiv različnih pogojih. Gumijo položimo v več plasteh, zato je vsaka cesta na avtomobilu z Amtel Cruise pnevmatikami varna. Vzporedno s tem je tudi močan material, zato je izločanje kile in razpok izključeno. Vsak izdelek se testira, tako v proizvodnem procesu kot pred pošiljanjem v trgovino.
  Večina voznikov ima raje tovrstne pnevmatike, saj so za njih značilne visoke kakovosti in funkcionalne lastnosti ob precej ugodni ceni.

  Amtel NordMaster Evo

  Cena pnevmatik Amtel Evo je nizka, vendar je kakovost precej vredna, zimske pnevmatike pa se uporabljajo v regijah z mrzlimi snežnimi zimami, ki je eden prvih zimskih modelov podjetja. Podjetje ponuja široko paleto velikosti, kupec ima možnost kupiti izdelek, ki je idealen za njegov avto.

  Amtel NordMaster

  Ta možnost je namenjena tudi prehladu. dobra povezava s cesto, stabilna n koli premaz, in spolzka ledu in na mokri asfaltni stroju bodo prepričani. Ker je temperatura pnevmatike ne strdi. Čreva značilno dolgo življenjsko dobo, ne obrabijo med uporabo, so varna za vožnjo spolzke ceste.

  Zimska varnost

  Zimske pnevmatike Amtela so po mnenju voznikov priljubljene v sibirski regiji, varno vožnjo po snegu in ledu pa se doseže na računprvotna lokacija letvic v obliki črke Z. Posebna zaloga zagotavlja varno vožnjo tudi v hudih zimskih razmerah. Obdobje obratovanja in poveča stabilnost prisotnosti konic.

  Odpornost proti obrabi in cestna nered

  Zaščitna površina tekalne plasti je sestavljena iz več plasti, od katerih ima vsaka značilne lastnosti, kar povečuje vir. Kavčuku se doda guma. Navedene lastnosti povečujejo življenjsko dobo pnevmatik. Pnevmatike z žebljički se dobro prilegajo cesti zaradi kompetentno razvite strukture, ki vključuje silicijeve kisline, visoko razpršene saje.

  Amtel NordMaster 2

  Kot navajajo ocene, so pnevmatike Amtel Nordmaster "preglasne, vendar idealne za zimo." Takšne pnevmatike se dobro prilegajo cesti, s stroji, opremljenimi s pnevmatikami Amtel, ki se lahko enostavno premikajo Kakorkoli že, zagotavljajo varno vožnjo.

  Sklopka na zamrznjeni cesti

  Stran pnevmatike je prekrita z masivnimi bloki, zaradi česar se guma dobro prilega cesti. na mokrem asfaltu Kompozicija gume je kompetentno str Izdelek ne izgubi svojih lastnosti v nobenem, celo zelo mrzlem, zmrzali.

  Funkcija proti penjenju

  Gumijasti tekalni plašč je zasnovan tako, da preprečuje nevarnost, da bi se vozilo spuščalo po cesti. Ti dejavniki izključujejo tudi zdrs koles na spolzki površinistabilnost deviznega tečaja.

  Sklopka na snegu

  Žlebovi, ki so nameščeni med posameznimi površinami tekalne plasti, imajo poševno obliko, ki omogoča samočiščenje vlage in snega. Sodeč po pregledih pnevmatik za Amtel, pozimi veliko voznikov shrani samočistilne pnevmatike. Učinek se povečuje zaradi prisotnosti trnja. Vsi ti dejavniki prispevajo k povečanju oprijema pri premikanju zasneženih površin.

  Pozitivne povratne informacije

  Amtelove pnevmatike so priljubljene med lastniki avtomobilov, pripravljene so kupiti izdelke te družbe in jo namestiti na svoje avtomobile. Mnenja o pnevmatikah "Amtela" lastnikov avtomobilov so večinoma pozitivna.
  Ena od odločilnih prednosti je ekonomska vrednost izdelka. V primerjavi z drugimi tujimi gumami ima guma "Amtel" dokaj razumno ceno. Takšne pnevmatike so idealne za proračunske avtomobile in drage modele. Pnevmatike, ki so vključene v seriji NordMaster, imajo povečan vir. Pnevmatike lahko uporabljate do štiri sezone brez težav. Trnje so izgubljene, vendar je ta proces postopen. Šele od druge sezone izkoriščanja se ločijo ločene bodice. Avtomobili s pnevmatikami "Amtel", po mnenju voznikov, se zanesljivo vežejo na površino ceste. Mnogi trdijo, da je na ledeno hladni in zasneženi cesti sklopka močnejša kot na asfaltu.

  Sorodne publikacije