Inund iz korunda v Skyrimu: kaj potrebujete in kako ga najti

"Skyrim je ena izmed najboljših iger v žanru RPG. Kljub dejstvu, da je od izida igre že preteklo veliko let in sprememb, je še vedno zanimivo igrati. Igra je zelo zanimiva, aktualna je tudi v našem času in raznolika grafika. Dodatki in teksturni paketi visoke kakovosti HD lahko močno izboljšajo grafično komponento igre in jo naredijo relevantno, saj se tudi zdaj na igro pojavijo novi ljudje in zastavljajo številna vprašanja, na primer, kje lahko najdem ingota korunda v Skyrimu?

Blacksmithing

Igralec v "Skyrim" se ukvarja s črpanjem svojega lika. Za razliko od mnogih drugih sodobnih iger je prenos zelo prilagodljiv. Poleg tradicionalnega posedovanja orožja, oklepov, magije ali alkemije lahko igralec v likih razvije krivdo. Kaj to daje? Seveda, sposobnost za samostojno ustvarjanje opreme in njeno izboljšanje, bistveno izboljšanje lastnosti. Združevanje spretnosti kovača z očarljivostjo in sploh omogoča ustvarjanje edinstvenih modelov opreme.


Za ustvarjanje streliva je potreben ingotni korund v Skyrimu, tako kot vsak drug ingot. Tukaj ni nič čudnega: v igri, kot v resničnem svetu, se nič ne pojavi iz zraka. Če potrebujete rezervacijo, se morate najprej naučiti, kako izdelati posebne vrste orožja in oklepov, nato pa zbrati vse potrebne elemente za kovanje in šele nato lahko vse to postavite v požarno kovačnico. Seveda ne bo mogoče narediti enega meča. Pogosto sopotrebujete več, in ustvariti kompleksne vrste streliva bodo morali združiti popolnoma različne sestavine.

Kjer se zbirajo ingoti

Med igranjem v RPG igralec pogosto poskuša neskončno pomnožiti notranjo valuto. In to ni presenetljivo, saj za zlato Skyrim lahko kupite veliko: doma, otroke, orožje, oklep, spellbooks in sestavine za alkemijo. Lahko kupite tudi Skyrim in korund.


Obstaja le en problem - ne vsak kovač in trgovec ima tak predmet. Ko trgovci ne prodajajo potrebnih ingotov ali če se končajo v razponu, se igralcu ponudi, da se oboroži s udarcem in poskuša obvladati kovčarski primer. Igralec lahko poišče različne rudne nahajališča in jih nato iztisne v talilnicah. Železni ingot je izdelan iz železove rude, korund pa je korund. Več je potrebnih ingotov, več bo potrebovalo rudo.
Včasih je nemogoče kupiti materiale od trgovcev. To je običajno pri zelo redkih sestavinah in tistih, ki so nagrada za iskanje.

Kje iskati?

Odlagališča rude za ingote korunda v Skyrimu se lahko pojavijo tako v rudnikih kot v obliki enega samega izhoda kamnine na površje. Največ jih najdemo na skalnatem terenu in v jamah. Roža korunda je najlažje najti v Spitu zlomljene čelade. Je vzhodno od Riftane. Pojavlja se tudi na drugih mestih v številu od enega do dveh živih rud.

Ime

VsiPredmet v vsaki igri je njegova alfanumerična številka - potrebna je za goljufanje. Tako imenovani ID ingota korunda v Skyrimu je 0005AD93. S svojo pomočjo se lahko od nikoder postavi inventar neskončnega števila ingotov. Naredite to preprosto s pomočjo standardne ukazne konzole.

Pokrivanje ingotov

Za plavanje ingotov, rud, streliva in drugih predmetov morate vstopiti v ukazni ukaz Player.additem YX, kjer je Y ID želenega elementa, X pa je znesek, ki je potreben. . Kode za ingote "Skyrim" so trenutne - potreben element se bo pojavil v inventarju takoj, ko bo ukaz vnesen. Preden uporabite ukazne ukazne mize, morate razmišljati večkrat. Ta način igranja ni pošten in razbija celotno igranje. Poleg tega z zlorabo goljufa, igra začne delovati bistveno slabše.

Sorodne publikacije