Igra Assassin's Creed 3: Pregled

Pregled Assassin's Creed 3 mora vsekakor prelomiti v majhne vidike in to storiti premišljeno. Ta projekt ima že tretje mesto v naslovu, vendar je dejansko že peti del serije. Razlog za to je bil dodatek k drugemu poglavju članov avanture "Red Killers". Podroben pregled igre pod različnimi koti je v tem materialu.

Pričakovanja skupnosti oboževalcev

V predgovoru revije Assassin's Creed 3 je treba povedati, da so se vsi ljubitelji te serije še naprej veselili velike nestrpnosti. Adventures of Ezio Auditorium so bili vedno v spominu, vendar so razvijalci iz Ubisofta iztisnili vse sokove iz drugega poglavja. Že čutil je, da fantazija ni dovolj, inovacije pa niso privlačne za vsakega igralca. Glede na minimalno število, je postalo jasno, da še naprej delati na enem mehaniku parkour in blagovna znamka ne bo delovala.


Ko so ustvarjalci pokazali vse prve okvire novega poglavja o "Redu morilcev", so bili navdušenci navdušeni. Vzdušje revolucije v ZDA, novi junak z lastno zgodovino, začaran krog okoli starih skrivnosti in bitij Nov videz in dodajanje različnih zanimivih elementov v igro. Potrebno je bilo le čakati na izhod, šele po tem dogodku niso bili zadovoljni vsi igralci. Zakaj se je to zgodilo, bo razvidno iz gradiva, opisanega v spodnjem članku.

Dolg uvod in veliko pogovorov

V pregledu Assassin's Creed 3 je treba takoj povedati, da bodo igralci poslani v Severno Ameriko. Igralec bo lahko obiskal indijska naselja z Bostonomokolico in druge lokacije. Prevzeti vlogo Connorja, ki je glavni nasprotnik, ne bo takoj. Najprej morate igrati za nekaj Heatha in veliko misij bo trajalo v tem trenutku. Nato igralec prevzame nadzor nad Desmondom in pomaga svojim kolegom pri rokovanju s templarji.


Pregled Assassin's Creed 3 mora vsekakor začeti z zgodbo o tem, kako gre zgodba. Igralec nežno pove zgodbo o tem, kaj se bo zgodilo v Severni Ameriki. Potem pokažejo način, kako postati protagonist Connorja, njegovih sanj, načel in misli. Zgodba se obrne okoli družine antagonista, ki je doživela veliko izgub. Težko je povedati zgodbo, ne da bi odprli zanimive elemente, ki bi jih igralec bolje naučil sam. Reči bi lahko le, da protagonist ni preprost fant, in so mu antični bogovi pripravili nekaj presenečenj. V ploskvi je bolje paziti na dejstvo, da je potek pripovedi počasnejši. Igralec se postopoma potopi v dogodke, ki se odvijajo. Hkrati na zemljevidu posebej označena mesta z zanimivimi pogovori. Različne zgodovinske osebnosti - po vrsti bodočega predsednika Franklina - bodo delile misli o revoluciji in druge pomembne stvari v življenju.

Težave v zgodovini

Če bo počasen napredek zgodbe pri branju ocene Assassin's Creed 3 za nekatere plus in za druge minus, potem se odsotnost vloge "Order of the Killers" v tej zgodbi lahko takoj šteje kot negativna. Iz prvega dela in v celotnem drugem poglavju z dodatki je igralec pokazal preprostokoncept. Obstajajo barikade, na eni strani - morilec, na drugi - templarji. Med njimi je medsebojno sovraštvo in srečanje se nujno konča s prelivanjem krvi. Uporabnik je to občutil v vseh prejšnjih delih, vendar je nadaljevanje v tretjem delu vse spremenilo.
Connor je kot eden na polju bojevnika. Morati mora pridobiti zaupanje potencialnih zaveznikov, toda v novem svetu ni več atentatorja. Templjarji imajo močan učinek, število protagonistov pa je opazno. Med dogajanjem je igralec popolnoma pozabil, da je iz istega reda Killersov, če ne že znanega kostuma. In to je pomemben minus, ker je nadaljevanje skoraj izbrisalo sledi konfrontacije, ki je bila v Italiji in na Daljnem vzhodu. Seveda so razvijalci tudi zapustili ljubezenske linije, pri čemer so Connorovo pozornost usmerili le na revolucijo. Tukaj je samo vsesplošna maščevanje osamljenega junaka zaradi pomanjkanja medsebojnih povezav z Redom morilcev v tem oziru brez smisla. Pravzaprav lahko sklepamo s pregledom vsakega pregleda Assassin's Creed 3.

Atmosfera

Pregled Assassin's Creed 3 ni mogoče izvesti, ne da bi omenili, kako so razvijalci naredili svet okrog. Če bi vsak element procesa igre izgledal tako dobro kot posamezni elementi, bi v letu 2012 projekt zagotovo postal najboljši v industriji. Žal se to ni zgodilo, toda vzdušje bi bilo treba govoriti ločeno in zanj povedati gladko besedo.
Razvijalci so skoraj obnovili Boston in druge kraje 18. stoletja. Tukaj se počutidružbena napetost, ki je prevladovala v tistem trenutku. Ljudje pogosto govorijo o ropih Britancev, se pritožujejo, pozivajo k boju. Tudi če teče mimo, bo igralec slišal ostanke takšnih dialogov. Obhodi napadalcev se vljudno ne razlikujejo, njihove utrdbe pa so dobro utrjene. Čudovit kontrast je ustvarjen v trenutku, ko zapustite Boston in greste v lovišča ali mejo. Divje življenje tukaj je preprosto čudovito, pokrajine z gosto vegetacijo, vodnim prostorom in številnimi drugimi stvarmi so dobesedno impresivne. Razvijalci so poskušali grafikon postaviti na novo raven in jim je uspelo. Obstaja celo kontrast s prejšnjimi deli stilistike. Zasićene barve tukaj prenašajo naravne lepote, zato se zaradi izjemnega oblikovanja italijanskih mest tukaj ne ustvarjajo. Na splošno je vzdušje v povezavi z grafiko ena glavnih prednosti tretjega dela serije.

Bojni sistem

Pri pregledu igre Assassin's Creed 3 mora biti bojni sistem prav tako pozoren. Če govorite na splošno, potem igralec že pozna koncept. S pravilnim treningom lahko Connor, ob nadzoru igralca na določenih točkah, postane skoraj nezlomljiv. Glavna stvar je, da postavimo blok v pravih trenutkih in po izvršitvi morilskega protinapada. Pri nekaterih sovražnikih to vezje ne deluje, na primer, morate prebiti zaščito pred povratnim udarcem. Več elementov ni rešenih iz monotonije, kot tudi ni obnovljeno upravljanje v bitki. Lažje je upravljati, toda navijači se bodo morali navaditi nanj.

Edina sprememba je povečanje količine animacijeorožja. Zaradi tega je vsak zaključek odličen. Igralec ne sodeluje v končnici, ker skript ustreza prizorišču, vendar dejanja na zaslonu nenamerno povzročajo veselje. Za vsako orožje je bilo pripravljenih več vrst atentatov z in brez protinapadov. Posebej poudarite prisotnost Tomahawka, ki postane simbol Connorja. V pregledih na Assassin's Creed 3 strokovnjaki menijo, da je tak vojaški sistem očiten minus projekta. Konec koncev, vse pričakovane spremembe v mehaniki, vendar le animirane. Samo nasprotniki takšnega pristopa se bodo nehote strinjali, da se boji vedno lepo odvijajo.

Nekatere novosti

Če se vrnemo na temo sistema boja, bi morali v pregledu igre "Assassin Creed 3" omeniti povečano vlogo osebnega orožja. Zdaj na skoraj vsaki lokaciji so mušketi, v rezervatu pa je glavni lik pištola. Veliko ustrelil ne bo delovalo, ker je rezervna krogla omejena in dolga ponovna polnjenje. Sedaj se lahko premikate ne samo po stenah stavbe, temveč tudi na drevesih s skalami. To je v istem arkadnem slogu, vendar je raznolikost vedno dobra, še posebej v seriji morilcev. Prav tako so razvijalci dodali še dve novosti. Glavna stvar je ustvarjanje predmetov iz različnih elementov. Obrtne stvari se lahko uporabljajo v bitki ali prodajajo preko lastne lastnine. Prav tako bo protagonist, natančneje ne njegov, ampak njegov učitelj.
Stari dedek Achiles je dal celotno zemljo na ukaz Connorju, ki lahko ustvari pravo trgovsko cesarstvo. Okoli hiše je žaga, rudniki in celomajhno pristanišče, od koder lahko krmarite po ladji, o tem pa se pogovorite ločeno. V lovu se nabirajo številni koristni predmeti. V tretjem delu lahko igralec pobije živali in prejme meso in kožo. To lahko storite s pastmi, vabami ali z lokom. Glede na prejšnje dodatke k drugemu poglavju, kjer so bile vse mehanike ustvarjene s predlogo, so nove lekcije videti zelo privlačne. Lahko dodajo dodatnih deset ur pred prehodom, če ga igralec želi.

Naval Battles

Treba je opozoriti, da stari mehaniki niso nikjer odšli. Kontrolne točke v Assassin's Creed 3 niso nikjer izginile. Zdaj se že imenujejo stolpi z blagovno znamko Ubisoft, saj razvijalci dodajo ta element procesa igre vsem svojim projektom. Igralcu je ponujena tudi zgodba in veliko število dodatnih razredov. Poleg lova in izdelave so razvijalci lahko dodali še eno novost, za nekatere najpomembnejše. Postal je dostop do morskih bitk na lastni ladji. Treba je omeniti, da so bitke v arkadnem slogu. Nobenih podrobnosti v upravljanju, poleg vzgoje in jadranja, ni. To bi bil še en neuspeh, vendar uprizoritev spet prihrani vse. Barvitost dogodkov resnično očara. Igralec je za krmilom in naredi desno ali levo volle. Jedrca nosijo mastblown, ljudje letijo čez krov, ekipa poskuša popraviti nekaj, in tako naprej. Dinamika bitke je tako visoka, da hočem pripisati zgodbo samo zaradi takšnih tekem. Zanimivo je dejstvo, da obstaja morjebitke ne postanejo dolgčas. Skripte obilujejo v raznolikosti, plus, kljub vsem arkadam, zmaga ne postane lahka. Seveda, Connor gre prehitro za trening, ladja pride do njega od starega kapitana - vse te konvencije so prisotne, vendar nehote zaprejo oči.

Problem prihranka

Tudi lastniki licenc morajo vedeti, kje je shranjena Assassin's Creed 3, da ne omenjamo piratske vsebine. Treba je opozoriti, da izhodna igra ni zadovoljna z briljantno optimizacijo. Pogosto so se pojavljale napake, čeprav so bile kasneje odstranjene z obliži z obliži. Zdaj iščejo sekcijske skrivnosti v Assassin's Creed 3, bolj se ukvarjajo s tistimi, ki so igro prenesli s piratskih strani in v določenem trenutku doživljajo kompleksnost. Na primer, pri učenju upravljanja počitniških prikolic v hiši Achilleas meni zavrača pravilno delo. Igralec je že imel velik del avanture, vendar se je soočil z nemožnostjo nadaljnjega napredovanja. Prav v takih trenutkih je najbolje vedeti, kje je Assassin's Creed 3 (iz "Mechanics" ali drugih avtorjev piratskih izdaj). Celotna pot do zahtevanih datotek izgleda takole: C: Uporabniki AppDataRoamingThetaOrbit103. V zadnjem imeniku morate zamenjati vsebino dokumentov na prenesenih datotekah. V tem primeru uporabite samo preverjene vire, ki nimajo osnovnih pripomočkov ali zlonamerne programske opreme. Opozoriti je treba, da se piratske različice tega pogosto pojavljajo v tej prednosti licencirane igre. Po drugi strani pa plačajte denarne morejo privoščiti vseh ljudi.

Še en sporni trenutek

Že iz navedenega v materialu lahko sklepamo, da se je "Asacin Credi 3" izkazala za dvoumno igro. Tudi Theta mapa z ohranjanjem poglavij Assassin's Creed 3 ni lahko zamenjati. Enako velja za multiplayer način, ki bo za nekatere prava priložnost, da se manifestira, drugi pa ga sploh ne bodo želeli. Če začnemo s prednostmi, je treba reči, da je prisotnost multiplayerja - že pozitiven trenutek. Uporabniki lahko vstopijo v skupinsko soočenje z drugo ekipo ali izberejo drug način. Za uspešno izvedbo misije bodo uporabniki prejeli dokumente "Abstergo". Ti materiali vam bodo pomagali izvedeti več o organizacijah, razumeti njegove motive in načela. Za ljubitelje tako motivacije dovolj, da gredo v multiplayer tekmovanje za deset ur. Ampak tukaj razvijalci niso poskrbeli za dejstvo, da so ljudje, ki niso seznanjeni s serijo, prav tako zabavno. Dokumenti o "Abstergo" niso zanimivi. Raznolikost bi lahko rešila situacijo, vendar je tukaj ni. Bistvo vseh nalog je preprosto - poiščite žrtev, ubijte in ostanite neopaženi v misiji. Spreminjajo se le lupina in okolje. Na voljo je štirinajst znakov s svojimi sposobnostmi. Lahko jih preizkusite vse, vendar je verjetnost, da se bo multiplayer že dolgo povlekel, majhna. Oboževalcem bo zanimivo, da se pridružijo novi pustolovščini.

Rezultati

Seveda, nedvoumna ideja igre "AsashinCreed 3 "ni mogoče narediti. Po eni strani so razvijalci res naredili ogromno delo. Ustvarili so veličastno vzdušje Severne Amerike v 18. stoletju. V mestih je živi svet, in onkraj njih, želim samo občudovati naravo. Grafika se je bistveno izboljšala, barve so postale bolj nasičene. Ustvarjalci niso bili preveč leni, da bi dodali nove mehanike, nekatere morske bitke si zaslužijo najvišjo pohvalo. Plus nova zgodba, oblikovanje protagonista na njegovi poti, spremenljivosti usode - vse na prvi pogled zdi neverjetno privlačna. Po drugi strani pa so nove mehanike po vrsti lova in ustvarjanju predmetov preveč dolgočasne. Sistem bojevanja je videti barvit, vendar je po svoji naravi ostal nespremenjen. Ni vedno lepo igrati protinapad. Razvijalci niso želeli bistveno spremeniti na bolje. Začetki so očitni, vendar se koncept odkrivanja sveta skozi vidike in niz popolnoma nezanimivih nalog postopoma začne starati. Tek na kartah, ki plujejo, tudi najbolj odprtim ventilatorjem ne bo uspelo dolgo. Zato se je izkazalo, da je tretje poglavje avanture hvalevredno, vendar ne več. Mnogi igralci bodo samo zagnali ploskev, no, maksimum bo dosegel do 50% sinhronizacije in jo vrgel na desno. Spremembe so vidne le v širini in mnogi bi želeli zelo globino.

Sorodne publikacije