Prehod "Skyrim" iskanja - "Rut zaljubljen v kotu"

Med igro v Skyrimu boste morali opraviti na desetine ali celo na stotine stranskih nalog. Da, in celoten prehod glavne zgodbe bo trajal veliko ur. V tem malem fantu se boste naučili, kako dokončati iskanje "Rat Struck Down" v Skyrim.

Kako začeti

To iskanje bo na voljo po zaključku misije Talmor Embassy. Če ga želite aktivirati, se odpravite v Dolphin Riverwood in povejte vse, kar veste o zmajih. Po tem se aktivira naloga igre "Skyrim" - "The Ratced in Corner". Zdaj je vaša pot v Riftten, kjer lahko mimogrede postanete član cehovskih lopov. V tem mestu morata roparji in tatovi najti Esburne - arhvarius reda slepih.


Prehod rurrowed v vogal »

V Skyrim, natančneje v Rifthenu, lahko spoznate Esbner iz Brinhole. Podnevi boste našli ta lik na mestnem trgu. Ponoči živi v gostilni "Buena Flask", ki se nahaja v podzemlju pod Riftenom. In tudi o arhivistu lahko vprašate Kirravo - oskrbnika "Čebele in piki". Če se obrnete na Brinoleph za pomoč, potem, preden je povedal za Eberne, boste morali narediti majhno nalogo, imenovano "Random Meeting", ki je, mimogrede, uvod v vejo Guild of Thieves. Po opravljenem iskanju (ali pogovoru s Kiravo) boste izvedeli, da arhivar živi v podzemnih mestih.


Vhod v katakombe najdete tik pod tržnim trgom. Za tospustite se po stranskih stopnicah do vode in pojdite do želenih vrat. V ječo čakate, da se srečate z nekaj razbojniki in malarijo. Od tu lahko dobite tudi "Buzzle Flask" - tatove zavetišča. Za nadaljnji prehod "Skyrimovih" iskanj - "Ratov, pripeljanih v kotiček", pridite do Esbernovega doma, tapnite vrata in poimenujte kodno frazo. Star se bo odprl in povedal veliko zanimivih informacij. Po tem nemudoma pojdite iz zavetišča arhivarja, ker bodo kmalu prišli talmorski vojaki, ki jih bo vodil sodniški sodnik
.
Če ste že v Guildu lopov, lahko zapustite ječo skozi rezervoar. Vendar ne pozabite, da se bodo Talmorti še vedno morali boriti, in to se bo zgodilo znotraj mesta. Med bitko lahko umrejo mrtvi ljudje, ki vas bodo v prihodnosti še vedno potrebovali. Zato je bolje, da se ukvarjamo s preganjalci v ječo. Poleg tega niso tako močni. Za nadaljevanje prehoda "Skyrim" - "Beauty vrgli v kotiček", po zmagi pobegnite iz ječe in vodite Esbnerja v Dolphin Riverwood. Lahko uporabite hitro premikanje. Ko se liki med seboj pogovarjajo, se bo iskanje končalo in takoj se bo začelo novo poslanstvo.

Bugs "Skyrim"

"The Rat Taken in the corner" - iskanje, ki naleti na težave. Včasih Esbern ne želi govoriti z glavnim likom ali ne odpira vrat. Če želite rešiti to težavo, pojdite v igralno konzolo s tipko ~. Vnesite naslednji ukaz - prid 00019DFD moveto igralec. Po tem, Esbnerbo blizu vas. Poskusite se pogovoriti z njim in on bo odprl vrata hiše in vstopil. Ostaja samo slediti mu in izpolniti del iskanja.

Sorodne publikacije