Popravljanje napake "vstopna točka v postopek ni najdena"

Danes bomo govorili o razlogih in možnostih za odpravo napake "točke vnosa v postopek ni mogoče najti." To se zgodi v operacijskem sistemu Windows XP. S to težavo se bomo trudili soočiti.

Bistvo problema

Oglejmo si primere, v katerih se pojavi sporočilo, v katerem je "vstopna točka v postopku". Do te napake pride, ko zaženete sistem. Vidimo sporočilo "vstopna točka" in edini razpoložljiv "OK" gumb. Če kliknete nanj, zaslon postane bel. Na njem ostane samo kazalec. Na ta način deluje miška, vendar je ne morete uporabiti. Tudi tipkovnica se izklopi.

Vzrok

Torej se soočamo s postopno napako "vstopne točke". DLL datoteka je njen glavni vzrok. O tem bomo podrobneje razpravljali spodaj. Dejstvo je, da je v teh okoliščinah varovalni sistem poln sistemov, vendar ga ni mogoče očistiti. V nekaterih primerih lahko dodatna programska oprema ali virus vpliva na delo datoteke Msvcrt.dll. To je sistemska knjižnica, ki ima funkcijo resetstkoflw. Slednji je odgovoren za začetek čiščenja vmesnega pomnilnika, ko je poln. Če obstaja težava s to funkcijo, se zdi, da je prišlo do napake.

Podoben problem se lahko pojavi ne le z operacijskim sistemom, ampak tudi s posebnim programom. V tem primeru ima napaka naslednji videz: "Vstopne točke v postopek Izjema ni mogoče najti." Ime programa bo nato zamenjano. Razlogi so enaki, kot je opisano zgoraj - zamenjava je potrebnadatoteko drugim, ko slednji ne more izvajati čiščenja vmesnega pomnilnika. Vendar pa bomo posebno pozornost namenili problemu z operacijskim sistemom.

Main Stage

Če želite popraviti napako, "vstopne točke v postopku ni mogoče najti", moramo najti originalno različico datoteke, ki je odgovorna za obnavljanje prelivnega medpomnilnika. V tem primeru ni pomembno, gre za računalniško igro ali operacijski sistem kot celoto. Naša naloga je, da dobimo izvirno datoteko, nato pa nadomestimo element, ki nima zahtevane funkcije. Z računalniškimi igrami je vse precej preprosto, saj je sistem naložen in z njim je mogoče izvajati različne akcije. Če se problem nanaša na operacijski sistem, je obnovitev veliko bolj zapletena.

Stopnje

Nadaljujemo s popravljanjem napake. Ko se prikaže bel zaslon, računalnika ni mogoče upravljati. Zato je treba ukrepati prej. Vstavite diskovni pogon s pogonom v pogon. Iz njega naredimo prenos. V ta namen morate v nastavitvah BIOS-a nastaviti ustrezno prednost. Delati moramo z obnovitveno konzolo. Da bi se izognili takšni težavi v prihodnosti, je najbolje, da imate kopijo datoteke na izmenljivem mediju. Vendar bomo preučili primer, ko takšnega pogona ni.
Torej uporabljamo disk. Vidimo glavni namestitveni program operacijskega sistema. Zaženite obnovitveno konzolo. To naredite z gumbom R. Zdaj vnesite nastavitveni ključ. Odprla bo dostop do konzole. Ključ, ki ga najpogosteje potrebujemo, je embalaža izdelka alisamega nosilca. Pri uporabi navidezne kopije se koda doda v ločeno besedilno datoteko. Vendar pa slednja možnost za nas ni primerna, saj je treba rešiti fizični medij za rešitev problema.

V naslednjem koraku moramo dobiti dostop do operacijskega sistema, ki je že v računalniku. To storite tako, da vnesete skrbniško geslo in ime računalnika. Naloga je poenostavljena z odprtim dostopom in brez gesla. V prisotnosti take zaščite - kombinacija predhodno dodeljena. Torej smo prišli v obnovitveno konzolo. S pomočjo ukaza cd system32 gremo do želenega odseka. Če je vse narejeno pravilno in je proces uspešno zaključen, bo mogoče dobiti disk in zagnati sistem v standardnem načinu.

Sorodne publikacije