GeekBrains: pregledi. Programska šola GeekBrains

Znanje programiranja poučevanja je eno od najbolj priljubljenih področij izobraževanja v zadnjem desetletju. GeekBrains so ustvarili ruski strokovnjaki za pomoč ljudem, ki želijo obvladati sodoben in dobičkonosen programerski poklic.

Kaj je GeekBrains

Hitrost prenosa podatkov. Projekt daje osebi znanje, ki je potrebno za resnično delo, še posebej, ker GeekBrains svojim diplomantom ponuja priložnost za pripravništvo v tem IT podjetju.

Pripravništvo in zaposlovanje

Projekt GeekBrains tesno sodeluje z vrsto IT organizacij. Zato lahko diplomanti tečajev, odvisno od pridobljenih sposobnosti, pričakujejo kot minimum za pripravništvo v prestižnem IT podjetju; vendar kot največ, za resnično zaposlitev. Učitelji GeekBrains - ljudje navdušeni ljudje, in pogosto ustvarjajo svoje projekte, ki vključujejo najbolj sposobni študenti. Zahvaljujoč temu sodelovanju je nastal več kot en delovni računalniški program, ki je v procesu oblikovanja študentom prinesel le neprecenljivo izkušnjo. Poleg tega je mogoče pridobiti delovno mesto in v samem GeekBrainsu - podjetje se nenehno razvija in čuti neustavljivo potrebo po nadarjenem osebju. Pripravništvo v GeekBrains lahko poteka tako kot razvijalec programske opreme in kot bodoči učitelj. Če sodite GeekBrains povratne informacije od tečaja diplomantov, potem je proces pripravništva in prakse ni vse tako gladko. Da bi to dobilželeni stol pripravnika v resnem podjetju mora izpolnjevati določeno stopnjo usposabljanja. Ulov je, da če se naučite programiranja iz nič, ni lahko doseči želene ravni s samo enim tečajem. Potrebno je ali pa že delno imeti strokovno znanje ali pa dodatno samosvetliti v procesu prehajanja predmeta. V vsakem primeru obljuba o izobraževanju. Praviloma so ljudje z diplomo višjega strokovnega izobraževanja, vendar so člani skupine in strokovni učitelji. Pri izbiri mentorja GeekBrains namenja prvo pozornost tistim projektom, ki so se izvajali v preteklosti, kot tudi delu z občinstvom. Predvsem se cenijo predavatelji, ki lahko študentom na kratko in celovito posredujejo bistvo vprašanja. Spletna stran se ukvarja tudi z izboljšanjem usposobljenosti učnega osebja. Za njih potekajo tečaji usposabljanja, ki omogočajo razvoj slabosti in zapolnitev obstoječih vrzeli v spretnostih dela z občinstvom.

Izbira učitelja

Na uradni strani projekta in na vsebinskih straneh drugih strani se lahko seznanite z mislijo študentov o tečajih. Ocene o GeekBrains niso vedno pozitivne, vendar se v večini primerov študenti pritožujejo nad pedagoškimi spretnostmi. Obstajajo pritožbe, da učitelj nima dovolj časa, da odpre temo v dodeljenem času, ali pa informacije razloži v ne povsem dostopni obliki. Pritožbe zaradi slabe kakovosti profilnega znanja učitelja so izjemno redke. Na spletnem mestu GeekBrains si lahko ogledate oceno učiteljev na podlagi nepristranskih pregledov.študenti, ki so že zaključili usposabljanje. Pred sprejetjem odločitve lahko neregistrirani uporabnik vidi seznam trenutnih današnjih tečajev usposabljanja. Po registraciji imate možnost, da se vpišete v predmet, ki vas zanima, proces pa lahko začnete neposredno.

"Forum" - oddelek je dostopen samo registriranim uporabnikom. Na forumu lahko klepetate z obiskovalci tečaja, zastavite boleče vprašanje in z iskanjem najdete veliko uporabnih informacij. Komuniciranje na spletnem mestu ni samo na forumu, ampak tudi prek osebnih sporočil. Takšna korespondenca bo za razliko od foruma zaupna in ne bo dostopna drugim obiskovalcem spletnega mesta. Spletni seminarji ne zahtevajo plačila, potekajo večkrat na teden. Čas spletnega seminarja je izbran na podlagi članstva v določenem poklicu, pripravnik prejme celotno paleto znanja o izbrani temi. To pomeni, da se ne naučimo posebnega programskega jezika ali programa. V skladu z načrtom organizatorjev, študent v procesu učenja v celoti pridobi izbrani poklic. Poleg tega je logično nadaljevanje teoretičnega tečaja tudi praksa. Praksa v praksi omogoča utrjevanje pridobljenega znanja in njihovo uporabo pri dejanskih projektih. Vredno je reči, da bo nakup paketa stroke manj kot nakup ločeno vseh tečajev, vključenih v ta poklic.

GeekBrains tečaj "Osnove programiranja"

Osnove programiranja - najbolj zahtevana tema tečaja v centru za usposabljanje. Študija osnov programiranja v našem času je postalatako priljubljena, da ustvarjalci GeekBrains so pozorni na to vprašanje. V procesu prehajanja študenta bo prvič v svojem življenju napisal lastno programsko kodo in prejel najbolj relevantno znanje o trenutnih programskih jezikih. Programiranje GeekBrains govori o najbolj priljubljenih IT poklicih, pa tudi o možnostih za razvoj teh poklicev. Tečaj vključuje izdelavo igre, ki temelji na brskalniku, in naknadno objavo končnega programa o največji storitvi za gostovanje IT projektov github.com. Tečaj "Osnove programiranja" pomaga poslušalcu, da se končno odloči na področju svojih interesov in se še naprej razvija v izbrani smeri. Na primer, Java se danes pogosto uporablja. GeekBrains to ve in seveda ima svoj jezikovni tečaj. Pred kratkim je bil tečaj spremenjen. Spoznanja GeekBrains so prenehala izgledati kot spletni tečaj in so popolnoma prešla na video format. Nova metoda predložitve gradiva je bila razvita na podlagi študij o učinkovitosti spletnih tečajev. Video gradivo je mogoče preučiti v primernem času za poslušalca; tudi zmanjšala količino besedila, dodala več diapozitivov in učni proces je zdaj bolj podoben igri.

Število poslušalcev v skupinah

Velikost skupine se lahko zelo razlikuje glede na smer usposabljanja. Na primer, v brezplačnem vodiču GeekBrains je programiranje običajno prisotno na stotine ljudi. Na plačanih seminarjih je sestava skupine bolj primerna za učinkovito usposabljanje - pouknavadno obiskuje približno 20 poslušalcev. Mnenja o GeekBrainsu so v tem pogledu navadno pozitivna, vendar se nekateri poslušalci pritožujejo nad preveliko nasičenost skupin. Če je v razredu preveč ljudi, potem se učitelj ne spoprijema vedno s številom vprašanj občinstva in se običajno konča bodisi kot nadaljevanje lekcije bodisi kot samostojna študija gradiva, ki ga predavatelj ni imel časa predstaviti.

Kako se vpisati v učenje

Proces zapisovanja tečajev ne traja veliko časa. Prijavite se na spletno mesto, vnesite potrebne podatke in zagotovite telefonsko številko za povratne informacije in pomoč. Po plačilu izbranega predmeta ima študent pravico izbrati učitelja in potok, ki ga je treba usposobiti. Izbira učitelja je odlična priložnost za študij osebe, ki ji zaupate. Ocene o GeekBrains in njihovih predavateljih niso vedno pozitivne, nekdo ni bil všeč učenja. Zato je priporočljivo, da najprej porabite nekaj časa za iskanje informacij, nato pa se odločite za plačilo za ta ali tisti tečaj.

Proces učenja

Nekaj ​​ur pred poukom učenec prejme opomin na predavanje. Datum in čas seminarja je mogoče videti tudi v osebnem kabinetu uporabnika na spletnem mestu. Trajanje je običajno za tečaje in je 2 uri. Osebni učitelj dobi metodična navodila, po opravljeni učni uri pa učencu izroči nalogo hiši. Domača naloga ni preprosta formalnost, obvezna je za izvedbo, se preizkuša in rezultati se nato obravnavajo s poslušalcem. Video posnetek lekcije je shranjen,v primeru manjkajočega predavanja je možno kasneje pregledati. Tako je GeekBrains odlična platforma za spletno učenje. Projekt vam omogoča, da obvladate najbolj priljubljene poklice, povezane z računalniškim delom. Usposabljanje temelji na sodobnih tehnikah in vam omogoča, da v kratkem času dosežete maksimalno znanje. Po obvladovanju novega znanja in po pripravništvu lahko začnete delati svoje sanje.

Sorodne publikacije